Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

40η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Ο Κόσμος μας οργανώνεται κάθε στιγμή από την παραμικρή μας σκέψη. Κάθε τι που έρχεται στην ζωή μας το έχουμε εμείς καλέσει . Αυτή είναι μέρος της μαγικής μας δύναμης από την οποία έχουμε αποκοπεί. Του Δία, θεός θεών και ανθρώπων η δύναμη αυτή ονομάζετε Αθηνά.


Η «νέα εποχή» που πρεσβεύουν όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν τον όρο αυτό, ίσως να μην γνωρίζουν ή να μην θέλουν να το πούν όσοι το γνωρίζουν, δεν αφορά όλη την ανθρωπότητα. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές όσο να αφορά τις επιπτώσεις που έχουν να κάνουν με την ποιότητα του DNA, και τις φυλές των ανθρώπων στην Γή. Όμως, αυτό που είναι το πιο σημαντικό, είναι η ενεργοποίηση της Επίφυσης του Φωτεινού Ανθρώπου. Μέσω αυτής , η συνειδησιακή κατάσταση θα ενεργοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό , που θα γίνει αντιληπτή η Ουσία της Ύπαρξης του Κόσμου. Μαζί με όλα αυτά θα επέλθει και η απελευθέρωση από την Ατλάντεια υπονόμευση γιατί αυτή την φορά θα είναι το πραγματικό της τέλος, ένα τέλος πού σχετίζεται με την φωτιά πού αναλύσαμε σε πιο πάνω κεφάλαιο.
Στη «νέα» αυτή κατάσταση θα συμβάλει επίσης και η ενεργοποίηση της «δονητικής θέλησης» των νοών των ανθρώπων που υποσυνείδητα ή συνειδητά την επιζητούν. Την επιζητούν αναζητώντας την πραγματική ζωή που έχουν χάσει. Και η πιο ενδόμυχη σκέψη που κάνει κάποιος για αναζήτηση της πραγματικής ουσίας της ύπαρξης του κόσμου, για κάτι καλλίτερο, για την ευτυχία, δονείται και έλκετε από τα ανάλογα στοιχεία του Αιθέρα και τείνει να διαμορφωθεί σε πραγματικότητα . Τα στοιχεία αυτά εργάζονται μέσα από μια νοήμονα πραγματικότητα σε επίπεδο που δεν αντιλαμβανόμαστε αντικειμενικά αλλά μπορούμε να υποψιασθούμε μέσω της ευαίσθητης πλευράς των αισθήσεων και ειδικά της διαίσθησης. Αυτά οργανώνουν τον κόσμο μας και είμαστε μέρος τους. Είναι η οργανωτική δύναμη του Ελευθέρου Πεδίου Δημιουργίας, του Μορφογενετικού Πεδίου, του Αιθέρα , της Οργόνης.
Η Οργόνη , από το Οργάνωση και Έργο , μας παραπέμπει στο επίθετο που προσέδιδαν στην θεά Αθηνά, Εργάνη . Με την φράση «Σύν Αθηνά και χείρα κίνει» , αφήνεται να υπονοηθεί ή δύναμη εκείνη πού μορφοποιεί {σύν Αθηνά} την επιθυμία αλλά με την συμμετοχή της ψυχικής θέλησης { και χείρα κίνει}.
Το όνομα Εργάνη της δόθηκε με την ιδιότητά της ως προστάτης και εφευρέτης πάσης τέχνης και επιστήμης . Ονομάζεται και Εργοπόνος Καλλίεργος και φέρει ηλακάτη (ρόκα) ως σύμβολο , λόγο της γυναικείας της φύσης , και κλώθει και υφαίνει . Η σχέση της Αθηνάς Εργάνης με την Οργόνη , αφορά την ιδιότητά της που είναι αυτή του ηλεκτρομαγνητισμού . Είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μορφογενοποιεί , το ίδιο από το οποίο αποτελούμαστε και εμείς. Η Αθηνά «γεννήθηκε» εμπορευόμενη από το κεφάλι του Δία. Άρα , αφορά το Πνεύμα πού διαμορφώνει τον κόσμο.
Η Αθηνά βοήθησε τον Περσέα να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας , γιατί, σύμφωνα με τον μύθο, θέλησε να συγκριθεί με την θεά στην ομορφιά. Η Μέδουσα ήταν ένα όν με τρομακτική όψη και μαλλιά φίδια. Τά φίδια μας παραπέμπουν σε ενέργειες ανεξέλεγκτες , ενώ τά φίδια της αιγίδας της θεάς συμβόλιζαν την ελεγχόμενη ενέργεια. Ο παραλληλισμός περί της ομορφιάς ανάμεσα τους, υποδηλώνει ότι ή Μέδουσα ήταν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Συγκεκριμένα , ό Περσέας ταξίδεψε στον Σείριο και πέρασε από το σημείο πού βρίσκεται το τρομερό άστρο Αλγόλη , ή Μέδουσα. Από το σημείο εκείνο διαφοροποιείται το ουράνιο επίπεδο και είναι αδύνατον να περάσει κάποιος με το σώμα του. Η Αθηνά , ό ηλεκτρομαγνητισμός του Δία, το μορφογενετικό πεδίο, εκφράζει την ενεργειακή εκπεμπόμενη «Σκέψη» , της «Σοφίας Θεού» , του πατέρα θεών και ανθρώπων, αιτία δημιουργίας του κόσμου , αυτή πού επιδρά στην ύλη και την διαμορφώνει και πού στον κόσμο μας υπάρχει σαν Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας σε ποσοστό 72%. Η Αθηνά όταν της παρέδωσε ό Περσέας το κεφάλι της Μέδουσας το τοποθέτησε στην ασπίδα της την οποία έδωσε στο Άργος και την έβαλαν στον λόφο της πόλης πού πήρε τό όνομα Ασπίδα. Υπονοείται άραγε εκεί κάποια πύλη – πέρασμα πού οδηγεί μέσα από το κέντρο της Γής ως ωθητική δύναμη από τους πόλους προς τον Σείριο; Πάντως ή θεά κράτησε τις δύο φλέβες της Μέδουσας έκ των οποίων ή δεξιά είναι για να γιατρεύει ενώ ή αριστερή για να θανατώνει.
Σύμφωνα με την Κβαντική θεωρία , σωματίδια και κύματα ενέργειας ταυτίζονται ,γιατί στο υποατομικό επίπεδο , η ύλη δεν υπάρχει , αλλά έχει την τάση να υπάρξει . Ο φυσικός Τζών Γουίλερ είχε πει ότι , ο επιστήμονας «παρατηρητής» των φαινομένων γύρω από την έρευνα της ύλης και των σωματιδίων της , πρέπει να λέγεται «συμμέτοχος» , διότι η κβαντική θεωρία μας αποκαλύπτει ότι όσο δεν παρατηρούμε κάτι , αυτό είναι ενέργεια , αν εστιάσουμε την προσοχή μας σ΄ αυτό , μεταμορφώνεται σε σωματίδιο . Η επίδραση του πνεύματος δημιουργεί πρώτα το ψυχικό σώμα και μετά το υλικό. Έτσι ή Αθηνά γεννήθηκε από το κεφάλι του Δία με την έννοια της σκέψης για την δημιουργία του κόσμου, αλλά ή εμφάνισής της ως πάνοπλη, εκφράζει την ψυχή του κόσμου από τον χώρο του Σείριου.
Ο Αξιώτης λέει ότι οι Έλληνες «πετούσα» από τον Σείριο στην Γη , αφού «έφερναν» την ύλη (το σώμα τους) σε ενεργειακή μορφή , ώστε οι ταχύτητες που πετύχαιναν ήταν εκείνες του φωτός , χωρίς κανένα πρόβλημα βαρύτητας . Η βαρύτητα επιδρά στην μάζα . Όταν η ύλη (μάζα) γίνει ενέργεια , τότε η βαρύτητα μπαίνει στο περιθώριο . Αυτές οί ενέργειες αφορούν ψυχικές ικανότητες και δυνάμεις πού ΄φέρουν και όλοι όσοι διαθέτουν προέλευση θεϊκού σπέρματος και Επίφυσης.
Το «ιερό πέπλο» της Αθηνάς που μεταφερόταν κατά την τελετή της εορτής των Παναθηναίων , υπέκρυπτε την γνώση του ενεργειακού μορφογενετικού πεδίου . Οί παρθένες πού το κρατούσαν , υπονοούσαν την αδιαμόρφωτη και παρθένα αγνότητα και καθαρότητα του πεδίου πού ήταν έτοιμο για διαμόρφωση και δημιουργία. Εργάνη και Οργόνη , αποτελούν την ίδια κωδικοποιημένη αλήθεια του Αιθέρα , που έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνει την ζωή από ενέργεια σε μορφή και από μορφή σε ενέργεια .
Οι τέσσερις άκρες του πέπλου , δηλώνουν τα τέσσερα στοιχεία που δημιουργούν τα τρίγωνα των δεσμών της μορφής των όντων, ενώ το πέμπτο, αυτό που τους παρέχει την κίνηση να ενωθούν σε κάτι, είναι ο Αιθέρας. Και όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης , « κάθε σώμα συνίσταται από έναν διαφορετικό αριθμό τριγώνων» . Και ο Πλάτωνας στον «Τίμαιο» αναλύει πώς σχηματίζονται τα σώματα από τα τρίγωνα Και ότι «Αυτές είναι λοιπόν οι αιτίες από τις οποίες δημιουργήθηκαν τα απλά και πρωταρχικά σώματα» , και ακόμη , « Τα τρίγωνα κάθε ατόμου είναι φτιαγμένα από την αρχή με ικανότητα ζωής μέχρι ένα ορισμένο χρονικό όριο» . Και εδώ υπάρχει μια βαθιά αλήθεια. Η Ζωή είναι Μαγεία. Μια συνεχείς μεταμόρφωση . Η μεταμόρφωση εμπεριέχει μέσα της το τέλος του ενός και την γέννηση ενός νέου. Στον κατέχοντα αυτήν την γνώση ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Και εν τούτοις αυτή η γνώση εμπεριέχει την Πλατωνική επίγνωση της συνέχειας της Ιδέας. Γιατί όλα είναι μια πρωταρχική ιδέα. Η Ιδέα είναι Πληροφορία . Η Πληροφορία είναι ή Συνείδηση. Η Συνείδηση είναι το Πνεύμα. Είναι ή Αριστοτελική Εντελέχεια . Η αθανασία μιάς ανθρώπινης ιδέας , είναι ή διατήρηση της μνήμης μετά τον σωματικό θάνατο μέσω του πνευματικού σώματος.
Ο Φρανς Χάρτμαν , ερευνητής πάνω στα ίδια θέματα είχε πεί «Μπορεί προοδευτικά να στερήσουμε ένα πράγμα από την ιδιότητά του , και όμως , παραμένει ένα «πράγμα» εν όσο παραμένει ο χαρακτήρας του, αλλά και ακόμα μετά, όταν καταστρέψουμε εντελώς την μορφή του και διαλύσουμε την ύλη του , η φύση του πράγματος παραμένει σαν ιδέα στον υποκειμενικό κόσμο όπου πιά δεν μπορούμε να το καταστρέψουμε , μπορούμε όμως να ντύσουμε την παλιά ιδέα με καινούργιες ιδιότητες και να την ξανά αναπαράγουμε κάτω από νέα μορφή στον αντικειμενικό κόσμο . Ένα πράγμα υπάρχει όσο υπάρχει και ο χαρακτήρας του και μόνο όταν αλλάζει αυτός αλλάζει και η ουσιώδης φύση του. Ένα υλικό πράγμα είναι μόνο το σύμβολο ή η απεικόνιση μιας ιδέας , μπορούμε να του δώσουμε ένα όνομα αλλά η ιδέα παραμένει κρυμμένη. Αν μπορούσαμε στο πεδίο της Φυσικής , να διαχωρίσουμε την αρχική ουσία από τον χαρακτήρα της και να της δώσουμε άλλον, τότε ένα σώμα θα μπορούσε να μετασχηματισθεί σε ένα άλλο»
Η γνώση της μεταμόρφωσης συμπίπτει με την αναζήτηση της επιστήμης στο θέμα των Υπερχορδών που δομούν τους κόσμους μας και που το ονόμασαν Μορφογενετικό πεδίο.
Θα πρέπει να έρθει επιτέλους η στιγμή να μάθουμε ότι, κάθε στιγμή μορφοποιούμε το μέλλων μας. Ο Γκαίτε είχε πει ότι ο συμβολισμός μετατρέπει ένα φαινόμενο σε ιδέα και την ιδέα σε εικόνα Ώστε η εικόνα αυτή να παραμένει στην φαντασία ως δεδομένη έκφραση της μορφοποιημένης ιδέας. Και οι πιο ενδόμυχες σκέψεις μας μπορούν να πραγματοποιήσουν την πραγματικότητά μας γιατί εκεί έχουμε στρέψει την προσοχή μας.
Αυτό που ο φυσικός Φέυνμαν είχε πει , « Το παράδοξο είναι απλά μια σύγκρουση της πραγματικότητας και της άποψής μας για το τι οφείλει να είναι η πραγματικότητα .» Αυτά τα «κύματα πιθανοτήτων» είναι που εμείς έχουμε την επιλογή να τα δημιουργούμε και να τα διαλέγουμε να γίνονται πραγματικότητες. Αυτά τα κύματα προέρχονται από την ηλεκτρομαγνητική εκπεμπόμενη ενέργεια των σκέψεών μας, αυτή που κατά τον ερευνητή των ψυχικών δυνάμεων Τανάγρα, είχε ονομάσει «ψυχομετρία», και είναι η ίδια που επηρεάζει τα μορφογενετικά πεδία .
Κάθε δόνηση είναι και ένας συντονισμός με τα πεδία αυτά . Κάθε πεδίο που διεγείρουμε έχει και τον δικό του κραδασμικό τύπο που ανάλογα την δόνηση , είναι ικανό να επαναλάβει σε μικρό χρόνο , σαν ηχώ , το ίδιο γεγονός , την ίδια εικόνα , και τους ίδιους ήχους . Όσοι έχουν ασχοληθεί με τα παράδοξα φαινόμενα , θα έχουν υποψιασθεί ότι έχουν άμεση σχέση με τον ηλεκτρομαγνητισμό . Τα Μορφογενετικά πεδία δημιουργούνται από αυτήν την δύναμη . Είναι η ίδια που δημιούργησε τον κόσμο και η οποία βρίσκεται και μέσα μας. Αυτή η ικανότητα να δημιουργούμε κάθε στιγμή τον κόσμο που θέλουμε , σε κοσμικό επίπεδο θα μπορούσε να συγκριθεί με την θεωρία των Παράλληλων κόσμων. Όμως το να μεταφέρεις την σκέψη σου στον χώρο για να αλλάξεις τα επίπεδα που διαμορφώνουν μια κατάσταση δεν είναι εύκολο να γίνει όσο έχεις μια συγκεκριμένη ιδέα για τον κόσμο που σε περιβάλει και είναι η πραγματικότητα που δέχεσαι.
Μέσα σε μια πραγματικότητα , όπως αυτή του κόσμου μας , υπάρχουν οί άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος , και οί άλλοι. Οί πρώτοι έχουν ξεκινήσει ένα ταξίδι πολλών χιλιάδων χρόνων οικειοθελώς από το άστρο του΄ Σείριου, και σήμερα βρίσκονται εδώ, γενιά με γενιά , προσπαθώντας κάθε φορά να αφυπνίσουν το κοιμισμένο τους μνημονικό με την ενεργοποίηση της Επίφυσης. Κάποιοι ανάμεσά μας μπορεί να έχουν ισχυρά δείγματα διαίσθησης πού να τους δημιουργούν την εσωτερική πίστη της δύναμής τους . Την αίσθηση πώς είναι θεϊκής προέλευσης και πώς βρίσκονται εδώ για να επιτελέσουν κάποιο σκοπό. Τά άτομα αυτά είναι συνήθως Έλληνες, αλλά και κάποιοι λίγοι πού ανήκουν σε άλλες φυλές αλλά διατηρούν το Ελληνικό σπέρμα στο DNA τους.
Οί άλλοι, όχι μόνο δεν έχουν Επίφυση, αλλά προέρχονται από το ψεύτικο, το κατασκευασμένο άνθρωπο , τον γήϊνο, πού δεν έχει το στοιχείο του πυρός , τον πρωταρχικό εκείνον ηλεκτρισμό τον εκ του Πνεύματος προερχόμενο, και πού αποτελούν ίσως το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.
Με το έτος 2012, έχουμε την εμφάνιση ενός νέου φωτός ενεργειακών ακτινοβολιών του Σείριου, πού περνώντας από το γαλαξιακό μας κέντρο, κατευθύνεται στο ηλιακό μας σύστημα, επικεντρώνεται δε στην Γή και ενεργοποιεί με πνευματική ενέργεια όλους τους νόες πού διαθέτουν την θεϊκή σπίθα. Θα υπάρξουν μέσα στα επόμενα 100 χρόνια μεγάλα γεγονότα πού θα έχουν σχέση με γενικές εκκαθαρίσεις επί του πλανήτη μας. Είναι ή προετοιμασία μιάς χρονικής περιόδου πού θα διαρκέσει 2000 έτη έως την αλλαγή θέσεως του ήλιου μας μέσα στο ζωδιακό, έτσι πού όταν θα κάνει την εμφάνισή της ή Αιγοκερική εποχή θα συμβεί ή περιστροφή της συμπαντικής κλεψύδρας μέσα από την οποία θα αναγεννηθούν όλα σε μια νέα ροή δημιουργίας . Σε αυτή την νέα κατάσταση δεν θα είναι όλοι εκεί. Θα χαθούν διά παντός όσοι προέρχονται από το Προμηθεϊκό γένος , αλλά και όσοι παρέδωσαν μαζί με την συνείδηση τους και την ψυχή τους. Ό Ιωάννης περιγράφοντας μέσα από την Αποκάλυψη το τέλος της εποχής του κόσμου και τον ερχομό ενός νέου πού μέλλει να έρθει, μας λέει πώς μια ουράνια αθάνατη Ιερουσαλήμ θα κατέλθει από το Θείο , για να αντικαταστήσει την γήινη και φθαρτή. Αφορά την ουράνια Πολιτεία του Πλάτωνα, είς την οποία επικρατεί μόνο δικαιοσύνη, επιστατεί το Αγαθόν, και λέγει πώς πολίτες της μπορούν να γίνουν όσοι «… με την περιστροφή της ψυχής των επανέλθουν από μίαν σκοτεινήν ημέραν είς το αληθινόν φώς του όντος.»

Η ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ «ΕΠΙ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΥΠΟ»Η Επίφυση και ή Υπόφυση, προφανώς όχι τυχαία, έχουν εμπρός από την λέξη «Φύση» από μια πρόθεση ή κάθε μια. Η μέν Επίφυση εμπεριέχει το «Επί» , πού έχει την έννοια του «Επάνω» , και ή δε Υπόφυση το «Υπό» , με την έννοια του «Υποκάτω». Πράγματι , σύμφωνα και με τά όσα είπαμε πιο πάνω, ή δύο αυτοί αδένες του εγκεφάλου παίζουν τον σημαντικό ρόλο του διπλού μας εαυτού. Ως παράγων παρατήρησης των πληροφοριών που παρέχουν, λήπτης των δεδομένων είναι ή Ψυχή. Έτσι συμπληρώνεται ή τριάς.
Η Επίφυση έχει την επαφή με τον Ιδεατό – Πνευματικό εαυτό μας, ενώ ή Υπόφυση με τον Σωματικό – Μορφικό . Η αλληλοσυμπλήρωση των πληροφοριών πού καταγράφει το Ψυχικό από τους δύο πληροφοριοδότες δίνουν την δυνατότητα στον άνθρωπο να δημιουργεί την συνειδητοποιημένη εκείνη κατάσταση πού του επιτρέπει την επίγνωση όχι μόνο του υλικού του Εγώ, αλλά και της Ιδέας του «Είναι» του , ούτως ώστε να διατηρήσει την μνήμη της υπάρξεώς του είς το διηνεκές. Δηλαδή να αποκτήσει Αθανασία.
Το θέμα πού κάνει την διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αδένες, είναι ότι, ή Υπόφυση εξαρτάται από τά δεδομένα με τά οποία έχει γαλουχηθεί «γενεές επί γενεών» το μεταβιβαζόμενο μητρικό μας κύτταρο, και στα οποία υπακούει και αντιδρά ό εγκέφαλός μας . Από αυτόν, ώς προέκταση επακολουθεί μια πληθώρα αντίδραση ορμονικών εκρήξεων, δηλαδή ηλεκτρικών διεγέρσεων, με την επίδραση των πεπτιδίων επί των δεσμών των νευρώνων πού μετατρέπουν την παραπάνω διέγερση σε χημική ουσία , πού με την σειρά της αυτή ερεθίζει το αντίστοιχο κυτταρικό κύκλωμα του εγκεφάλου και μεταβιβάζεται ή όλη ενέργεια μεταφρασμένη στην υποκειμενική αντίληψη της ψυχής , ως συναίσθημα. Σε αυτήν την Υπό – την Φύση κατάσταση μπορούν και έχουν πρόσβαση οί εξουσιαστές των ανθρώπων – καταναλωτών, των αναλώσιμων ανθρώπων, των μαζικής μορφής ανθρώπων των πόλεων, των ανθρώπων των κοινωνικών συστημάτων, των ανθρώπων του δεσμωτηρίου στο Σπήλαιο του Πλάτωνα.
Με τον έλεγχο και την κατεύθυνση τού συναισθηματικού ψυχικού προσανατολισμού, επιδιώκεται ή μόνιμη , ή μια και μοναδική οριζόμενη οδός ύπαρξης της πραγματικότητας πού ζούμε, μιάς πραγματικότητας πού κυβερνάται από τον πόνο, τον φόβο, την ανασφάλεια, το γήρας και τον θάνατο. Ακόμα, ό εγκλωβισμός μίας και μοναδικής όρασης, ή απονόηση και ή απονέκρωση του αδένα της Επίφυσης μέσω της οποίας έχουμε την πρόσβαση στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας, μας καθιστά δούλους ενός χαμηλού ενεργειακά χώρου .
Στο υπό την Υπόφυση εξαρτώμενο πεδίο, υπόκειται το σωματικό μας επίπεδο , ή μορφική μας οντότητα και το δυναμικό του τύπου αίματός μας. Εδώ ορίζονται οί κοσμικοί νόμοι της Φύσης των όντων, των φαινομένων και των καταστάσεων . Κάτοχοι αυτών των γνώσεων του χώρου , μπορούν να αλλάξουν , να μεταλλάξουν, να μεταστοιχειώσουν, ή να μεταβάλλουν το «Είναι» των δεδομένων μέσα από την απελευθέρωση του νού , την κατανόηση της ουσίας, την δημιουργική φαντασία, την προστασία της ψυχής από τις κατευθυνόμενες έξωθεν διαταραχές συγκίνησης και δημιουργίας υποσυνείδητων συναισθημάτων, καί την συνειδητά ενεργοποιημένη Θέληση. Όλα αυτά είναι δυνατά να υπάρξουν κάτω από το κράτος της Επίφυσης.
Η Επίφυση, ή Επί την Φύση , είναι ό Πνευματικός μας Εαυτός, ή Ιδεατή μας μορφή, ή «πρό του σπέρματος» Ύπαρξή μας, το Πρωταρχικό μας Εγώ. Με την έν ενεργεία θέση αυτού του «αδένα» , έχουμε πρόσβαση στο αόρατο, το ονειρικό, το υποκειμενικό, το «άλλο εγώ» .
Στην τριμερή μας ύπαρξη , αναζητάτε ή ένωση μέσω της συνειδητοποιήσεως των από την ψυχική νόηση και κατανόηση του μορφικού και πνευματικού. Ό Πλάτωνας για δώσει την ιδέα των τριών μερών του όλου , το απέδωσε με τά εξείς λόγια. «Προς το παρών , πρέπει να φανταστούμε τρία γένη : Εκείνο που γεννιέται , εκείνο που δημιουργεί μέσα του το προηγούμενο και εκείνο που κατ ΄απομίμησή του δημιουργείται το πρώτο. Αυτό που δημιουργεί κάτι μέσα του μπορούμε να το θεωρήσουμε μητέρα , εκείνο που από την απομίμησή του δημιουργείται κάτι θα το πούμε πατέρα , ενώ το ενδιάμεσό τους ας το παρομοιάσουμε με παιδί.» Τίμαιος 50 d
Με το Υπό, δηλώνεται ότι έχει σχέση με το κάτω. Το χαμηλό, το ίζημα , ότι κατακάθεται. Στην Δημιουργία, αυτό πού κάθισε πιο χαμηλά , ήταν τά βαριά στοιχεία της ύλης, τά υλικά με τά οποία υπόκειται σε μορφική παρουσία ή ιδέα. Τά υλικά πού χρησιμοποίησε το Πνεύμα για την διάδοση των σκέψεων – πληροφοριών του «Θεϊκού Είναι». Μέσα από την μορφή ή ψυχή πληροφορείται για την αυτονομία της από την οποία εννοείται ή ύπαρξη της αρχικής της ιδέας. Στον χώρο αυτόν ανήκει το υλικό με το οποίο τά ανώτερα και αθάνατα καθρέπτισαν τις ιδέες τους στίς φθαρτές μορφές. « Θεοί , Θεών που εγώ δημιούργησα και γέννησα , θα είστε άφθαρτοι όπως τα έργα μου …απομένουν αγέννητα ακόμη τρία θνητά γένη …Για να γίνουν θνητά πρέπει να αναλάβετε εσείς …έχοντας για παράδειγμα την δική μου ενέργεια …δημιουργήστε ζωντανά όντα , θρέψτε τα για να μεγαλώσουν και όταν πεθάνουν , πάρτε τα πάλι πίσω» Πλάτωνος Τίμαιος 41 b c d
Στο Υπό, υποκρύπτεται το υπογήϊνο, το καταχθόνιο και ό κρυφός κίνδυνος. Με το «U» ως πρώτο γράμμα κάνει την εμφάνισή της ή ιδέα της κοιλότητας, ό χώρος όπου μαζεύεται το υλικό , συνήθως το υγρό στοιχείο από όπου προέρχεται ή μορφική οντότητα. Ή όπως λέει ό Πλάτωνας : «Ας εξετάσουμε λοιπόν , για ποιόν λόγο έφτιαξε ο δημιουργός την γένεση και τον κόσμο . Ήταν αγαθός… για αυτό θέλησε να γίνουν τα πάντα όσο το δυνατόν ποιο όμοια με τον ίδιο … πήρε όλη την ορατή ύλη που ποτέ δεν ησύχαζε , αλλά βρισκόταν σε άτακτη , ακανόνιστη κίνηση , και την έβαλε από την αταξία σε τάξη .» Τίμαιος : 30 b
Με το Επί, εννοείται το επάνω, το υψηλό , αυτό πού οδηγεί το κάτω, το ελέγχει και το διαμορφώνει. Το Επί έχει αρχικό γράμμα το «Ε» πού υπονοεί την Ενέργεια . Μια Ενέργεια ή οποία δίνει την κίνηση στην μορφή πού διαγράφει το Υπό. Αφορά την από τον Ήλιο ενέργεια – ακτίνα – ιόν , μέσα από την οποία μεταφέρεται ή πληροφορία του «Είναι να γίνει».
Στα τρία επίπεδα στα οποία χωρίζεται και ενώνεται το όλον, το Νοητικό – Πνευματικό μέρος , ή Ιδέα, από το αδιαμόρφωτο χώρο της Ουσίας, εμψυχώνεται στο Ψυχικό επίπεδο από όπου διαμορφώνει την αιτία της μορφικής της εμφάνισης. ¨Ο Πλωτίνος την αιτία αυτή την ονομάζει «Επιθυμία»: «Ο κόσμος βρισκόταν σε ενότητα και ηρεμία , ‘όταν μια πολυπράγμων φύση , που ορίζει την ύπαρξη και την βούλησή της κινήθηκε από το αίσθημα μιάς σφοδρής επιθυμίας να αναζητήσει κάτι περισσότερο του παρόντος Όλου.»
Στον κόσμο μας, υπάρχουν οι «Υπό», οι εδώ δομημένοι, και οι «Επί», οί εκ των άνω ερχόμενοι. Υπάρχουν οι «Υπό», οι μη έχοντες πνευματικό σώμα, και οί «Επί», οι αναζητούντες την επανασύνδεση με το πνευματικό τους σώμα.
Στους καιρούς μας θα δούμε να συμβούν μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις. Θα συμβούν ανατροπές και γεγονότα πού θα αφορούν την πνευματική υπόσταση σε σχέση με το σωματικό, υλικό μέρος. Μέσω, από την εκ των άστρων νέα ακτινοβολία ιόντων προς τον πλανήτη μας, θα δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, πού θα ενεργοποιήσουν τά κατάλληλα σημεία του εγκεφάλου μας , ώστε θα έχουμε την εμφάνιση του Νέου Ανθρώπου, του ανθρώπου πού θα κατευθύνεται από το ανώτερο μέρος της τριαδικής του υπόστασης, το Νοητικό, πού οδηγείται από το Πνεύμα. Ενώ, το δεύτερο τμήμα του, το Συναισθηματικό, αυτό πού εκφράζει την υλική μορφοποίηση και την πλανητική βάση, θα ενισχύει την ανθρώπινη έννοια να κορυφώνει το δομημένο Εγώ, αυτή πού κάτω από άλλες συνθήκες θα έπρεπε να είχε την αγνότητα της πρώτης δημιουργίας πού εκφράζετε από την ελευθερία.
Το δε τρίτο μέρος, το Σωματικό, πλήρως εναρμονισμένο με το Πνεύμα, θα βρεί την αληθινή του θέση, αυτή πού είναι πέρα από τον πόνο, την αρρώστια και τον θάνατο, της σημερινής εκ των Ατλάντων – δαιμόνων εξάρτησης. Δηλαδή την αθάνατη φύση του.
Κάθε μάχη ανάμεσα στις τρείς αυτές διαστάσεις θα εξεληφθεί, και μέσα από ένα νέο φώς θα νοηθεί ακόμα και ό σκοπός της Δημιουργίας. Στην νέα αυτή κατάσταση όμως, κανείς μας δεν μπορεί να πεί με βεβαιότητα την φράση
«Θα είμαι και εγώ εκεί».

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

«ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» Ι. Πασσά
«Άργος Κλυτόν» , Σταύρος Δωρικός και Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης,
«Συγχρονικότητα» Κάρλ Γιούνγκ
«Εναλλακτική λύση 3» Λέσλυ Γουάτκινς
«Το αίνιγμα της κούφιας Γής» Warren Smith
« Η γένεση κατά τους αρχαίους Έλληνες» Ε. Γονιδέλης
«Η διαχρονικότητα της Ελληνικής επιστήμης» Δ. Χιώνης
«Οί σκέψεις μας ρυθμιστές της υγείας μας»
Δρ. Ευστάθιος Αβρααμίδης
« Η αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού»
Θ. Αξιώτης
«Νέο φώς στα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου» Θ. Αξιώτης
«Η Καινή Διαθήκη»
«Η Παλαιά Διαθήκη»
« Η Μυστική ιστορία του Τεκτονισμού» C. W. Leadbeater
«Πρωτοέλληνες» Γ. Κ. Γεωργαλά
«Χαλκέον Γένος» Γ. Κ. Γεωργαλά
« Μινωικό ημερολόγιο» Π. Δ. Γρηγοριάδη
«Μαύρο λεξικό της Ελληνικής Μασονίας»
Β .Α . Λαμπρόπουλος
«Αριθμοσοφία» Γουίλιαμ Γουεστκοτ
«Ατλαντίδα» Θεόδωρου Αξιώτη
«Αι εκπληκτικαί αποκαλύψεις επί της Αρχαίας Ελλάδος»
Α. Χαλά
«Απολλόδωρου Βιβλιοθήκη»
«Παράλληλοι κόσμοι» Robert Charroux
“Ιχνηλάτησις» Ιωάννου Φουράκη
«Τα μυστήρια τής Αλχημείας» Θανάσης Μαργαρίτης
«Τα Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια» Κ. Κωνσταντινίδης
«Παράλληλοι κόσμοι» Michio Kaku
«Λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας»
Π. Γιαννακόπουλου.
«Η Ορφική λατρεία στην Μεσόγειο» Hans Leisegang
«Περί Αιώνος και Χρόνου» Πλωτίνος
«Αντιεβραϊσμός» Bernard Lazare
“ Bestiario” Λεξικό. Jean – Paul Clebert
«Η δολοφονία του Χριστού» Βίλχελμ Ράιχ
«ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ» Ι. Πασσά
«Πλάτωνος Πολιτεία»
«Περί αιώνος και χρόνου» Πλωτίνος
«Τίμαιος» Πλάτωνας


ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
NEXUS
A BATON
HELLENIC NEXUS
ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

3 σχόλια:

 1. ευχαριστούμε για το θησαυρό σοφίας που μας έδωσες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ.
  Πραγματικά θησαυρός-!!!
  Υπάρχει κάποια τεχνική "αφύπνησης" ή ενεργοποίησης της Υπόφυσης; ή γίνεται μέσω της θέλησης και του νόμου της έλξης;;
  Ετχαειστώ, Αργύρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Greetings from Finland. A blog is nice to get to know people from other countries, culture and nature. Come and see the pictures you Teuvo kuvat- Teuvo images of my blog and tell all your friends to my blog. Will be the same with your country's flag to higher flag collection in my blog Teuvo Vehkalahti Finland

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ατλάντιο –Κρόνιο ΙερατείοΣτον Ελληνικό κόσμο, πολύ πριν τους τρείς Κατακλυσμούς που είναι καταγεγραμμένοι, του Φορονέως, του Δευκαλίωνος και του Ωγύγου υπήρξε μια χρυσή εποχή που αποτελεί θρύλο για ολόκληρο τον κόσμο.

Το Έπος "Φορωνίς"

Ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι», αναφέρει το Χρυσό γένος. Ήταν η εποχή που βασίλευε ο Κρόνος. Οι άνθρωποι ζούσαν όπως οι θεοί, μακριά από βάσανα και δυστυχίες. Δεν γερνούσαν και περνούσαν τον καιρό τους πάντα νέοι σε συμπόσια και γιορτές.

Όταν ερχόταν η ώρα να πεθάνουν αποκοιμούνταν γλυκά. Δεν γνώριζαν το νόμο της δουλειάς. Όλα τα αγαθά ήταν στη διάθεσή τους από μόνα τους. Το έδαφος έδινε από μόνο του αρκετή σοδειά κι εκείνοι ζούσαν στην εξοχή ειρηνικά. Από τότε που το γένος αυτό χάθηκε από τη γη με τη βασιλεία του Διός, οι άνθρωποι της εποχής εκείνης έγιναν Φύλακες των Θνητών και χορηγοί των αγαθών.

Αυτός είναι με την πιο παλιά μορφή του ο μύθος της χρυσής εποχής που πολύ αργότερα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΕ από τους Ιουδαίους στις διηγήσεις για τον Παράδεισο που τον ανέμιξαν με ότι είχαν μάθει στη Βαβυλώνα όπως το ιερό δένδρο της γνώσης, το οποίο υιοθέτησαν στο δένδρο της Καμπάλα.

Ο μύθος αυτός πολύ σύντομα έγινε κοινός τόπος ηθικής που συνήθιζε να αναπαριστά την αρχή της ανθρωπότητας έως την εποχή της δικαιοσύνης και της καλοπιστίας. Στην Ρώμη, όπου ο Κρόνος κυριαρχούσε με τον Σατούρνο, τοποθετούσαν την χρυσή εποχή, την εποχή που ο θεός αυτός βασίλευε στην Ιταλία, η οποία ονομαζόταν Αυσονία.

Οι θεοί ζούσαν σε στενή σχέση με τους θνητούς. Πόρτες δεν υπήρχαν αφού δεν υπήρχε κλεψιά, ούτε δολοφονίες. Για πρώτη φορά ο τεχνικό πολιτισμός εμφανίστηκε με την εισαγωγή του ΔΡΕΠΑΝΙΟΥ από τον Κρόνο, ένα σύμβολο που χρησιμοποίησε αργότερα ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ για δύο λόγους: πρώτα για να αναφερθεί στην χρυσή εποχή που υποσχόταν και δεύτερον για να τονίσει πως συντάσσεται στο Στρατόπεδο του ΚΡΟΝΟΥ, του αντιπάλου του ΔΙΟΣ.

Ο Σατούρνος έμαθε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν καλύτερα τα προϊόντα που έδινε η εύφορη γη από μόνη της. Στη Ρώμη διηγούντο πως ο Σατούρνος βασίλεψε στο Καπιτώλιο, εκεί που αργότερα χτίστηκε ο ναός του Αρίστου Υψίστου Διός.

Στη χώρα αυτή τον υποδέχθηκε ο θεός Ιανός και από τότε βασίλευε εκεί μαζί του. Ο μύθος της Χρυσής Εποχής εμφανίζεται αργότερα στον μυστικισμό των Νεοπυθαγορείων, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλες οι ΕΧΘΡΙΚΕΣ, προς την Βασιλεία του Διός, δυνάμεις, υπόσχονταν τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, για να παραπλανήσουν και να στρατολογήσουν συμμάχους ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ προς τον Δία.

Η γνώση που διαδόθηκε στην προκατακλυσμιαία εποχή από δυνάμεις (Οάννες, Τελχίνες κ.α.) είναι ξεκάθαρο πως εισήχθησαν από εξωγήινες πηγές και με αρκετά θετικές προθέσεις. Οι θεοί δεν είναι παρά κάποιοι εξωγήινοι που προσγειώθηκαν στη γη στην αρχή με τα διαστημόπλοια του Διός και πολύ αργότερα έφθασαν τα ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ που διέβρωσαν και κακομεταχειρίστηκαν την ΓΝΩΣΗ, όπως συμβαίνει και σήμερα με τη διάσπαση της πυρηνικής ενέργειας, τους χημικούς και βιολογικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τις τεχνολογίες ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Η γνώση είναι ουδέτερη, όσο και αν ισχυρίζεται το Κρόνειο ιερατείο πως η γνώση είναι η αιτία του κακού. (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ῙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ)…..

Τα ιερατεία τότε δεν είχαν μόνον την γνώση των μαγνητικών Πεδίων αλλά γνώριζαν πώς να χειρίζονται γενικότερα τα ενεργειακά πεδία και το νού των ανθρώπων…..

Οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδος είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις, υπονόμευαν όμως ολοκληρωτικά και διέφθειραν την ηθική των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

Εισήλθαν σε θέσεις που πριν κατείχαν οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ και άρπαξαν τα ηνία της Πνευματικής κυβέρνησης.

Η Αδελφότητα αυτή είναι η ίδια Αδελφότητα (ΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ) που ελέγχει τον κόσμο σήμερα, μέσω του τραπεζικού συστήματος που δημιούργησε, χειριζόμενη το νου των ανθρώπων, μέσω του (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) συστήματος που δεν έχει στόχο τη μόρφωση των πολιτών αλλά την διδαχή των ΑΡΧΩΝ που επιβάλλει το ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό του…….
πηγή

.........1

.........1
Κατά τον Πλάτωνα οι κατέχοντες την εξουσία θα πρέπει να είναι πρόσωπα αδιάφθορα , χωρίς μισθό , ικανότατα και αξιόπιστα, πάνω από υλικές απολαβές, με περίσσευμα αγάπης προς τον άνθρωπο και την φύση , αλλά ακόμα , με γνώσεις και από ευγενικό γένος . Δηλαδή οι Άριστοι.

.........2

.........2
Η Αγια Τριάς. Ο Θεός είναι ο διαμορφωτής του κόσμου.Ο Χριστός είναι η υλική μορφή μιάς Ιδέας «ιδίας θελήσεως» από τον Θεό, σταλμένη στον χώρο των μορφών.Το Άγιο Πνεύμα είναι το «μεταφορικό μέσον» . Μέσω αυτού πραγματώνεται η Θεία Θέληση. Η Πνευματική μας επαφή , μας κάνει κάτοχους της γνώσεως της Δημιουργίας. Όμως, η επαφή αυτή πετυχαίνετε μέσω της θελήσεώς μας.

.........3

.........3
Μέσα στον χώρο πού κατέχει ό Θάλαμος , ό Υποθάλαμος και ή Υπόφυση , βρίσκεται ή πραγματικότητα πού νοούμε ως δεδομένη, δηλαδή ό κόσμος μας. Ό εγκεφαλικός φλοιός είναι ό Λαβύρινθος πού πρέπει να διαβεί κάποιος για να φθάσει στο υψηλό φωτεινό σημείο της αποκάλυψης της αλήθειας. Είναι το αντίστοιχο του ουράνιου χώρου. Ή Επίφυση αποτελεί την πιο σύντομη οδό. Η Παρεγκεθαλίτιδα, αποτελεί το αντίστοιχο του υπογήινου κόσμου των Ατλάντων. Από εκεί προέρχεται ή σύγχυση της λογικής και ή ψυχική διαταραχή μέσω των άλογων συναισθημάτων.

...........4

...........4
Οι τρείς εκφραστικές επιρροές του εγκεφάλου, αποτελούν τα τρία τμήματα ενός ενιαίου συνόλου που αλληλοεπηρεάζονται.Ο Φλοιώδες - Αναλυτικός της Λογικής και της Σκέψης, η Παρεγκεφαλίδα – ο Ψυχικός, και ο Νωτιαίος – Όφις . Και οι τρείς έχουν σημείο αναφοράς το κέντρο του εγκεφάλου , εκεί όπου συγκλίνουν όλες οι επιδράσεις με τις ανάλογες αντιδράσεις.

..........5

..........5
Ο Θάλαμος του εγκεφάλου μας εκτός από δέκτης πληροφοριών είναι και η αίθουσα προβολής αυτών. Μέσα εκεί δημιουργούμε τον κόσμο μας και τον προβάλουμε. Μέσω της πιο ξεκάθαρης εικόνας που δημιουργούμε εκεί μέσα μας παρέχετε και η ικανότητα της πίστης. Μέσω της πίστεως μεταφράζουμε, μεταβάλλουμε και μεταμορφώνουμε τον κόσμο της πραγματικότητας γύρο μας. Έτσι , μέσα από τον εγκέφαλό μας ξεπηδά κάθε στιγμή και ένα κομμάτι της Δημιουργίας του κόσμου. Όσο πιο θετικά και με αγάπη σκεπτόμαστε , τόσο πιο όμορφο κάνουμε τον κόσμο. Μέσα στον χώρο αυτό του εγκεφάλου μας δημιουργούμε αγγέλους ή διαβόλους και τους ανοίγουμε την πόρτα να εισβάλουν στον χώρο μας.

..........6

..........6
Αυτό το μαγικό σημείο που μας δίνει την Δύναμη να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα , είναι το φωτεινό κέντρο του εγκεφάλου μας η Επίφυση. Η ερώτηση είναι , έχουν όλοι Επίφυση;

.........7

.........7
Γιατροί όπως ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης , γνώριζαν τον τρόπο ενεργοποίησης της Επίφυσης που μέσω αυτής παρέχεται ή δυνατότητα ίασης του ασθενούς, αλλά, και ή γνώση της αθανασίας .

..........8

..........8
Η ουράνια διάταξη μέσα στο σώμα μας , συσχετίζετε με το αστρικό ταξίδι της ψυχής. Το ενδοκρινικό μοιάζει να είναι το ψυχικό σώμα μέσα από το οποίο επηρεάζονται όλες οί λειτουργίες του σώματος και του νού.

..........9

..........9
Το χαρακτηριστικό φίδι στο μέτωπο, το οποίο κοσμούσε την τιάρα των Φαραώ , μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχει κάποια σχέση με την Ατλάντεια αδελφότητα του σκοτεινού κόσμου. Το σημείο δε στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια, μας παραπέμπει στον έλεγχο και την απονέκρωση της Επίφυση του εγκεφάλου από τά κατώτερα ένστικτα.

............10

............10
Είναι άραγε οι δράκοι των παραμυθιών μια φανταστική ύπαρξη ή έχουν σχέση με την δύναμη της γήινης ενέργειας που εκβάλετε από τρύπες και σπήλαια της Γής ; Αλλά ακόμα, μήπως δεν είναι άλλο από την υπογήϊνη τεχνολογία του Ατλάντιου υπόκοσμου ;

............11

............11
Ο αρχαϊκός Aτόν εξυψώθηκε σε θεό του φωτός, στοργικό πατέρα του δημιουργημένου κόσμου και ταυτίστηκε με τον γερακοκέφαλο Ρα-Αράκχτυ. Η γερακοκέφαλη μορφή του Ρα-Αράκχτυ αντικαταστάθηκε τώρα από το σύμβολο ενός ηλιακού δίσκου ,«Aτόν» σημαίνει στην κυριολεξία «φωτεινός δίσκος».Προσέχτε τό φίδι στον δίσκο.

..........12

..........12
Ο Άμων, Άμμων επίσης Άμεν, Ιμν και Αμούν υπήρξε κύρια θεότητα των Θηβών της αρχαίας Αιγύπτου.

...........13

...........13
Το γεγονός πώς οι αρχαίοι ναοί δεν εκτίζοντο σε τυχαία μέρη , αλλά σε επίλεκτα ενεργειακά σημεία , το βεβαιώνουν και οι ιστορικοί μύθοι που τους περιβάλλουν. Όπως αυτός του Απόλλωνος στους Δελφούς που σκότωσε τον Πίθωνα και στο σημείο από όπου ήταν το χάσμα από το οποίο έβγαινε , δημιουργήθηκε ο ναός του. Αλλά και σήμερα, με τους Χριστιανικούς ναούς , που κατά το πλείστον έχουν κτισθεί πάνω από αρχαίους, κάποιος παρόμοιος λόγος θα υπάρχει. Άλλωστε θα έχετε ακούσει πώς πάμπολλες εκκλησίες , κάτω από το ιερό τους έχουν επτασφράγιστη κρύπτη η οποία οδηγεί σε περίεργες υπόγειες διαδρομές. Διαδρομές που πιθανών να έχουν σφραγισθεί μέσα τους κάποιοι Πίθωνες ή Μινώταυροι.

.............14

.............14
Το φίδι Εωσφόρος , ήταν η αιτία της «πτώσεως» των πρωτόπλαστων στην αιώνια δυστυχία και την απώλεια του Παραδείσου. Μήπως όμως πίσω από τον μύθο υποκρύπτεται ή σκλήρυνση της Επιφύσεως πού ως αιτία έχει την αποκοπή των ανθρώπων στην πρόσβασή τους στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας;

.........15

.........15
Η ράβδος και το σκήπτρο, δηλώνουν στην πραγματική τους έννοια , έλεγχο της γήινης ενέργειας , δηλαδή των ενστίκτων. Στο σώμα μας η ράβδος είναι η σπονδυλική μας στήλη , και η ενέργεια , το φίδι –κουταλίνι . Ο έλεγχος είναι η συνειδητή διά του Νού κυριαρχία επί του νευρικού συστήματος

........16

........16
Ο αστέρας Σείριος έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τους Έλληνες και ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το γεγονός όμως πώς ο πεντηκονταετής κύκλος του Σείριου Β΄ γύρω από τον Σείριο σχετίζεται με τους 50 Αργοναύτες και το πλοίο Αργώ, ή ακόμα, με τον ίδιο τον αστερισμό της Αργούς, μας κάνει να τον βλέπουμε με άλλο μάτι. Μήπως κάποτε τα 9 έτη φωτός για τον Σείριο ήταν ένα συνηθισμένο αστρικό ταξίδι των Θεών;

.......17

.......17
O Καρλομάγνος στέφεται από τον Πάπα, και η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα και τον ελληνισμό έχει αρχίσει.

.........18

.........18
Η αρχιτεκτονική των Ελλήνων σκοπό είχε την ανάταση της ψυχής προς τον ουρανό και την αφύπνιση του προορισμού της προς τον δρόμο που οδηγεί στα άστρα

........19

........19
Το Δελφικό «ΕΙ» κωδικοποιεί τον Ήλιο και τον Ερμή στο ηλιακό μας σύστημα, το πνεύμα και τον λόγο, όπως σε αντιστοιχία στον αστερισμό του Κυνός εκφράζει τον Σείριο ήλιο και τον Σείριο Β΄ Συνοδό.

............21

............21
Πλανητικός πολιτισμός 3ου τύπου είναι αυτός που διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την ενέργεια δισεκατομμυρίων αστρικών συστημάτων. Ο δικός μας είναι ακόμα τόσο πίσω, τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια φορές αφού εξαρτάται από την νεκρή ύλη, το πετρέλαιο.

..........22

..........22
Η βιολογία μας λέει πώς το 72% των σωμάτων των όντων αποτελούνται από Νερό. Ο Πυθαγόρας θέτει ως κέντρο του πλανητικού μας συστήματος την Φωτιά. Τα δύο αυτά στοιχεία συνθέτουν και αποσυνθέτουν τις μορφές που δομούνται από την Γή. Ο Αέρας είναι η αρχή της έμπνευσης των μορφών. Και τα τέσσερα αυτά κοσμολογικά στοιχεία συνθέτουν την Ζωή. Το πέμπτο, ο Αιθέρας , είναι η ανθρώπινη ελευθερία μέσω της κατανόησης του εαυτού του.

.

.
Λένε λοιπόν οι υποθέσεις , ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν εκεί όπου τώρα βρίσκεται ο Ατλαντικός ωκεανός. Μερικοί υποστηρίζουν ότι στην ουσία η Ατλαντίδα μπορεί να ένωνε την Αμερική με την Ευρώπη. Ο Πλάτωνας πάντως την αναφέρει ως νησί (κατά πάσα βεβαιότητα οι Έλληνες είχαν φτάσει μέχρι τη νότια, τουλάχιστον, Αμερική). Μήπως όμως η Ατλαντίδα ήταν η ίδια η Αμερική; Ή ένα τμήμα της που καταποντίστηκε; Κάπου εκεί στο "Τρίγωνο των Βερμούδων";Οι πιο τολμηροί θεωρητικοί αναφέρουν το σενάριο ότι μετά τον "κατακλυσμό" (πιθανότατα μετά από την όχι και τόσο ρομαντική προσέγγιση της Σελήνης στη γη) κάποιοι Ατλάντιοι βρέθηκαν στην Αίγυπτο όπου μετέφεραν τις γνώσεις τους και θεμελίωσαν το μετέπειτα αιγυπτιακό πολιτισμό.Οι ανεξήγητοι, ακόμα, πολιτισμοί της νότιας Αμερικής μπορεί να οφείλονταν σε επιρροές των Ατλάντων... ή και να είναι απομεινάρια των γνώσεών τους.Κι αν ήταν έτσι, αυτοί οι τόσο προχωρημένοι Άτλαντες διάλεξαν σκόπιμα ως εγκατάστασή τους την Ατλαντίδα λόγω της ενεργειακής της θέσης, ή οι ενεργειακές ιδιότητες του τόπου δημιουργήθηκαν αργότερα, σαν αποτέλεσμα μιας υπερ-τεχνολογίας που ενδεχομένως και σήμερα να εκπέμπει, από τα βάθη της θάλασσας ή από άλλα μυστηριώδη πεδία;

..

..

...

...

....

....

..

..
Η πιο πρόσφατη λίστα μυστηριωδών περιστατικών είναι:28 Αυγούστου 1991: Ένα airbus πέφτει σε ξαφνικό «κενό» λόγω αεροστρόβιλου, με αποτέλεσμα αναγκαστική προσγείωση και 30 τραυματίες (κατά τα άλλα όλα καλά, αν και συνάγεται ότι στο Τρίγωνο συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα).28 Νοεμβρίου 1994: Παρόμοια, airbus βρίσκεται ξαφνικά σε αεροστρόβιλο (ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες) με αποτέλεσμα και πάλι αναγκαστική προσγείωση και πάνω από 40 τραυματίες, οι οποίοι βρέθηκαν (μαζί με τις αποσκευές τους) «ατάκτως ερριμμένοι» στο εσωτερικό του αεροσκάφους.20-24 Μαρτίου 1995: Ένα μικρό σκάφος 357 τόνων εξαφανίζεται στη διαδρομή από Cape Haitian προς Μαϊάμι.25 Ιουνίου 1995: Μία από τα ίδια. Επιβατηγό αεροσκάφος βρίσκεται σε αεροστρόβιλο με αποτέλεσμα τραυματισμούς. Σημειωτέον ότι αυτοί οι αναιδείς αεροστρόβιλοι κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους και δεν είναι ανιχνεύσιμοι από τα ραντάρ. (Και οι τρεις πτήσεις κατευθύνονταν προς Πουέρτο Ρίκο.)17 Ιανουαρίου 1996: Τι πρωτότυπο. 26 τραυματίες σε πτήση επιβατηγού αεροσκάφους (προς Πουέρτο Ρίκο, πού αλλού;) λόγω ξαφνικού αεροστρόβιλου.14 Οκτωβρίου 1996: Θαλαμηγός 65 ποδών με 16 επιβάτες στέλνει σήμα κινδύνου (επικρατούσε κακοκαιρία). Οι επιβάτες πρόλαβαν να ενημερώσουν ότι εγκατέλειπαν το σκάφος. Οι επί ημέρες προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων ή έστω πνιγμένων, απέβησαν άκαρπες.15 Απριλίου 1999: Ένα αλιευτικό 85 ποδών με 4μελές πλήρωμα εξαφανίζεται. Η περιοχή «χτενίζεται» και μόνο ένα αεροσκάφος επισημαίνει 2 πνιγμένους, όμως ελλείψει καυσίμων δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. «Μαρκάρει» το σημείο αλλά όταν έφτασαν εκεί άλλα πλοία και αεροπλάνα, τα πτώματα είχαν γίνει άφαντα.23 Απριλίου 1999: Ένα μικρό φορτηγό πλοίο 196 τόνων εξαφανίζεται μαζί με τα 3 μέλη του πληρώματός του.14 Ιουνίου 1999: Ένα μικρό αεροσκάφος (Cessna 210) με 2 επιβάτες εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ (και όχι μόνο) πάνω από τις Μπαχάμες.8 Ιουλίου 1999: Και πάλι, επιβατηγό αεροσκάφος εκτελεί αναγκαστική προσγείωση λόγω αεροστροβίλων. 26 Μαρτίου 2001: Επιβατηγό αεροσκάφος παρά λίγο να συντριβεί όταν σχηματίστηκε πάνω του πάγος με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Οι κυβερνήτες κατάφεραν –με πολλή προσπάθεια– να προσγειωθούν και ανέφεραν ότι κάποια όργανα δεν λειτούργησαν σωστά.

...

...
Ας αναφερθούμε τώρα λίγο στον μύθο της Ατλαντίδος όταν λοιπόν οι θεοί αποφάσισαν να μοιράσουν την γη ο Ποσειδώνας πήρε την Ατλαντίδα εκεί γεννήθηκαν οι δέκα γιοι του στους οποίους ανέθεσε την διακυβέρνηση της. Στο κέντρο της πόλης υπήρχε και ένας ναός αφιερωμένος στον Ποσειδώνα προς τιμή του οποίου γινόταν η θυσία ταύρων και σε αυτό το σημείο έχουμε την ομοιότητα με τον Μινωικό πολιτισμό αφού και στην Κρήτη ο ταύρος ήταν ένα ιερό ζώο. Όσον αφορά τώρα την Ατλαντίδα πρέπει να ήταν μια χώρα με πολλές ποικιλίες φυτών και ζωών και με πλούσιο υπέδαφος. Σύμφωνα με ένα υπνωτιστή τον Εντγκαρ Kέις στην Ατλαντίδα ως πηγή ενέργειας χρησιμοποιούσαν τον πυρόλιθο του οποίου τις ακτινοβολίες συγκέντρωναν για την πτήση αεροσκαφων,αεροσκαφη τα οποία όπως αναφέρουν οι ίδιοι βοήθησαν τους κάτοικους να μεταφερθούν σε άλλους τόπους. Πολλοί άλλοι υπνωτιστές έλεγαν πως οι κάτοικοι της Ατλαντίδος δεν ήταν γήινοι αλλά προέρχονταν από άλλο ηλιακό συστημα.Ετσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε και τις γνώσεις που μεταφέρθηκαν και αλλού όπως η Αίγυπτος στην οποία έχουμε την εμφάνιση δημιουργημάτων τα οποία απαιτούσαν τεχνογνωσία και πλήρη γνώση των θετικών επιστήμων για την κατασκευή τους, τυπικό παράδειγμα ειναι οι πυραμίδες οι οποίες αποτελούν ένα γεωμετρικό θαύμα.

....

....
Οι Ατλάντιοι φαίνεται να ήταν πολύ προοδευμένη τεχνολογία. Είναι γνωστά σε ολους τους μελετητές της Ατλαντίδας. Λέγεται οτι είχαν κατακτήσει πολλές χώρες της Μεσογείου. Οταν καταποντίστηκε η Ατλαντίδα βρισκόταν σε πόλεμο με τους Ελληνες. Μιλάμε για το 10.000 ΠΧ. Την εποχή εκείνη δεν ειχε ακόμα ανακαλυφθεί ο χαλκός. Οι ανθρωποι βρίσκονταν ακόμα στη νεολιθική εποχή. Με τί πήγαν εκεί οι Ελληνες και με τι οπλα τους νίκησαν?

....72

Ζώνες Βαν Αλλεν

Εντοπίστηκε δακτύλιος αντι- ύλης γύρω από τη Γη;


Ομάδα επιστημονών του Πανεπιστημίου της Ρώμης χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγει ο δορυφόρος Pamela ο οποίος ανιχνεύει την κοσμική ακτινοβολία, εντόπισαν τον δακτύλιο της αντι-ύλης μέσα στις ζώνες ακτινοβολίας Βαν Άλλεν.

Συγκεκριμένα, οι ιταλοί επιστήμονες εντόπισαν την ύπαρξη ενός δακτυλίου σωματιδίων γύρω από την Γη, που δεν έχουν σχέση με αυτά της συμβατικής ύλης αλλά πρόκειται για σωματίδια της «εξωτικής» αντι-ύλης. Οι ερευνητές εντόπισαν την παρουσία μεγάλο αριθμού αντιπρωτονίων τα οποία (θεωρητικώς) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα για διαστημόπλοια.

Τα σωματίδια αντι-ύλης είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και ακόμη δυσκολότερο να μελετηθούν αφού μπορεί να παράγονται μεν μέσα σε διάφορες κοσμικές διεργασίες αλλά αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την «κανονική» ύλη καταστρέφονται.

Η αγνωστη «αντι-ζώνη»

Όπως φαίνεται οι αλληλεπιδράσεις στην συγκεκριμένη περιοχή όπου συναντώνται το μαγνητικό πεδίο της Γης με τις ζώνες κοσμικής ακτινοβολίας δημιούργησε ένα κενό μέσα στο οποίο η αντι-ύλη μπορεί να παράγεται αλλά κυρίως να διατηρείται ζωντανή για κάποιο χρονικό διάστημα πριν έρθει σε επαφή με την κανονική ύλη.

Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί η παρουσία ποζιτρονίων (η αντι-ύλη των ηλεκτρονίων) σε ζώνες ακτινοβολίας αλλά είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται αντι-πρωτόνια και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα αντι-πρωτόνια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα σε μελλοντικά διαστημόπλοια προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην κίνηση τους

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ;

Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των...

σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η Μεγάλη Έκρηξη δημιούργησε 10 εις την χιλιοστή δεκάτη έκτη (10^1016) σύμπαντα. Είναι όμως αρκετά πιθανό το ένα σύμπαν να υπάρχει μέσα στο άλλο, συμπεριλαμβανομένου και του πλανήτη μας. Συνεπώς, ίσως υπάρχει μια άλλη κρυμμένη Γη στο εσωτερικό του πλανήτη μας!

Στην Αρχαία Ελλάδα, υπήρχε o μύθος των Ταρτάρων-ο δυσοίωνος υπόγειος κόσμος. Ο φιλόσοφος Αναξαγόρας(5ος αιώνας π.Χ) εφήυρε ένα μοντέλο της Κτίσης αποτελούμενης από την επίπεδη Γή, η οποία περικυκλωνόταν απο την αέρια σφαίρα και το στρώμα του αιθέρα. Έγραψε για την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου με τους λαούς, τις πολιτείες και τα ουράνια ακόμη σώματά του. Αν ο πλανήτης Γή είναι το κέντρο του Σύμπαντος πού ζούν αυτοί οι άνθρωποι; Ζούν κάτω από το έδαφος;

Υποθέσεις σχετικά με την ύπαρξη του Κοίλου χώρου μέσα στον πλανήτη Γη εμφανίζονται και αργότερα. Η θεωρία μεταξύ άλλων προωθήθηκε από τους Γαλιλαίο, Φραγκλίνο και Λίχτενμπεργκ.

Το 1818, ο John Cleves Symmes κατέκλυσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια και διακεκριμένους επιστήμονες με μηνύματα, στα οποία προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Γη φτιάχτηκε από αρκετές ομόκεντρες σφαίρες με ανοίγματα κοντά στους πόλους.

Ο Σοβιετικός ακαδημαϊκός V. Obruchev προέκρινε μια υπόθεση σχετικά με έναν γιγαντιαίο μετεωρίτη ο οποίος έπεσε στη Γη στα πολύ παλιά χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μετεωρίτης μπορεί να είχε σπάσει μέσω της κρούστας του πλανήτη και να δημιούργησε κοιλότητα στο εσωτερικό.

Ο αμερικανός ερευνητής Cyrus Teed είπε ότι η επιφάνεια της Γης μπορεί να είναι το εσωτερικό κέλυφος μιας σφαίρας. Η θεωρία έγινε γνωστή ως η υπόθεση της" κούφιας κοίλης Γης". Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όλοι μας ζούμε στο εσωτερικό κέλυφος της Γης.

Ας υποθέσουμε ότι ο υπόγειος κόσμος υπάρχει και ότι κάποιοι ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Με τι μπορεί αυτά τα πλάσματα να μοιάζουν; Μπορεί να είναι μυστηριώδη τέρατα, η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη των οποίων να έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες;