Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ

Νοώντας την ψυχή του ό άνθρωπος, αναγνωρίζει την Ιδέα του εαυτού του,και κατ΄ επέκταση την ουσία τού Σύμπαντος. 

Απερίφραστα μπορούν να λένε αυτοί πού βρίσκονται κάτω από την ατλάντια εξουσία πώς την ανθρωπότητα την έχει κάτω από τον έλεγχό της ένας Παγκόσμιος εξουσιαστής . Όμως , αυτός πού πάντα ήταν ατίθασος νούς απέναντι σε παντός είδους εξουσιαστές ήταν ο Έλληνας.


Κατά καιρούς , σύμφωνα με πολλά ακούσματα που έχουν διαρρεύσει, έχει αποκαλυφθεί από τις μυστικές στοές πώς, στέλνετε ένας παγκόσμιος εκπαιδευτής στον κόσμο μας, για να κατευθύνει τα πράγματα της ανθρώπινης πορείας και των κοινωνιών. 

Σύμφωνα με τις μυστικές παραδόσεις, πρίν από 150000 χρόνια, όταν την Αίγυπτο εξουσίαζαν οι Άτλαντες, έχτισαν τις πυραμίδες, θέσπισαν τα ιερατεία και τις θρησκείες , και καθιέρωσαν τα μυστήρια της εσωτερικής γνώσης.
Όμως , πολλά γεγονότα προηγήθηκαν μέχρι το 40000 π.Χ. πού ήρθε ο αναμενόμενος παγκόσμιος εκπαιδευτής όπως θέλουν να τον λένε, ο Θώθ . 

Όπως είδαμε και πιο πάνω, οι θρησκείες λένε έχουν δοθεί κατά καιρούς από τον βασιλιά του κόσμου με σκοπό την καθοδήγηση της ανθρωπότητας. Διέδωσαν τα Μυστήρια που γνώριζαν μόνο οι Μεγάλοι Δάσκαλοι και Ιερείς των θρησκειών και που πάντα διακρίνονται σε εσωτερικά και εξωτερικά μυστήρια.
Τα εσωτερικά ήταν πάντα κρυφά από τον λαό, δηλαδή το αμύητο πλήθος, γιατί μέσα εκεί διατηρούσαν την αληθινή ιστορία του πλανητικού συστήματος και των ανθρώπων. Άλλωστε, εκτός ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να κατανοήσουν την αληθινή τους προέλευση, πιθανών και κάποιες φιλές να υποστούν σόκ από κάποιες αποκαλύψεις για αυτούς. 
Πέρα όμως όλων αυτών, δεν έπαυε και δεν παύει να αποτελεί δύναμη η κατοχή των μυστικών της ανθρωπότητας από τους λίγους. 
Μάλιστα , συχνά είχαν και μυστικό τρόπο συνεννόησης, όπως αυτός που οι ιερείς της Αιγύπτου, μύστες αυτών των μυστηρίων ήταν οι μόνοι που κατείχαν την ιερογλυφική γλώσσα, ένα είδος γραφής και τρόπου ομιλίας της ιερής τάξης που ο λαός δεν κατανοούσε. Σήμερα αυτό το σύστημα των μυστικών το βρίσκουμε στις μασονικές και παρόμοιου τύπου στοές.
Οι ιερείς των μυστηρίων ήταν μια κληρονομική ιεραρχία από πατέρα σε υιό . Με τον τρόπο αυτό κληρονομούνται οι γνώσεις και η δύναμη .
Τον παγκόσμιο εκπαιδευτή λοιπόν , τον Θώθ , λένε ότι οι Έλληνες ονόμασαν Ερμή αργότερα. 

Και τον κατατάσσουν ανάμεσα στους εκ Ατλαντικής προέλευσης, από την πλευρά της μητέρας του της Μαίας πού ήταν κόρη του Άτλαντα, Πλειάδα. Όμως δεν έπαυε να είναι και γιός του Δία. 
Με σύμβολο του το Κηρύκειο , έχοντας σε συμβολική μορφή αποτυπωμένο τον εγκέφαλο με την σπονδυλική στήλη, υπονοεί την κυριαρχία επί των κατωτέρων δυνάμεων. 
Από την πλευρά του Έλληνα Ερμή βλέπουμε να μεταφράζετε αυτό σε ισχυροποίηση της Θέλησης.
Από την Ατλάντεια μεριά όμως γίνετε σύμβολο εξουσίας επί των άλλων.
Η ιερή κάστα των μυστών της Ατλαντίδος παρέμειναν μέχρι το 13500π.Χ. που ήρθαν οι Άρειοι. Εδώ θα πρέπει να πούμε πώς σύμφωνα με έρευνες, κατά το 10000 με 12000 π.Χ. υπολογίζεται ότι συνέβη ο καταποντισμός της Ατλαντίδος μετά τον πόλεμο που είχαν με τους Έλληνες Αθηναίους. 

Ο Πλάτωνας άλλωστε δίνει και την χρονολογική περίοδο που συνέβησαν τα γεγονότα.
«Πέρασαν συνολικά εννέα χιλιάδες χρόνια από τότε που έγινε ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνους που ζούσαν έξω από τις στήλες του Ηρακλή και σε όλους εκείνους που κατοικούσαν στο μέσα μέρος….Την αρχηγία όσων κατοικούσαν μέσα λέγεται πώς είχε αυτή η πόλη {η Αθήνα} μέχρι το τέλος του πολέμου , ενώ των άλλων αρχηγοί ήταν οι βασιλιάδες της νήσου Ατλαντίδος.» Πλάτωνος «Κριτίας»
Η έννοια Άρεια Φυλή έχει συνδεθεί με την έννοια της Λευκής φυλής. Όμως ποια λευκότητα εννοούν; 
Και πόσο λευκή; Μήπως εννοούν την αλπινική λευκότητα των υπογήϊνων; Αυτή πού απαρτίζει το Λευκό Αδελφάτο; 
Οι 72 Ατλάντιοι βασιλείς; Μια άλλη υποθετική σκέψη για την Άρεια φυλή είναι το να αφορά τους εκ του πλανήτη Άρη προερχόμενους. Υπάρχει μια θεωρεία που λέει ότι οι πρώτοι επιστήμονες Τιτάνες , ήρθαν στο πλανητικό μας σύστημα και έκανα βάσεις στον Άρη για να πειραματισθούν πάνω στα όντα της Γής.
Η Άρεια φυλή απασχόλησε τις μεταφυσικές ανησυχίες του Χίτλερ, ο οποίος πίστευε πολύ στον «νέο άνθρωπο», τον παγκόσμιο Άρειο που θα εξαπλωνόταν πάνω στην γή εξαφανίζοντας όλες τις άλλες φυλές, και για τον οποίο είχε εμπνευστεί από τον καθηγητή Haushofer, μέλος μυστικών ατλάντειων στοών . 

Αυτός , άσκησε μεγάλη επιρροή πάνω στον Χίτλερ, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτόν , και λέγετε ότι ήταν ο ίδιος που , όχι μόνο τον συμβούλεψε να γράψει το βιβλίο του “Mein Kampf”, αλλά του αποδίδουν και την επιλογή του συμβόλου του Γ Ράιχ, της Σβάστικας. 
Την Σβάστικα, που της προσδίδουν Ελληνική προέλευση, αφορά ένα πάρα πολύ παλαιό σύμβολο που συνδέεται με την Ατλαντίδα, και το σχήμα που είχαν τα λιμάνια της που συγκοινωνούσαν με τους ομώνυμους κύκλους ξηράς- θάλασσας.
Ο Haushofer, έχοντας επισκεφθεί την Ινδία, Κίνα και Θιβέτ, έγινε μέλος μιας βουδιστικής οργάνωσης που πίστευε πως υπάρχουν στρατιωτικής σημασίας περιοχές στον πλανήτη που όποιος τις κατείχε θα εξουσίαζε τον κόσμο.

Κατά την γνώμη του η σπουδαιότερη ήταν η Μογγολία. {Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε αυτό που λέγετε , ότι δηλαδή το Σινικό τείχος οι κινέζοι το έκτισαν για να προφυλαχθούν από τα υποχθόνια όντα που έβγαιναν από υποχθόνιες τρύπες της περιοχής της Μογγολίας}.
Ο Χίτλερ γοητευμένος από όλα αυτά αναζητούσε το πέρασμα για τον υπόγειο κόσμο, και την χώρα των Βρίλ με τις θεϊκές δυνάμεις , από όπου πίστευε πώς θα προκύψει ο
νέος άνθρωπος που θα ήταν ο Άρειος θεάνθρωπος ο οποίος έμελλε να κατακτήσει τον πλανήτη.
Ο Χίτλερ , ήταν φυσικό να έχει κυριαρχηθεί με την ιδέα της Άρειας φυλής, γιατί μελετώντας την ιστορία του λαού του, γοητεύθηκε από την εξουσιαστική του δύναμη, από την εποχή της εμφανίσεώς των , τον 5ο αιώνα μ. Χ., και της επιβολής των στην Ευρώπη και την Δύση γενικά .

Η παράξενη αυτή γερμανική και βαρβαρική ορδή, κατά μυστήριο λόγο , δεν διαθέτει παρελθόν, και λέγετε πώς αποτελούσαν μέρος νομαδικών φυλών που μετακινούνταν συνεχώς. 
Κάτι σαν τους περιπλανώμενους εβραίους. Έτσι το ότι ο Haushofer του επιβεβαίωσε την προέλευσή τους από την κεντρική Ασία, τον έπεισε για την εξερεύνηση της παλαιάς των κοιτίδας.
Μήπως όλα αυτά μας κάνουν να υποθέτουμε πώς πίσω από τα σχέδια μιας παγκόσμιας Γερμανίας ήταν τελικά οι αρχαίοι Άτλαντες του κάτω κόσμου; 

Μήπως ο Χίτλερ και οι σύν αυτόν δεν έψαχναν καμία Θούλη και δύναμη Βρίλ, αλλά εργαζόντουσαν για αυτούς με τους οποίους είχαν σχέση και ήταν υποχείριά τους;
Ήταν μια πανάρχαια εποχή που προφανώς υπήρχε προηγμένη τεχνολογική γνώση και που ο Πλάτωνας στην περιγραφή του για την κατασκευή αυτής της περίφημης χώρας της Ατλαντίδος, αφήνει υπόνοιες για χρήση άλλων μέσων τα οποία συνετέλεσαν για την δημιουργία της. 

«Ο Ποσειδώνας …οχύρωσε το μικρό βουνό …Έφτιαξε γύρω του αλλεπάλληλες κυκλικές ζώνες στεριάς και θάλασσας… δύο στεριανές και δύο θαλάσσιες ζώνες τόσο στρογγυλές σαν να τις είχε τορνέψει , στην μέση του νησιού , σε ίση απόσταση από όλες τις άκρες του , ώστε να είναι απρόσιτες από τους ανθρώπους{ σ.σ από ποιους ανθρώπους;} 
…Έπειτα…έφερε από το εσωτερικό της γης δύο ειδών νερά , το ένα ζεστό και το άλλο κρύο … γεφύρωσαν τις κυκλικές θάλασσες … άνοιξαν διώρυγα τρία πλέθρα πλάτος , βάθος εκατό πόδια και μήκος πενήντα στάδια …περιφράχτηκαν με πέτρινο τείχος … Τις πέτρες που χρειάζονταν …τις έβγαζαν από τα λατομεία …άλλες άσπρες άλλες μαύρες και άλλες κόκκινες…έκαναν υπόγειους ναύσταθμους …την εξωτερική ζώνη την σκέπασαν με χαλκό …την εσωτερική επιφάνεια την έντυσαν με κασσίτερο .
Το τείχος της ακρόπολης καλύφθηκε με αστραφτερό ορείχαλκο που έλαμπε σαν φωτιά. 

3 σχόλια:

 1. Καλησπέρα!
  Θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι.
  Πιστεύετε ότι ο λεγόμενος Ερμής ο Τρισμέγιστος είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Ερμή τον Ολύμπιο θεό, γιό του Δία και της Μαίας? Και επίσης το ίδιο πρόσωπο με τον θωθ της Αιγύπτου?
  Λειτουργούσε για λογαριασμό των Ατλάντων?
  Ρεγγίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εδω επικαλουντε τον Δια. Τον Ερμη θα αφηναν; ο Ερμης αναφερετε σε διαφορες χωρες με το ονομα του να αλλαζει αναλογος την γλωσσα της καθε χωρας απο θωθ, θωτ, θωρ, κ αλλα ... Ο Ερμης μιλαει για ουρανια ζητηματα κ η γνωση που αφηνει παρακαταθυκη εχει τεραστεια σημασια για την Θεολογια σημερα δεν θα υπηρχε χωρις αυτον η αρχη της μεγαλης σχολης τον Ελληνων. Ειναι βεβαια προσωπικη μου αποψη. Ο Ερμης ειναι πρωτη βιβλος του ορθοδοξου χριστιανησμου. Η βιβλος η παλαια ειναι νοθη, μα! Εχει κ μια μεγαλη αληθεια! Την γνωση αλωστε την κατηχαν οι ατλαντες αφου θεοι ηταν που εκφηλισαν το DNA τους. Ο Μεγας Αλεξανδρος συνελεξε ολη την γνωση αυτη κ διασωθηκε στο αγιο ορος κρυφα μεταφραστηκαν απο πατερες που ειχαν φωτιση με φοβο να θεωρηθουν ειδωλολατρες απο τους αλλους πατερες κ ετσι διασωθηκαν. Το βατικανο αργοτερα ζητισε τα βιβλια αυτα οπου κ αποκτησε. Ομως η αρχαια γνωση ειχε μεταφραστη στα Ελληνικα ετσι γνωριζουμε για την αυθεντια των κειμενων. Απο εκει κ περα ο καθε συνγραφεας στο βιβλιο του δινει το δικο του χρωμα στον Ερμη. Ειναι κριμα να μηλαμε για τον θωθ της αιγηπτου κ να μην μηλαμε για την Ελληνικη βιβλο οπου εχουμε συζητισης κοσμοθεωρια μεταξυ Θεων κ φιλοσοφων. Η Κυρια Σοφια θα απαντισει πιο ολοκληρωμενα στο θεμα. Εγω εχω παρατηριση τον σφαιρικο τροπο που θεωρει την κοσμοθεωρια ειναι σαν να την βλεπει κρυφα στη κοσμογονια κ εγω βρησκομαι σε μια κρυψωνα λιγο πιο περα κ τα βλεματα μας συναντιονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΓΓΕΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ . Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ . ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ. ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ατλάντιο –Κρόνιο ΙερατείοΣτον Ελληνικό κόσμο, πολύ πριν τους τρείς Κατακλυσμούς που είναι καταγεγραμμένοι, του Φορονέως, του Δευκαλίωνος και του Ωγύγου υπήρξε μια χρυσή εποχή που αποτελεί θρύλο για ολόκληρο τον κόσμο.

Το Έπος "Φορωνίς"

Ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι», αναφέρει το Χρυσό γένος. Ήταν η εποχή που βασίλευε ο Κρόνος. Οι άνθρωποι ζούσαν όπως οι θεοί, μακριά από βάσανα και δυστυχίες. Δεν γερνούσαν και περνούσαν τον καιρό τους πάντα νέοι σε συμπόσια και γιορτές.

Όταν ερχόταν η ώρα να πεθάνουν αποκοιμούνταν γλυκά. Δεν γνώριζαν το νόμο της δουλειάς. Όλα τα αγαθά ήταν στη διάθεσή τους από μόνα τους. Το έδαφος έδινε από μόνο του αρκετή σοδειά κι εκείνοι ζούσαν στην εξοχή ειρηνικά. Από τότε που το γένος αυτό χάθηκε από τη γη με τη βασιλεία του Διός, οι άνθρωποι της εποχής εκείνης έγιναν Φύλακες των Θνητών και χορηγοί των αγαθών.

Αυτός είναι με την πιο παλιά μορφή του ο μύθος της χρυσής εποχής που πολύ αργότερα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΕ από τους Ιουδαίους στις διηγήσεις για τον Παράδεισο που τον ανέμιξαν με ότι είχαν μάθει στη Βαβυλώνα όπως το ιερό δένδρο της γνώσης, το οποίο υιοθέτησαν στο δένδρο της Καμπάλα.

Ο μύθος αυτός πολύ σύντομα έγινε κοινός τόπος ηθικής που συνήθιζε να αναπαριστά την αρχή της ανθρωπότητας έως την εποχή της δικαιοσύνης και της καλοπιστίας. Στην Ρώμη, όπου ο Κρόνος κυριαρχούσε με τον Σατούρνο, τοποθετούσαν την χρυσή εποχή, την εποχή που ο θεός αυτός βασίλευε στην Ιταλία, η οποία ονομαζόταν Αυσονία.

Οι θεοί ζούσαν σε στενή σχέση με τους θνητούς. Πόρτες δεν υπήρχαν αφού δεν υπήρχε κλεψιά, ούτε δολοφονίες. Για πρώτη φορά ο τεχνικό πολιτισμός εμφανίστηκε με την εισαγωγή του ΔΡΕΠΑΝΙΟΥ από τον Κρόνο, ένα σύμβολο που χρησιμοποίησε αργότερα ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ για δύο λόγους: πρώτα για να αναφερθεί στην χρυσή εποχή που υποσχόταν και δεύτερον για να τονίσει πως συντάσσεται στο Στρατόπεδο του ΚΡΟΝΟΥ, του αντιπάλου του ΔΙΟΣ.

Ο Σατούρνος έμαθε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν καλύτερα τα προϊόντα που έδινε η εύφορη γη από μόνη της. Στη Ρώμη διηγούντο πως ο Σατούρνος βασίλεψε στο Καπιτώλιο, εκεί που αργότερα χτίστηκε ο ναός του Αρίστου Υψίστου Διός.

Στη χώρα αυτή τον υποδέχθηκε ο θεός Ιανός και από τότε βασίλευε εκεί μαζί του. Ο μύθος της Χρυσής Εποχής εμφανίζεται αργότερα στον μυστικισμό των Νεοπυθαγορείων, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλες οι ΕΧΘΡΙΚΕΣ, προς την Βασιλεία του Διός, δυνάμεις, υπόσχονταν τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, για να παραπλανήσουν και να στρατολογήσουν συμμάχους ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ προς τον Δία.

Η γνώση που διαδόθηκε στην προκατακλυσμιαία εποχή από δυνάμεις (Οάννες, Τελχίνες κ.α.) είναι ξεκάθαρο πως εισήχθησαν από εξωγήινες πηγές και με αρκετά θετικές προθέσεις. Οι θεοί δεν είναι παρά κάποιοι εξωγήινοι που προσγειώθηκαν στη γη στην αρχή με τα διαστημόπλοια του Διός και πολύ αργότερα έφθασαν τα ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ που διέβρωσαν και κακομεταχειρίστηκαν την ΓΝΩΣΗ, όπως συμβαίνει και σήμερα με τη διάσπαση της πυρηνικής ενέργειας, τους χημικούς και βιολογικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τις τεχνολογίες ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Η γνώση είναι ουδέτερη, όσο και αν ισχυρίζεται το Κρόνειο ιερατείο πως η γνώση είναι η αιτία του κακού. (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ῙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ)…..

Τα ιερατεία τότε δεν είχαν μόνον την γνώση των μαγνητικών Πεδίων αλλά γνώριζαν πώς να χειρίζονται γενικότερα τα ενεργειακά πεδία και το νού των ανθρώπων…..

Οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδος είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις, υπονόμευαν όμως ολοκληρωτικά και διέφθειραν την ηθική των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

Εισήλθαν σε θέσεις που πριν κατείχαν οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ και άρπαξαν τα ηνία της Πνευματικής κυβέρνησης.

Η Αδελφότητα αυτή είναι η ίδια Αδελφότητα (ΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ) που ελέγχει τον κόσμο σήμερα, μέσω του τραπεζικού συστήματος που δημιούργησε, χειριζόμενη το νου των ανθρώπων, μέσω του (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) συστήματος που δεν έχει στόχο τη μόρφωση των πολιτών αλλά την διδαχή των ΑΡΧΩΝ που επιβάλλει το ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό του…….
πηγή

.........1

.........1
Κατά τον Πλάτωνα οι κατέχοντες την εξουσία θα πρέπει να είναι πρόσωπα αδιάφθορα , χωρίς μισθό , ικανότατα και αξιόπιστα, πάνω από υλικές απολαβές, με περίσσευμα αγάπης προς τον άνθρωπο και την φύση , αλλά ακόμα , με γνώσεις και από ευγενικό γένος . Δηλαδή οι Άριστοι.

.........2

.........2
Η Αγια Τριάς. Ο Θεός είναι ο διαμορφωτής του κόσμου.Ο Χριστός είναι η υλική μορφή μιάς Ιδέας «ιδίας θελήσεως» από τον Θεό, σταλμένη στον χώρο των μορφών.Το Άγιο Πνεύμα είναι το «μεταφορικό μέσον» . Μέσω αυτού πραγματώνεται η Θεία Θέληση. Η Πνευματική μας επαφή , μας κάνει κάτοχους της γνώσεως της Δημιουργίας. Όμως, η επαφή αυτή πετυχαίνετε μέσω της θελήσεώς μας.

.........3

.........3
Μέσα στον χώρο πού κατέχει ό Θάλαμος , ό Υποθάλαμος και ή Υπόφυση , βρίσκεται ή πραγματικότητα πού νοούμε ως δεδομένη, δηλαδή ό κόσμος μας. Ό εγκεφαλικός φλοιός είναι ό Λαβύρινθος πού πρέπει να διαβεί κάποιος για να φθάσει στο υψηλό φωτεινό σημείο της αποκάλυψης της αλήθειας. Είναι το αντίστοιχο του ουράνιου χώρου. Ή Επίφυση αποτελεί την πιο σύντομη οδό. Η Παρεγκεθαλίτιδα, αποτελεί το αντίστοιχο του υπογήινου κόσμου των Ατλάντων. Από εκεί προέρχεται ή σύγχυση της λογικής και ή ψυχική διαταραχή μέσω των άλογων συναισθημάτων.

...........4

...........4
Οι τρείς εκφραστικές επιρροές του εγκεφάλου, αποτελούν τα τρία τμήματα ενός ενιαίου συνόλου που αλληλοεπηρεάζονται.Ο Φλοιώδες - Αναλυτικός της Λογικής και της Σκέψης, η Παρεγκεφαλίδα – ο Ψυχικός, και ο Νωτιαίος – Όφις . Και οι τρείς έχουν σημείο αναφοράς το κέντρο του εγκεφάλου , εκεί όπου συγκλίνουν όλες οι επιδράσεις με τις ανάλογες αντιδράσεις.

..........5

..........5
Ο Θάλαμος του εγκεφάλου μας εκτός από δέκτης πληροφοριών είναι και η αίθουσα προβολής αυτών. Μέσα εκεί δημιουργούμε τον κόσμο μας και τον προβάλουμε. Μέσω της πιο ξεκάθαρης εικόνας που δημιουργούμε εκεί μέσα μας παρέχετε και η ικανότητα της πίστης. Μέσω της πίστεως μεταφράζουμε, μεταβάλλουμε και μεταμορφώνουμε τον κόσμο της πραγματικότητας γύρο μας. Έτσι , μέσα από τον εγκέφαλό μας ξεπηδά κάθε στιγμή και ένα κομμάτι της Δημιουργίας του κόσμου. Όσο πιο θετικά και με αγάπη σκεπτόμαστε , τόσο πιο όμορφο κάνουμε τον κόσμο. Μέσα στον χώρο αυτό του εγκεφάλου μας δημιουργούμε αγγέλους ή διαβόλους και τους ανοίγουμε την πόρτα να εισβάλουν στον χώρο μας.

..........6

..........6
Αυτό το μαγικό σημείο που μας δίνει την Δύναμη να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα , είναι το φωτεινό κέντρο του εγκεφάλου μας η Επίφυση. Η ερώτηση είναι , έχουν όλοι Επίφυση;

.........7

.........7
Γιατροί όπως ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης , γνώριζαν τον τρόπο ενεργοποίησης της Επίφυσης που μέσω αυτής παρέχεται ή δυνατότητα ίασης του ασθενούς, αλλά, και ή γνώση της αθανασίας .

..........8

..........8
Η ουράνια διάταξη μέσα στο σώμα μας , συσχετίζετε με το αστρικό ταξίδι της ψυχής. Το ενδοκρινικό μοιάζει να είναι το ψυχικό σώμα μέσα από το οποίο επηρεάζονται όλες οί λειτουργίες του σώματος και του νού.

..........9

..........9
Το χαρακτηριστικό φίδι στο μέτωπο, το οποίο κοσμούσε την τιάρα των Φαραώ , μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχει κάποια σχέση με την Ατλάντεια αδελφότητα του σκοτεινού κόσμου. Το σημείο δε στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια, μας παραπέμπει στον έλεγχο και την απονέκρωση της Επίφυση του εγκεφάλου από τά κατώτερα ένστικτα.

............10

............10
Είναι άραγε οι δράκοι των παραμυθιών μια φανταστική ύπαρξη ή έχουν σχέση με την δύναμη της γήινης ενέργειας που εκβάλετε από τρύπες και σπήλαια της Γής ; Αλλά ακόμα, μήπως δεν είναι άλλο από την υπογήϊνη τεχνολογία του Ατλάντιου υπόκοσμου ;

............11

............11
Ο αρχαϊκός Aτόν εξυψώθηκε σε θεό του φωτός, στοργικό πατέρα του δημιουργημένου κόσμου και ταυτίστηκε με τον γερακοκέφαλο Ρα-Αράκχτυ. Η γερακοκέφαλη μορφή του Ρα-Αράκχτυ αντικαταστάθηκε τώρα από το σύμβολο ενός ηλιακού δίσκου ,«Aτόν» σημαίνει στην κυριολεξία «φωτεινός δίσκος».Προσέχτε τό φίδι στον δίσκο.

..........12

..........12
Ο Άμων, Άμμων επίσης Άμεν, Ιμν και Αμούν υπήρξε κύρια θεότητα των Θηβών της αρχαίας Αιγύπτου.

...........13

...........13
Το γεγονός πώς οι αρχαίοι ναοί δεν εκτίζοντο σε τυχαία μέρη , αλλά σε επίλεκτα ενεργειακά σημεία , το βεβαιώνουν και οι ιστορικοί μύθοι που τους περιβάλλουν. Όπως αυτός του Απόλλωνος στους Δελφούς που σκότωσε τον Πίθωνα και στο σημείο από όπου ήταν το χάσμα από το οποίο έβγαινε , δημιουργήθηκε ο ναός του. Αλλά και σήμερα, με τους Χριστιανικούς ναούς , που κατά το πλείστον έχουν κτισθεί πάνω από αρχαίους, κάποιος παρόμοιος λόγος θα υπάρχει. Άλλωστε θα έχετε ακούσει πώς πάμπολλες εκκλησίες , κάτω από το ιερό τους έχουν επτασφράγιστη κρύπτη η οποία οδηγεί σε περίεργες υπόγειες διαδρομές. Διαδρομές που πιθανών να έχουν σφραγισθεί μέσα τους κάποιοι Πίθωνες ή Μινώταυροι.

.............14

.............14
Το φίδι Εωσφόρος , ήταν η αιτία της «πτώσεως» των πρωτόπλαστων στην αιώνια δυστυχία και την απώλεια του Παραδείσου. Μήπως όμως πίσω από τον μύθο υποκρύπτεται ή σκλήρυνση της Επιφύσεως πού ως αιτία έχει την αποκοπή των ανθρώπων στην πρόσβασή τους στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας;

.........15

.........15
Η ράβδος και το σκήπτρο, δηλώνουν στην πραγματική τους έννοια , έλεγχο της γήινης ενέργειας , δηλαδή των ενστίκτων. Στο σώμα μας η ράβδος είναι η σπονδυλική μας στήλη , και η ενέργεια , το φίδι –κουταλίνι . Ο έλεγχος είναι η συνειδητή διά του Νού κυριαρχία επί του νευρικού συστήματος

........16

........16
Ο αστέρας Σείριος έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τους Έλληνες και ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το γεγονός όμως πώς ο πεντηκονταετής κύκλος του Σείριου Β΄ γύρω από τον Σείριο σχετίζεται με τους 50 Αργοναύτες και το πλοίο Αργώ, ή ακόμα, με τον ίδιο τον αστερισμό της Αργούς, μας κάνει να τον βλέπουμε με άλλο μάτι. Μήπως κάποτε τα 9 έτη φωτός για τον Σείριο ήταν ένα συνηθισμένο αστρικό ταξίδι των Θεών;

.......17

.......17
O Καρλομάγνος στέφεται από τον Πάπα, και η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα και τον ελληνισμό έχει αρχίσει.

.........18

.........18
Η αρχιτεκτονική των Ελλήνων σκοπό είχε την ανάταση της ψυχής προς τον ουρανό και την αφύπνιση του προορισμού της προς τον δρόμο που οδηγεί στα άστρα

........19

........19
Το Δελφικό «ΕΙ» κωδικοποιεί τον Ήλιο και τον Ερμή στο ηλιακό μας σύστημα, το πνεύμα και τον λόγο, όπως σε αντιστοιχία στον αστερισμό του Κυνός εκφράζει τον Σείριο ήλιο και τον Σείριο Β΄ Συνοδό.

............21

............21
Πλανητικός πολιτισμός 3ου τύπου είναι αυτός που διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την ενέργεια δισεκατομμυρίων αστρικών συστημάτων. Ο δικός μας είναι ακόμα τόσο πίσω, τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια φορές αφού εξαρτάται από την νεκρή ύλη, το πετρέλαιο.

..........22

..........22
Η βιολογία μας λέει πώς το 72% των σωμάτων των όντων αποτελούνται από Νερό. Ο Πυθαγόρας θέτει ως κέντρο του πλανητικού μας συστήματος την Φωτιά. Τα δύο αυτά στοιχεία συνθέτουν και αποσυνθέτουν τις μορφές που δομούνται από την Γή. Ο Αέρας είναι η αρχή της έμπνευσης των μορφών. Και τα τέσσερα αυτά κοσμολογικά στοιχεία συνθέτουν την Ζωή. Το πέμπτο, ο Αιθέρας , είναι η ανθρώπινη ελευθερία μέσω της κατανόησης του εαυτού του.

.

.
Λένε λοιπόν οι υποθέσεις , ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν εκεί όπου τώρα βρίσκεται ο Ατλαντικός ωκεανός. Μερικοί υποστηρίζουν ότι στην ουσία η Ατλαντίδα μπορεί να ένωνε την Αμερική με την Ευρώπη. Ο Πλάτωνας πάντως την αναφέρει ως νησί (κατά πάσα βεβαιότητα οι Έλληνες είχαν φτάσει μέχρι τη νότια, τουλάχιστον, Αμερική). Μήπως όμως η Ατλαντίδα ήταν η ίδια η Αμερική; Ή ένα τμήμα της που καταποντίστηκε; Κάπου εκεί στο "Τρίγωνο των Βερμούδων";Οι πιο τολμηροί θεωρητικοί αναφέρουν το σενάριο ότι μετά τον "κατακλυσμό" (πιθανότατα μετά από την όχι και τόσο ρομαντική προσέγγιση της Σελήνης στη γη) κάποιοι Ατλάντιοι βρέθηκαν στην Αίγυπτο όπου μετέφεραν τις γνώσεις τους και θεμελίωσαν το μετέπειτα αιγυπτιακό πολιτισμό.Οι ανεξήγητοι, ακόμα, πολιτισμοί της νότιας Αμερικής μπορεί να οφείλονταν σε επιρροές των Ατλάντων... ή και να είναι απομεινάρια των γνώσεών τους.Κι αν ήταν έτσι, αυτοί οι τόσο προχωρημένοι Άτλαντες διάλεξαν σκόπιμα ως εγκατάστασή τους την Ατλαντίδα λόγω της ενεργειακής της θέσης, ή οι ενεργειακές ιδιότητες του τόπου δημιουργήθηκαν αργότερα, σαν αποτέλεσμα μιας υπερ-τεχνολογίας που ενδεχομένως και σήμερα να εκπέμπει, από τα βάθη της θάλασσας ή από άλλα μυστηριώδη πεδία;

..

..

...

...

....

....

..

..
Η πιο πρόσφατη λίστα μυστηριωδών περιστατικών είναι:28 Αυγούστου 1991: Ένα airbus πέφτει σε ξαφνικό «κενό» λόγω αεροστρόβιλου, με αποτέλεσμα αναγκαστική προσγείωση και 30 τραυματίες (κατά τα άλλα όλα καλά, αν και συνάγεται ότι στο Τρίγωνο συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα).28 Νοεμβρίου 1994: Παρόμοια, airbus βρίσκεται ξαφνικά σε αεροστρόβιλο (ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες) με αποτέλεσμα και πάλι αναγκαστική προσγείωση και πάνω από 40 τραυματίες, οι οποίοι βρέθηκαν (μαζί με τις αποσκευές τους) «ατάκτως ερριμμένοι» στο εσωτερικό του αεροσκάφους.20-24 Μαρτίου 1995: Ένα μικρό σκάφος 357 τόνων εξαφανίζεται στη διαδρομή από Cape Haitian προς Μαϊάμι.25 Ιουνίου 1995: Μία από τα ίδια. Επιβατηγό αεροσκάφος βρίσκεται σε αεροστρόβιλο με αποτέλεσμα τραυματισμούς. Σημειωτέον ότι αυτοί οι αναιδείς αεροστρόβιλοι κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους και δεν είναι ανιχνεύσιμοι από τα ραντάρ. (Και οι τρεις πτήσεις κατευθύνονταν προς Πουέρτο Ρίκο.)17 Ιανουαρίου 1996: Τι πρωτότυπο. 26 τραυματίες σε πτήση επιβατηγού αεροσκάφους (προς Πουέρτο Ρίκο, πού αλλού;) λόγω ξαφνικού αεροστρόβιλου.14 Οκτωβρίου 1996: Θαλαμηγός 65 ποδών με 16 επιβάτες στέλνει σήμα κινδύνου (επικρατούσε κακοκαιρία). Οι επιβάτες πρόλαβαν να ενημερώσουν ότι εγκατέλειπαν το σκάφος. Οι επί ημέρες προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων ή έστω πνιγμένων, απέβησαν άκαρπες.15 Απριλίου 1999: Ένα αλιευτικό 85 ποδών με 4μελές πλήρωμα εξαφανίζεται. Η περιοχή «χτενίζεται» και μόνο ένα αεροσκάφος επισημαίνει 2 πνιγμένους, όμως ελλείψει καυσίμων δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. «Μαρκάρει» το σημείο αλλά όταν έφτασαν εκεί άλλα πλοία και αεροπλάνα, τα πτώματα είχαν γίνει άφαντα.23 Απριλίου 1999: Ένα μικρό φορτηγό πλοίο 196 τόνων εξαφανίζεται μαζί με τα 3 μέλη του πληρώματός του.14 Ιουνίου 1999: Ένα μικρό αεροσκάφος (Cessna 210) με 2 επιβάτες εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ (και όχι μόνο) πάνω από τις Μπαχάμες.8 Ιουλίου 1999: Και πάλι, επιβατηγό αεροσκάφος εκτελεί αναγκαστική προσγείωση λόγω αεροστροβίλων. 26 Μαρτίου 2001: Επιβατηγό αεροσκάφος παρά λίγο να συντριβεί όταν σχηματίστηκε πάνω του πάγος με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Οι κυβερνήτες κατάφεραν –με πολλή προσπάθεια– να προσγειωθούν και ανέφεραν ότι κάποια όργανα δεν λειτούργησαν σωστά.

...

...
Ας αναφερθούμε τώρα λίγο στον μύθο της Ατλαντίδος όταν λοιπόν οι θεοί αποφάσισαν να μοιράσουν την γη ο Ποσειδώνας πήρε την Ατλαντίδα εκεί γεννήθηκαν οι δέκα γιοι του στους οποίους ανέθεσε την διακυβέρνηση της. Στο κέντρο της πόλης υπήρχε και ένας ναός αφιερωμένος στον Ποσειδώνα προς τιμή του οποίου γινόταν η θυσία ταύρων και σε αυτό το σημείο έχουμε την ομοιότητα με τον Μινωικό πολιτισμό αφού και στην Κρήτη ο ταύρος ήταν ένα ιερό ζώο. Όσον αφορά τώρα την Ατλαντίδα πρέπει να ήταν μια χώρα με πολλές ποικιλίες φυτών και ζωών και με πλούσιο υπέδαφος. Σύμφωνα με ένα υπνωτιστή τον Εντγκαρ Kέις στην Ατλαντίδα ως πηγή ενέργειας χρησιμοποιούσαν τον πυρόλιθο του οποίου τις ακτινοβολίες συγκέντρωναν για την πτήση αεροσκαφων,αεροσκαφη τα οποία όπως αναφέρουν οι ίδιοι βοήθησαν τους κάτοικους να μεταφερθούν σε άλλους τόπους. Πολλοί άλλοι υπνωτιστές έλεγαν πως οι κάτοικοι της Ατλαντίδος δεν ήταν γήινοι αλλά προέρχονταν από άλλο ηλιακό συστημα.Ετσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε και τις γνώσεις που μεταφέρθηκαν και αλλού όπως η Αίγυπτος στην οποία έχουμε την εμφάνιση δημιουργημάτων τα οποία απαιτούσαν τεχνογνωσία και πλήρη γνώση των θετικών επιστήμων για την κατασκευή τους, τυπικό παράδειγμα ειναι οι πυραμίδες οι οποίες αποτελούν ένα γεωμετρικό θαύμα.

....

....
Οι Ατλάντιοι φαίνεται να ήταν πολύ προοδευμένη τεχνολογία. Είναι γνωστά σε ολους τους μελετητές της Ατλαντίδας. Λέγεται οτι είχαν κατακτήσει πολλές χώρες της Μεσογείου. Οταν καταποντίστηκε η Ατλαντίδα βρισκόταν σε πόλεμο με τους Ελληνες. Μιλάμε για το 10.000 ΠΧ. Την εποχή εκείνη δεν ειχε ακόμα ανακαλυφθεί ο χαλκός. Οι ανθρωποι βρίσκονταν ακόμα στη νεολιθική εποχή. Με τί πήγαν εκεί οι Ελληνες και με τι οπλα τους νίκησαν?

....72

Ζώνες Βαν Αλλεν

Εντοπίστηκε δακτύλιος αντι- ύλης γύρω από τη Γη;


Ομάδα επιστημονών του Πανεπιστημίου της Ρώμης χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγει ο δορυφόρος Pamela ο οποίος ανιχνεύει την κοσμική ακτινοβολία, εντόπισαν τον δακτύλιο της αντι-ύλης μέσα στις ζώνες ακτινοβολίας Βαν Άλλεν.

Συγκεκριμένα, οι ιταλοί επιστήμονες εντόπισαν την ύπαρξη ενός δακτυλίου σωματιδίων γύρω από την Γη, που δεν έχουν σχέση με αυτά της συμβατικής ύλης αλλά πρόκειται για σωματίδια της «εξωτικής» αντι-ύλης. Οι ερευνητές εντόπισαν την παρουσία μεγάλο αριθμού αντιπρωτονίων τα οποία (θεωρητικώς) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα για διαστημόπλοια.

Τα σωματίδια αντι-ύλης είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και ακόμη δυσκολότερο να μελετηθούν αφού μπορεί να παράγονται μεν μέσα σε διάφορες κοσμικές διεργασίες αλλά αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την «κανονική» ύλη καταστρέφονται.

Η αγνωστη «αντι-ζώνη»

Όπως φαίνεται οι αλληλεπιδράσεις στην συγκεκριμένη περιοχή όπου συναντώνται το μαγνητικό πεδίο της Γης με τις ζώνες κοσμικής ακτινοβολίας δημιούργησε ένα κενό μέσα στο οποίο η αντι-ύλη μπορεί να παράγεται αλλά κυρίως να διατηρείται ζωντανή για κάποιο χρονικό διάστημα πριν έρθει σε επαφή με την κανονική ύλη.

Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί η παρουσία ποζιτρονίων (η αντι-ύλη των ηλεκτρονίων) σε ζώνες ακτινοβολίας αλλά είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται αντι-πρωτόνια και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα αντι-πρωτόνια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα σε μελλοντικά διαστημόπλοια προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην κίνηση τους

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ;

Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των...

σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η Μεγάλη Έκρηξη δημιούργησε 10 εις την χιλιοστή δεκάτη έκτη (10^1016) σύμπαντα. Είναι όμως αρκετά πιθανό το ένα σύμπαν να υπάρχει μέσα στο άλλο, συμπεριλαμβανομένου και του πλανήτη μας. Συνεπώς, ίσως υπάρχει μια άλλη κρυμμένη Γη στο εσωτερικό του πλανήτη μας!

Στην Αρχαία Ελλάδα, υπήρχε o μύθος των Ταρτάρων-ο δυσοίωνος υπόγειος κόσμος. Ο φιλόσοφος Αναξαγόρας(5ος αιώνας π.Χ) εφήυρε ένα μοντέλο της Κτίσης αποτελούμενης από την επίπεδη Γή, η οποία περικυκλωνόταν απο την αέρια σφαίρα και το στρώμα του αιθέρα. Έγραψε για την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου με τους λαούς, τις πολιτείες και τα ουράνια ακόμη σώματά του. Αν ο πλανήτης Γή είναι το κέντρο του Σύμπαντος πού ζούν αυτοί οι άνθρωποι; Ζούν κάτω από το έδαφος;

Υποθέσεις σχετικά με την ύπαρξη του Κοίλου χώρου μέσα στον πλανήτη Γη εμφανίζονται και αργότερα. Η θεωρία μεταξύ άλλων προωθήθηκε από τους Γαλιλαίο, Φραγκλίνο και Λίχτενμπεργκ.

Το 1818, ο John Cleves Symmes κατέκλυσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια και διακεκριμένους επιστήμονες με μηνύματα, στα οποία προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Γη φτιάχτηκε από αρκετές ομόκεντρες σφαίρες με ανοίγματα κοντά στους πόλους.

Ο Σοβιετικός ακαδημαϊκός V. Obruchev προέκρινε μια υπόθεση σχετικά με έναν γιγαντιαίο μετεωρίτη ο οποίος έπεσε στη Γη στα πολύ παλιά χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μετεωρίτης μπορεί να είχε σπάσει μέσω της κρούστας του πλανήτη και να δημιούργησε κοιλότητα στο εσωτερικό.

Ο αμερικανός ερευνητής Cyrus Teed είπε ότι η επιφάνεια της Γης μπορεί να είναι το εσωτερικό κέλυφος μιας σφαίρας. Η θεωρία έγινε γνωστή ως η υπόθεση της" κούφιας κοίλης Γης". Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όλοι μας ζούμε στο εσωτερικό κέλυφος της Γης.

Ας υποθέσουμε ότι ο υπόγειος κόσμος υπάρχει και ότι κάποιοι ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Με τι μπορεί αυτά τα πλάσματα να μοιάζουν; Μπορεί να είναι μυστηριώδη τέρατα, η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη των οποίων να έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες;