Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

39η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Υπάρχει μια ημερομηνία πού προκύπτει από υποκειμενικές χρονολογικές μετρήσεις του εσωτερικού χώρου της Μεγάλης Πυραμίδας, στην οποία ή ανθρωπότητα θα μπορούσε εστιάζοντας σε αυτήν την σκέψη της, να μεταδώσει το θετικό μήνυμα δύναμης του ερχομού ενός καλλίτερου κόσμου. Είναι ή μέρα της Σοφίας της Πίστεως και της Αγάπης. Μαζί , είναι το έτος 2012 πού έχει συνειδησιακά παγιωθεί στο νού των ανθρώπων σαν έναρξη κάποιων κοσμικών αλλαγών.

Μέσα στους κύκλους της ζωής υπάρχουν έτη σταθμοί που αποφασίζετε η τύχη των κοινωνιών και των συστημάτων με βάση την θέληση των πολλών. Ένα τέτοιο έτος είναι και αυτό του 2012. Οί δυνάμεις των ατλάντων, του Λευκού Αδελφάτου, έχουν δρομολογήσει σχέδιο πλανητικής αλλαγής μέσω της χρήσης των εγκεφαλικών σκεπτομορφών πού εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικά από την προωθημένη από αυτούς εικονοιδέα. Τά μέσα που χρησιμοποιούν είναι πολλά. Κάποτε, στις αρχές του 1900 μ.Χ. , ένας ουγγροεβραίος είχε πεί , «Δώστε μου όλα τά ραδιόφωνα του κόσμου, και 100 προπαγανδιστές , και θα σας κάνω όλους τους ανθρώπους να βάφουν τα μαλλιά τους πράσινα και την Ελβετία κομουνιστική». Από αυτό καταλαβαίνετε πόσο εύκολο είναι να μεταδοθεί και να μεταφερθεί, στον εγκέφαλο των ανθρώπων μια πληροφορία μέσα από την οποία μπορούν να δουλέψουν ένα θέμα. Πόσο μάλλον στις ημέρες μας πού με την τηλεόραση και το διαδίκτυο η μεταφορά μιάς ιδέας συνοδεύεται και από εικόνα . Θυμηθείτε τι είπαμε στα αρχικά κεφάλαια για τον εγκέφαλο και την αποδυνάμωση της θέλησης του ανθρώπου.
Το έτος 2012 , λέγετε πώς έχει καθοριστική σημασία όσο να αφορά την συχνή αναφορά του σε αυτό, τά τελευταία χρόνια. Αριθμός πού ξεπηδάει από τούς αρχαίους Μάγια αλλά και από την αποκωδικοποίηση της Πυραμίδας, του έχουν προσδώσει πολλές και περίεργες ερμηνείες. Κατά το πλείστον οι περισσότερες έχουν δραματικό χαρακτήρα και παίρνουν την μορφή των λοιμών , των σεισμών και των πολέμων. Κατά την άποψή μου, το κουβάρι αρχίζει να μαζεύει , όχι για το τέλος του κόσμου , αλλά για την αρχή μιας Γνώσης από την οποία είχαμε αποκοπεί και είχαμε συνηθίσει να ζούμε έτσι. Υπό τυραννία. Σε αντίθεση με αυτό πού προσδοκούν οί υπογήϊνοι, και αυτό πού επιδιώκουν οί επικυρίαρχοι επί την γή , έχουν να συμβούν άλλα, νέα γεγονότα , ανατρεπτικά και αντίθετα των επιθυμιών τους.
Όλο και πιο πολύ τώρα οι άνθρωποι μαθαίνουν ότι ο κόσμος είναι πιο μαγικός από ότι πίστευαν . Όλο και πιο πολύ τώρα διαδίδονται «μεγάλα μυστικά» τα οποία κατείχαν λίγοι. Η επίδραση και των αστρικών οντολογικών δυνάμεων μέσω του επηρεασμού της Υδροχοϊκής υδρίας και της διάχυσης της γνώσεως, αφυπνίζει τις ψυχικές δυνάμεις μας και την συνειδητότητά μας . Όμως , τα μεγάλα γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίδη θα έχετε νοιώσει την αρχή των αλλαγών. Και όλα αυτά ξεκινούν από τον ίδιο τον άνθρωπο. Εμείς τα προκαλούμε. Εμείς ζητάμε την αλήθεια και την ελευθερία μας.
Κατά τον Πλάτωνα , ο χώρος που διαμορφώνετε η ύλη , ανήκει στο απροσδιόριστο ,ή κατά τον Ηράκλειτο «Τά πάντα ρεί», ή κατά τον Παρμενίδη που έλεγε πώς η πραγματικότητα είναι εκτός του κόσμου των φαινομένων, υπονοείται πώς ο κόσμος είναι υλοενέργεια έως ότου επιδράσει επάνω του η «ιδέα» και του δώσει την μορφή . Τις ιδέες τις θεωρούν όντα που μορφοποιούν και διαμορφώνουν το αδιαμόρφωτο και χαοτικό στοιχείο ώστε ο κόσμος να γίνει τέλειος . Οί ιδέες βρίσκουν την έκφρασή τους μέσα από τις ανθρώπινες σκέψεις.
Ο Σείριος, είναι ό ήλιος ο οποίος επηρεάζει τις αστρικές δυνάμεις κατά μεταφυσικό τρόπο, αφού οί κινήσεις του αφορούν την ενεργοποίηση μιάς σειράς ουρανίων καταστάσεων σαν τον Πλατωνικό τροχό της Ανάγκης. Το όνομα του άλλωστε , πού όχι τυχαία έχει δοθεί από τους σοφούς ονοματοθέτες, μας φέρνει στο νου λέξεις όπως , Σειρά , Σειρήνες , Σιρίτι , σύρω, σέρνω, πού σημαίνουν την κίνηση κατά σειρά. Αυτό θα μας βοηθούσε ίσως να αποκωδικοποιήσουμε μέσω της παρατήρησης, τά επαναλαμβανόμενα σήματα πού δίδονται καθημερινά γύρω μας, ώστε να γίνουν προβλέψιμα τά μελλούμενα πού δονούνται μέσω των ανθρώπινων σκέψεων , των οποίων την θέληση κατευθύνουν οί ατλάντιες δυνάμεις για να τά προκαλέσουν. Και έχουν άμεση σχέση με τον Σείριο γιατί όπως έχουμε επαναλάβει αποτελεί την Διονυσιακή ενέργεια πού εκφράζει την μορφοποίηση της ψυχικής ύλης.
Ίσως πίσω από την έρευνά του για την Συγχρονικότητα ό Κάρλ Γιούνγκ , ή την Ροϊκότητα ό Κάμερερ, ή από την Οργόνη ό Ράιχ, ή ακόμα από τά πεδία του Τέσλα, να κρύβεται το μεγάλο μυστικό πού κινεί τις ενέργειες των όντων και πού δημιουργείται ή κοσμική πραγματικότητα. Το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας πού προέρχεται και κατευθύνεται από τον κεντρικό ήλιο Σείριο πού αποτελεί την βάση μετάδοσης του Πυρός της Πρώτης Αρχής.
Πάνω σε αυτό λέει ο Γιούνγκ , ότι ένα τέλεια συντονισμένο με τις ανάγκες της εξατομίκευσης προσωπικό νόημα , είναι μια συγχρονικότητα , μια ζεύξη εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας που επηρεάζεται από τα αρχέτυπα , δηλαδή την αρχή της Διατήρησης .
Οι αρχετυπικές εικόνες , σκέψεις ενεργοποιούνται , μέσω των συναισθημάτων από ένα φορτισμένο συμβάν και γύρω του συναθροίζονται παρόμοια συμβάντα . Εδώ λειτουργεί η αρχή της Αντιγραφής . Αυτό είναι και το σημείο της πρόβλεψης κατά τον Κάμερερ , που εμείς ονομάζουμε σύμπτωση .
Η Ροϊκότητα των συμβάντων , η Σειριακότητα των επαναλήψεων κατά τον Κάμερερ και τον Γιούνγκ , έχουν άμεση σχέση με τα Μορφογενετικά πεδία . Κάθε δόνηση είναι και ένας συντονισμός με τα πεδία αυτά . Κάθε πεδίο που διεγείρουμε έχει και τον δικό του κραδασμικό τύπο που ανάλογα την δόνηση , είναι ικανό να επαναλάβει σε μικρό χρόνο , σαν ηχώ , το ίδιο γεγονός , την ίδια εικόνα , και τους ίδιους ήχους .
Η σειριακή επανάληψη κάποιων πραγμάτων στην ζωή μας , μας βάζει σε ερωτήματα του τύπου , τι είναι αυτό που επιδράει , ώστε , κάτι που γίνεται ή ακούγεται , συμβαίνει να έχει μια περίεργη επανάληψη που αναρωτιέσαι αν είναι τυχαία . Συχνά λέγεται η φράση : «θα τριτώσει». Σαν να έχουμε την πεποίθηση ότι πρέπει κάτι να γίνει τρις φορές . Συχνά πάλι λέμε ότι αυτό ήταν «σύμπτωση» . Η σύμπτωση είναι η πτώση ενός γεγονότος πάνω σε ένα άλλο .Η επαφή των δύο γεγονότων, τα «χρωματίζει» με τις ίδιες τάσεις και μοιάζουν , σαν να πρόκειται για το αυτό θέμα .
Με το περίπλοκο αυτό παράδοξο φαινόμενο , ασχολήθηκε ο ερευνητής και βιολόγος Πάουλ Κάμερερ . Την θεωρεία του που έχει σχέση με την επαναφορά που καθορίζουν τους επαναλαμβανόμενους κύκλους της ζωής ονόμασε «Σειριακότητα». Τον Κάρλ Γιούνγκ , τον απασχόλησε στον δικό του τομέα , της ψυχολογίας ως Συγχρονικότητα όπου ονομάζει μάλιστα την επανάληψη των γεγονότων «νοήμονες συμπτώσεις»
Τά παραπάνω έχουν άμεση σχέση με την δονητική του θέματος της χρονολογίας του 2012. Ό λόγος προκύπτει από την εικονική ειρήνη πού επικρατεί στον «πολιτισμένο» ή τεχνολογικά εξαρτώμενο κόσμο, από την ψυχολογική ανισορροπία του ατόμου, την υποθετική ευμάρεια , την οικονομική ανασφάλεια, την κατασκευασμένη ακρίβεια ευτελών στις σημερινές κοινωνίες πραγμάτων, το κατασκευασμένο ενεργειακό πρόβλημα, την πολιτική ανικανότητα, το αβέβαιο μέλλων των νέων, την εξευτελιστική εξάρτηση από ουσίες , είτε αυτές λέγονται ναρκωτικά, είτε ψυχοφάρμακα, την αλλοτρίωση του πλανήτη, την ανθρώπινη καταδίκη.
Ο Κάμερερ ερεύνησε σε βάθος οτιδήποτε σχετιζόταν με τις «σειρές» και τις επαναλήψεις πραγμάτων , λέξεων και γεγονότων , και ανακάλυψε την προβλεψιμότητα του επόμενου βήματος στον κύκλο των φαινομένων. Μια μαθηματική ακολουθία τον έφερε στο συμπέρασμα του «μετά» , που του φανέρωνε το επόμενο γεγονός της «μορφικής πραγματικότητας» . Θέλησε να γίνει πιο αποκαλυπτικός , να δημιουργήσει μέσα από την θεωρεία του έναν νέο κόσμο, και να σηκώσει το πέπλο του μυστηρίου που ο ίδιος την έβρισκε μια σκοπιμότητα για να διατηρείται η παγιωμένη εκείνη κατάσταση των πραγμάτων στην ανθρώπινη σκηνή που λέγεται «κόσμος» . Έφθασε στο σημείο να απορρίψει , με την ιδιότητα του βιολόγου , πειραματικώς και με αποδείξεις , την κληρονομικότητα στα χαρακτηριστικά με βάση την θεωρία του της Σειριακότητας. Η έρευνά του βασίσθηκε κατά πολύ στις τρεις αρχές του Νεύτωνα : Της Διατήρησης , της Αντιγραφής , και της Έλξης.
Αυτές τις χρησιμοποίησε ο Κάμερερ και τις προσάρμοσε και στα πειράματά του , τόσο στα φυσικά σώματα , όσο και στα γεγονότα συστημάτων που μεταφέρουν πληροφορίες και επανάληψη σειρών σ΄ ένα σύστημα , είτε πρόκειται για το μέρος του , είτε για την ολότητά του . Στο άτομο , αλλά και στην δομή μιας κοινωνίας . ‘Όλα αυτά αν τά τοποθετήσει κανείς σε σχέση με το 2012, μπορεί να κινητοποιήσει δυνατότητες νέων πραγματικοτήτων . Μπορούμε δηλαδή να δημιουργήσουμε εμείς οί ίδιοι την δική μας Νέα Εποχή , με ημερομηνία ορόσημο έναρξης της , καθώς όλοι όσοι έχουν ενεργοποιημένη Επίφυση, και αυτοί πού μέσα από την αλλαγή νοοτροπίας καταφέρουν να την αφυπνίσουν, μπορούν να γίνουν οί φορείς μεγάλων θετικών αλλαγών. Ξεκινώντας από μια σκέψη , μπορούμε να ανατρέψουμε την καθοδηγούμενη και εξαρτώμενη εγκεφαλική μας κατοχή από τά ατλάντεια ιερατεία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας σειριακότητα πού θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα νέο μέλλων , αντίθετο από αυτό πού πρεσβεύεται από τους υποχθόνιους, και πού μια ιδέα του μπορούμε να πάρουμε από τά Πρωτόκολλα της Σιών.
Μέσα από πολλά υπονοούμενα πού βρίσκουμε να έχουν αφεθεί εξ επιτούτου να μας αφήνουν υποψίες, είναι και τά ζητήματα με τα οποία ασχολήθηκαν τον περασμένο αιώνα ανήσυχα πνεύματα , και από τά οποία θα ανακαλύψουμε την μυστική και ίσως απαγορευμένη δύναμη του ανθρώπου. Η σχέση της Δημιουργίας του κόσμου με το ανθρώπινο πνεύμα. Ο Θεός – Άνθρωπος και ο Άνθρωπος – Θεός. Στην ελληνική φιλοσοφία , κάτω από κάθε μύθο υπάρχει και η υποψία της ενέργειας του Αιθέρα. Η Δύναμη του άγνωστου αυτού παράγοντα που πιθανότατα συμπίπτει με το Δημιουργικό Πνεύμα που ορίζει τους κόσμους μας επαναφέρει επίμονα στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας.
Ο Βίλχελμ Ράιχ , είναι ο επιστήμων και ερευνητής , που στις αρχές του περασμένου αιώνα ,εργάσθηκε πάνω σε μια παρόμοια δύναμη . Πρόκειται για την ανακάλυψη εκείνης της ενέργειας , που υπάρχει παντού γύρω μας και την οποία ονόμασε Οργόνη . Η Οργόνη συνδέεται , σύμφωνα με τις έρευνές του, με τον «ανύπαρκτο» κατά τους επιστήμονες , Αιθέρα . Η Οργόνη του Ράιχ , είναι τα φωτεινά στίγματα , οι οργονομονάδες που βλέπουμε γύρω μας και ειδικά στον ουρανό . Κάτι σαν «μυγάκια» που τρέχουν ακατάπαυστα . Ο ίδιος , συγγραφέας πολλών βιβλίων , σ ΄αυτό με τον τίτλο «Η δολοφονία του Χριστού» , την παρουσιάζει την Οργόνη ως εξής . « Η κοσμική ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα και λειτουργεί στις αισθήσεις και στις συγκινήσεις των ερευνητών και των στοχαστών , ποτέ δεν
έγινε γνωστή με συγκεκριμένο τρόπο … λειτουργίες της όπως το φεγγοβόλημα τ΄ ουρανού , το σπινθήρισμα των αστέρων …το ενεργειακό πεδίο …το γαλάζιο χρώμα …οι φουσκάλες στους ιστούς …η κοσμική οργονική ενέργεια …»
Την ενέργεια αυτή την ανακαλύπτει παντού , και γοητευμένος , πειραματίζεται στον χώρο και τα όντα και βρίσκει …τον Τιτάνα Ωκεανό όπου όλα πλέουν μέσα του ως πρωταρχικά σπέρματα ζωής που τείνουν να έρθουν στην ύπαρξη αλλά συγχρόνως «ξέρουν» ότι προήρθαν από μια «αγκαλιά» που τα έχει όλα . Ο ίδιος λέει :
«Ο Ωκεανός αυτός της αρχέγονης ενέργειας του σύμπαντος , είναι η πηγή κάθε νέας ζωής . Επομένως σωστά οι άνθρωποι , από αμνημονεύτων χρόνων τον αποκαλούσαν «ΘΕΟ» τους ή «ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ» τους , ή «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ» τους , ή ένα από τα πολλά άλλα ονόματά του . Η επίγνωση αυτής της παγκόσμιας Ζωικής δύναμης και του απέραντου ουράνιου υπόβαθρού της , το οποίο είναι γεμάτο από αυτήν – η επίγνωση λοιπόν αυτή είναι ακατάλυτη μέσα στον άνθρωπο , γιατί αυτός την αισθάνεται . Αυτή αποτέλεσε την βάση όλων των ιδεών του ανθρώπου για όλα τα ουράνια ιδανικά , την βασική συναισθηματική καθαρότητα , την αγγελική υπομονή , την αιώνια αγάπη , καρτερία , ψυχική δύναμη , εργατικότητα , οικονομία και όλες τις άλλες αρετές που όλες οι θρησκείες έκαναν ιδανικά της ανθρωπότητας , από τότε που ο άνθρωπος έχασε την επαφή του με την εσωτερική του λάμψη εξαιτίας της βεβήλωσης του σωματικού έρωτα. Η Ζωική δύναμη παραμένει μέχρι τις μέρες μας το επίκεντρο όλων των κοσμικών επιθυμιών του ανθρώπου . Υπάρχει ακόμα και μέσα στον μανιασμένο φονιά της Ζωής , με την μορφή της δολοφονικής λύσσας .»
Από πειράματά του πάνω στην Οργόνη , ανακαλύπτει πως έχει άμεση σχέση με την δημιουργικότητα της ύλης η οποία δομεί τις μορφές . Τα συμπεράσματά του προκύπτουν όταν παρατηρεί την συμπεριφορά των οργονομονάδων που μεταβάλλουν την σπειροειδή ρυθμική τους κίνηση . Σε αυτή την μεταβολή εμφανίζεται η δημιουργία της ύλης .Και συμπεραίνει :
«Το γεγονός ότι υπάρχει κάτι ζωντανό , κάτι συναισθηματικά ζωογόνο , που πάλλεται και δίνει ζωή και που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα γύρω μας, αποτελεί μια ακόμα αυτονόητη αλήθεια , ανεξάρτητα αν το ονομάζουν Θεό ή Παγκόσμιο Πνεύμα ή Μεγάλο Πατέρα ή Βασιλεία του Ουρανού ή Οργονική Ενέργεια.» Ανακαλύπτει λοιπόν την Ουσία της Ζωής; Τον Οργανικό Αιθέρα που ονομάζει Οργόνη ; Προφανώς , αφού τις πρώτες μορφές ύλης , τις ονομάζει Βιόνια . Χαρακτηριστικό γνώρισμα των βιονίων είναι η τάση για έλξη μεταξύ τους από όπου προκύπτει πλήθος μικροοργανισμών. Συμπεραίνει ότι αυτή η έλξη , που ονομάζει Πρωταρχικό Έρωτα , επεκτείνεται σε αναζήτηση μιας άλλης οντότητας , όπου με ένα «αγκάλιασμα» να «νοήσει» το «Είναι» της. Αυτό το «αγκάλιασμα» είναι η Αγάπη . Βλέπει μέσα στη «θάλασσα» της ζωής , το ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα της δημιουργίας , την ζωντανή μήτρα των όντων , την « Αιτία των Αιτιών». Την κίνηση της Αγάπης . Αυτήν την κίνηση την ονομάζει «Γενετήσιο Αγκάλιασμα» και το βλέπει παντού σ΄ όλες τις μορφές ζωής .
΄΄Ο Ράιχ λοιπόν είχε ανακαλύψει αυτό πού τώρα οί επιστήμη παραδέχεται, ότι « Τό Σύμπαν μοιάζει με μεγάλη σκέψη παρά με μεγάλη μηχανή». Είχε ανακαλύψει εκείνο το πεδίο πού επηρεάζετε από την σκέψη και τον λόγο και διαμορφώνει τον κόσμο. Τά πεδίο για το όποίο μιλούσε και ό Τέσλα, ή αυτό πού ονόμασε ο Rupert Sheldrake Μορφογενετικό Πεδίο. Τέλος, ίσως το πεδίο αυτό , να είναι η «Σκοτεινή ύλη» πού ονομάζουν οί φυσικοί , και πού αποτελεί το 72% του σύμπαντος σαν μια άγνωστη και αόρατη μορφή ενέργειας. Είναι το υλικό πού μας άφησε ό Θεός σαν Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας .
Σε αυτό το πεδίο μπορούμε συνειδησιακά να κατευθύνουμε την φαντασία μας , έτσι πού να δώσουμε, με ορόσημο το εξ΄ αφορμή το πολυσυζητημένο έτος 2012 , την εκκίνηση Σειριακών δονήσεων ενεργοποίησης του νέου κόσμου πού προσδοκούμε , ανατρέποντας τά σχέδια των εξουσιαστών, ανακαλύπτοντας την δύναμή μας, και αποσυντονίζοντας τον έλεγχο και την εξάρτηση κάτω από την οποία βρισκόμαστε και δουλικά εργαζόμαστε για τά ατλάντεια υποχθόνια κέντρα.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
Η μεταβολή τών ασυνείδητων αισθημάτων σε συνειδητά , δημιουργεί την ασπίδα δύναμης και τον έλεγχο των συναισθημάτων, υπό των οποίων είμαστε ανεξέλεγκτα δέσμιοι και υποταγμένοι.
"ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ Ο, ΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ"(ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Η δύναμη αυτή πού δίνεται στον άνθρωπο να ενεργεί μέσα από τά θεϊκά πεδία, υλοποιεί κόσμους με την δονητική της αγάπης. Ό υπό τον ελεγχόμενο ψυχισμό μας από τους Άτλαντες , και ή χρησιμοποιούμενη από μέρος τους ενέργειά μας πού διαμορφώνει τά πράγματα και πραγματώνει τά σχέδιά τους, είναι υποκινούμενος από το υλιστικό και εγωιστικό αίσθημα του μίσους. Το χαρακτηρίζουμε ως αίσθημα βέβαια , ενώ δεν είναι , γιατί προέρχεται από έξω, από πέρα τής θεϊκής δημιουργίας αιτία. Θα ήταν καλύτερα να το ονομάσουμε αντίπραξη. Δηλαδή το αντίθετο από την πράξη , γιατί αντιτίθεται στην δημιουργία. Το μίσος είναι κάτι άγνωστο μέσα στο Σύμπαν. Ξεπήδησε μέσα από τον κύκλο του περιορισμού. Οί Άτλαντες, αιωνίως αυτοκαταδικαζόμενοι και αυτοπεριοριζόμενοι, αμετανόητα εγκλωβισμένοι στον υποχθόνιο χώρο, μεταδίδουν μέσω των υποχειρίων των Σιωνιστών επί την γή, τά σατανικά τους σχέδια πού δεν είναι άλλα από αντίπραξη , και μεταβάλουν το συναίσθημα της αγάπης σε μίσος. Όμως , μέσα από αυτό το πρόσκαιρο κόσμο της εικονικής πραγματικότητας πού έχουν στήσει , γνωρίζουν ότι ό μεγαλύτερος εχθρός τους είναι ή ανεξαρτησία των συγκινήσεών μας τά οποία έχουν υπό τον έλεγχό τους. . Η μεταβολή και μόνο των συναισθημάτων του κόσμου , πού αυτό μπορεί να γίνει πανεύκολα αν αποβληθεί από τον καθένα ό Εγωισμός, έχει την δύναμη να γκρεμίσει όλο το ψεύτικο οικοδόμημα μέσα στο οποίο είμαστε δέσμιοι.
Η αλήθεια βρίσκεται διαμελημένη σε χιλιάδες κομματάκια. Είναι σαν να βλέπει το κομματιασμένο σώμα του Διονύσου . Και βέβαια γνωρίζουμε ότι ο Διόνυσος ξαναδημιουργήθηκε από τον Δία χάρη στην Αθηνά που βρήκε την καρδιά του . Το όνομα της Αθηνάς δεν παρεμβάλλεται τυχαία στον μύθο . Η Αθηνά συνδέεται με τον ηλεκτρομαγνητισμό και το κεφάλι του Δία. Το όνομα που έδωσε ο Ράιχ στην ενέργεια , Οργόνη , έχει σχέση με το ρήμα Οργανώνω . Είναι η αιτία της Οργάνωσης των στοιχείων της ύλης . Οργανώνω , προέρχεται από το Έργω .
Έργω = δημιούργημα , εργασία . Ο Ράιχ ανακαλύπτει ότι η οργονοενέργεια συντάσσεται σε ζώσα ύλη . Η κίνησή της είναι παραγωγής ζωής . Από το έργο προέρχεται η λέξη , Εργώ = κάνω έργο δημιουργώ , αλλά και το Οργάω = είμαι υγρός , οργίζομαι. Η λέξη Οργίζομαι σχετίζεται με τον θυμό και το υγρό στοιχεί του σώματος, το αίμα . Η Οργή , είναι η φυσική ορμή , η μανία , η παραφορά . Συνέπεια της φυσικής ορμής είναι τα Όργια = μυστικές τελετές της Δήμητρας και του Διονύσου . Το σώμα μας λέγεται Οργανισμός και έχει δομηθεί και λειτουργεί με τα εσωτερικά όργανα . Η αναπαραγωγή γίνεται με τα γεννητικά Όργανα .Η μουσική δημιουργείται από τα μουσικά Όργανα.
Η λέξη Όργάζω = κάνω κάτι μαλακό , το κατεργάζομαι , το πλάθω , ταυτίζεται με το υγρό στοιχείο και τον Ωκεανό της Οργόνης , όπου όλη η αδιαμόρφωτη και άβια ύλη , πλέει μέσα του όπως το έμβρυο πλέει μέσα στο υγρό της μήτρας . Γι αυτό και το Όργωμα = καλλιέργεια της γης , γίνεται αφού μαλακώσουμε το χώμα για να σπείρουμε τον καρπό . Η ανάπτυξη του φυτού γίνεται με το πότισμα, το υγρό στοιχείο . Το τμήμα εκείνο το καλλιεργήσιμο λέγεται Οργάς = εύφορος αγρός . Η Οργάς είναι και ο ιερός χώρος .
Σε συνδυασμό τώρα με τα Όργια των μυητικών εορτών των Μυστηρίων , συμπεραίνεται ότι η φύση Εργάζεται ,
βρίσκεται σε Οργασμό . Αυτήν την τιμή και τον σεβασμό που γνώριζαν και απέδιδαν στο Έργο της Δημιουργίας , κατάφεραν να αποκόψουν , να αποκρύψουν και να κατευθύνουν τον νου του κόσμου προς την στειρότητα, αυτοί που θέτοντας την κατοχή δύναμης στην εξουσία της άγνοιας του κόσμου μέσα από το προμηθεϊκό γένος με το οποίο αναμείχθηκαν και ανέμειξαν και το θεϊκό γένος εκ σπέρματος, τους Έλληνες.
Από το Έργο, Οργάω , και Οργή , προέρχεται και το Ορέγω = εκτείνω , απλώνω , και το Ορέγομαι = επιθυμώ και ποθώ .Και από αυτά ο Έρωτας . Έρως = επιθυμία , πόθος , αγάπη . Και Έρως = Ήρως = γενναίος , ελεύθερος άνθρωπος . Ο ελεύθερος άνθρωπος του Ράιχ είναι ο « μη θωρακισμένος» , δηλαδή αυτός που έχει ελεύθερη σκέψη , έτσι που η Οργόνη , ο Αιθέρας της δημιουργικής νοήσεως , μπορεί να του ανοίγει το μυαλό και να νοεί την Ουσία της Ζωής, την αληθινή δύναμη μέσα από την οποία μπορεί να απελευθερώσει το πνεύμα του και να βρεί τον εαυτό του . Ή ακόμα όπως θα έλεγε ό Ράιχ, « Η αλήθεια που χρησιμοποιείται σαν τρόπος ζωής πρέπει να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα …επειδή η αλήθεια είναι μια λειτουργία της πραγματικής Ζωής και η πραγματική Ζωή είναι κατά βάθος η ίδια σε ότι κινείται και εκδηλώνεται με την μορφή παλμικών κινήσεων . Γι αυτό …Να βρεις τον δρόμο που οδηγεί σε αυτό που νοιώθεις όταν αγαπάς πολύ ή όταν δημιουργείς , ή όταν χτίζεις το σπίτι σου ή όταν αποκτάς παιδιά ή όταν κοιτάζεις τ΄ άστρα την νύχτα.»
Από το 2012, μας πλησιάζει ένα νέο φώς, ή κορύφωση του οποίου θα είναι το 2160 περίπου. Θα αρχίσει να γίνεται συνειδητό από τους πιο ευαίσθητους, αυτούς πού έχουν ενεργοποιημένη την Επίφυση , και πού ίσως να το έχουν ήδη διαισθανθεί κάποιοι από καιρό. Οί άλλοι, οί του πλαστού γένους, θα υποστούν δυστυχώς το αντίθετο. Δηλαδή θα τρελαθούν. Θα τρελαθούν γιατί δεν θα αντέξει ό εγκέφαλός τους τά νέα κοσμικά πεδία πού τείνουν να αλλάξουν τά δεδομένα του ηλιακού μας συστήματος.
Θα έχετε ακόμα παρατηρήσει ότι ανάμεσα στους μεγάλους διαχειριστές των πραγμάτων του κόσμου πώς υπάρχει αυτή ή ανησυχία, γιατί έχουν πληροφορηθεί πώς θα πρέπει να ελέγξουν με πολύ προσοχή την κατάσταση. Ήδη κάνουν την εμφάνισή τους μεταξύ μας οί νέοι ήρωες. Ήρωας είναι ο ελεύθερος άνθρωπος . Ήρως > Ήρ , το (γεν. ήρος) , (έαρ-ήρ) = άνοιξη , καλή εποχή .Ετυμ. > θ. έαρ – ηρ .Από αυτό , ηρινός = εαρινός , ανοιξιάτικος . Εράνω = αγαπώ , ποθώ , επιθυμώ , είμαι ερωτευμένος . Ετυμ. < θ. ερα + < έρως . ‘Εαρι ( γεν. έαρος και ήρος ) = άνοιξη , εποχή ακμής , νεότητα , εφηβεία . Από το Έαρ = αέρας και από το Ήρ = Ήρα > Αήρ > Ηρακλής = Η δόξα της Ήρας . Ο ήρωας είναι ο αιώνιος νέος . Συμβολίζει το σφρίγος της ζωής , την εποχή της άνοιξης . Λέγεται ότι όσοι περνάνε στους θεούς γίνονται «Αιώνιοι Νέοι» σε μια «Ολύμπια Άνοιξη» . Τι μπορεί να μας θυμίζει αυτή η νεότητα , η αιώνια άνοιξη και ο ηρωισμός ;
Την «Χρυσή εποχή» ίσως. Η Χρυσή εποχή υπονοεί για τον κόσμο μας την φωτισμένη εποχή , αυτή πού θα λάμψει με τον νέο ήλιο , τον Ήλιο της Δικαιοσύνης. Δεν είναι τυχαίο πού ή γνώση για την μυστική δύναμη πού κρύβουμε μέσα μας αρχίζει εδώ και μια δεκαετία να μεταδίδεται από πολλούς ανήσυχους ανθρώπους πού έχουν θεϊκά συνειδητοποιήσει το απεριόριστο πεδίο μέσα στο οποίο έχουμε πρόσβαση για θαυμαστά πράγματα. Το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας όμως πού μας περιβάλει , αυτή ή ζωντανή δύναμη πού ονομάστηκε Αιθέρας, Οργόνη, Μορφογενετικό Πεδίο, είναι ή Ψυχή της Δημιουργίας, και παρέχει την δυνατότητα πραγμάτωσης των επιθυμιών μόνο σε όσους έχουν συνείδηση. Αυτό σημαίνει πώς , πρέπει να κατέχονται από καλά και θετικά αισθήματα, να είναι γνώστες της αθανασία πού τους παρέχει ή ψυχή τους ή οποία θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι αποτελεί την οργανωτική δύναμη της μορφοποίησης, είναι αυτή πού οργανώνει ένα σώμα γι αυτό και όταν το εγκαταλείπει αυτό αποδιοργανώνεται και διαλύεται , και να είναι ελεύθεροι από τον εικονικό κόσμο πού μας περιορίζει μέσα από τά αρνητικά συναισθήματα τά οποία γίνονται αιτία αυτοπεριορισμού και ελέγχου από τις ατλάντιες δυνάμεις. Αυτές οι ικανότητες θα αφυπνισθούν μέσα σε όσους ανήκουν στο γένος με το θεϊκό σπέρμα, και θα γίνουν οί πρόδρομοι μιάς επαναστατικής αλλαγής στον πλανήτη μας πού θα ανοίξουν τον δρόμο επαφής με τους Ολύμπιους ήρωες.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΑΙΟ

Στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας , εμείς είμαστε οί καλλιτέχνες πού φιλοτεχνούμε τον κόσμο στον οποίος θά θέλαμε να ζούμε. Αυτό και μόνο μας δίνει την συνειδητοποίηση της ελευθερίας μας πού μας έχουν στερήσει οί ατλάντιες οριοθετήσεις του περιορισμού.
Μοίρα ή ελεύθερη βούληση, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για ανάλυση. Οι άνθρωποι έχουν ριζωμένη μέσα τους την πεποίθηση ότι ΄όλα είναι γραμμένα και προορισμένα να συμβιούν στην ζωή τους χωρίς να έχουν καμία ελευθερία να την ορίσουν. Όμως, στο επίπεδο αυτό που ζούμε υπάρχει η δυνατότητα να ξεφύγει από τα δεσμά της μοίρας αυτός που θα καταφέρει να ισχυροποιήσει την θέλησή του. Και αυτός είναι όποιος αφυπνίσει την εσωτερική του δύναμη που προέρχεται από το νού του.
Από τά τρία μέρη πού απαρτίζουν την ύπαρξη τού ανθρώπινου όντος, δηλαδή το νοητικό, το ψυχικό και το μορφικό, στον πλανήτη μας επικρατεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του, εκείνο το είδος πού εξαρτάται και εξουσιάζεται από το μορφικό, το υλικό. Αυτό διαθέτει επαφή με το ψυχικό, το συγκινησιακό του σώμα , αλλά είναι παρασάγγας μακριά από το νοητικό. Έτσι, ενώ το σωματικό υπόκειται κάτω από τον έλεγχο των άγραφων αστρικών νόμων της φύσης, το ψυχικό, υπό το κράτος του συγκινησιακού έλεγχου των ατλάντιων δυνάμεων, υπόκειται στην εξάρτηση των κοσμικών ανθρώπινων νόμων του φόβου και της ανασφάλειας. Με γνώμονα λοιπόν τά παραπάνω εξάγετε το συμπέρασμα πώς ή ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια ανικανότητα όσο να αφορά τον υπό του νοητικού της μέρους έλεγχο των καταστάσεων, των συγκινήσεων, της προσοχής και της συνειδητής της πορείας στην ζωή, και εξαρτάται από την μοίρα και από τά καθοδηγούμενα γεγονότα όπως αυτά διαμορφώνονται από τους , εν είδη σκεπτομορφής, απεσταλμένα από πάσης πλευράς .
Το όνομα Μοίρα, στην πραγματική του διάσταση έχει σχέση με την μοίρα του κύκλου. Η ζωή μας είναι ένας κύκλος που έχει έναρξη την γέννησή μας και τέλος τον θάνατό μας. Κάθε ημέρα είναι το αντίστοιχο μιας μοίρας στον κύκλο του ήλιου που ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Για τους Έλληνες οι μοίρες ήταν τρείς. Η Κλωθώ, η Λάχεσις και η Άτροπος. «Που την πιο μεγάλη τιμή τους έδωσε ο βαθύβουλος ο Δίας, την Κλωθώ και την Λάχεση και την Άτροπο , που στους θνητούς ανθρώπους δίνουνε και τα καλά και τα κακά τους.» όπως λέει ο Ησίοδος.
Οι Μοίρες ‘ήταν κόρες του Δία και της προστάτιδας των Νόμων Θέμιδος . Ήταν επίσης αδελφές των Ωρών. Οι Μοίρες θεωρούνται όργανα των Θεών και έτσι στήν υπηρεσία τους εκτελούν κάθε τους θέλησή και απόφαση για τους θνητούς. Κατά αυτόν τον τρόπο οι θεοί έχουν στην δύναμή τους το να αλλάξουν την μοίρα κάποιου σύμφωνα με τα έργα του. Από τά παραπάνω, μπορούμε να συμπεράνουμε κατ’ αρχήν ότι, πρώτον, οί θεοί – ήλιοι επηρεάζουν κάθε στιγμή τον κόσμο μας,{Μοίρες στην υπηρεσία των θεών}. Δεύτερον, δημιουργούν τους νόμους των δεσμών της μορφικής πραγματικότητας,{εκτελούν τις αποφάσεις τών θεών για τους θνητούς}. Και τρίτον, μας δίνουν την δυνατότητα να διαμορφώσουμε την πορεία μας στην ζωή μέσα από το ελεύθερο πεδίο δημιουργίας όταν μας διέπει ή δικαιοσύνη του Δία και της Θέμιδος, {αλλάζουμε την μοίρα μας σύμφωνα με τά έργα μας}. Το πρώτο μέρος εκφράζεται από το σωματικό τμήμα μας, ανταποκρίνεται και στα φυτά. Το δεύτερο , έχει σχέση με το ψυχικό, συναισθηματικό μας μέρος και εκδηλώνετε και στα ζώα. Τό τρίτο, ταιριάζει μόνο στον άνθρωπο, έχει σχέση με το νοητικό μέρος και την ελεύθερη βούληση.
Άραγε, θα λέγαμε εδώ, οι Μοίρες είναι το «μοίρασμα» των καλών και κακών στους θνητούς ή των στιγμών του κύκλου. Οι μοίρες του κύκλου καθορίζουν την αρχή και το τέλος του σε στιγμές. Παρόμοια και η ζωή των ανθρώπων και του κάθε τι που έρχεται στην ζωή πάνω στην Γή , είναι μοιρασμένο σε στιγμές – μοίρες από την εμφάνισή του έως το τέλος του. Γιαυτό και δεν είναι τυχαίο ότι οι Μοίρες έχουν αδελφές τις Ώρες.
Δεν είναι τυχαία βέβαια ούτε τά ονόματα των Μοιρών, αφού όπως λέει και ό Πλάτωνας , τά έδιναν σοφοί ονοματοθέτες , παιδιά θεών. Έτσι, η Κλωθώ είναι αυτή που παρέχει το πεδίο για την δημιουργία των επιλογών του καθενός. Η Λάχεση τον προκαλεί να πάρει την απόφαση αν θα ακολουθήσει την επιλογή πού σχημάτισε και για αυτό το όνομά της συνδέεται με το ρήμα Λαγχάνω = παίρνω με κλήρο, ευνοούμε από την τύχη, και από αυτό , το Λάχας = κλήρος , μοίρα, πεπρωμένο, γιατί αφού γίνει ή επιλογή, ή Άτροπος πραγματοποιεί την τελική και αμετάκλητη απόφαση και επιθυμία του καθένα μας.
Δηλαδή θα λέγαμε πώς οί τρείς Μοίρες αφορούν τρείς ιδιότητες. Ή Κλωθώ λειτουργεί στο μορφογενετικό πεδίο που βρίσκεται σε ανοργάνωτη μορφή έτοιμο να δεχθεί την «ιδέα-πληροφορία» που θα το μορφοποιήσει. Με τον άνθρωπο συνδέεται μέσω της σκέψης και της φαντασίας, το Νοητικό επίπεδο, που διαμορφώνει αυτήν την επαφή η Επίφυση. Ρήμα = Σκέπτομαι .
Η Λάχεση αποφασίζει σύμφωνα με τά συναισθήματα την τεκμηρίωση της απόφασης , και συνδέεται με το Ψυχικό επίπεδο. Ρήμα = Επιθυμώ.
Η Άτροπος δηλώνει την ολοκλήρωση και πραγμάτωση των αποφάσεων. Συνδέεται με το Μορφικό επίπεδο και το χρονικό γίγνεσθαι των κοσμικών δεδομένων, γιαυτό αποδίδεται καλλιτεχνικά ως ηλικιωμένη. Ρήμα = Θέλω.
Με τις τρείς αυτές δυνάμεις δημιουργούμε κάθε στιγμή τον κόσμο μας. Γίνεται ‘όμως με την θέλησή μας ή είναι ό καθένας μας έρμαιο των καταστάσεων πού δημιουργείται μέσω των αποφάσεων του Λευκού Αδελφάτου πού θέλουν να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων της ανθρώπινης πορείας; Χρησιμοποιώντας την «αίθουσα προβολής» , τον Θάλαμο του εγκεφάλου μας, μας διοχετεύουν πληροφοριακό υλικό τού οποίου τά δεδομένα μέσω της ομαδικής αντιγραφής του πληθυσμού , κατά τον Κάμερμερ, επαναλαμβάνετε συγχρονιστικώς , κατά τον Γιούνγκ, και ενεργοποιείται μια
ομαδική ψυχική υποβολή στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας, καί υλοποιείται μια πραγματικότητα. Πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς την κυριαρχία του εαυτού του και της ζωής του; Πώς μπορεί να δυναμώσει την θέλησή του ώστε να ελέγχει τα πάθη του και τις παρόρμησης του τά οποία γίνονται πύλες εισόδου ξένων δυνάμεων; Να μεταβάλει την εικόνα πού τού επιβάλλεται στόν νού και πού κάθε στιγμή την μορφοποιούμε σύμφωνα με τα δεδομένα που κατευθύνονται πάνω μας μέσω των συγκινησιακών δυνάμεων εκείνων που ερεθίζουν την ψυχή και γίνεται ευάλωτη και δεκτική;
Πρέπει να γνωρίζουμε , όπως και πολλοί φιλόσοφοι το έχουν διατυπώσει, πώς ο κόσμος εκπορεύεται από την συνείδησή μας. Είναι αυτός που εμείς θέλουμε να υπάρχει. Είναι η φαντασία μας που τον διαμορφώνει. Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουμε , και μπορούμε να το διαπιστώσουμε ανά πάσα στιγμή. Συμφωνεί μάλιστα και η κβαντική φυσική η οποία την συνείδηση την συνδέει με την «πληροφορία». Διότι όπως μας λέει , η συνείδηση διαμορφώνει την πραγματικότητα η οποία προέρχεται από την συνειδητοποίηση αυτών που υπάρχουν σύμφωνα με εμάς. Η φαντασία χρησιμοποιεί αυτήν την συνείδηση αλλά διαμορφώνει και νέες ιδέες εμπλέκοντας τις δεδομένες και παράγει την εικόνα του κόσμου. Έτσι η ενέργεια δομείται σε μορφικό μέρος από την πληροφορία που της παρέχεται.
Οί εξουσιαστές χρησιμοποιώντας τον συναισθηματικό έλεγχο , επηρεάζουν την φαντασία μας και φτιάχνουν τον κόσμο που μας επιβάλλετε. Επειδή όπως είπαμε το συναίσθημα είναι η γλώσσα της ψυχής, και μέσα από αυτό εκφράζεται, υποπτευόμαστε πώς ένα πολύ μεγάλο μυστικό κρύβεται πίσω από την σύνδεση της συνείδησης και του συναισθήματος. Είναι η Δύναμη του μεταμορφωτικού δυναμισμού μας. Συνδέστε την σκέψη του επιθυμητού με το συναίσθημα και θα ανακαλύψετε την λειτουργία του Ελεύθερου Πεδίου Δημιουργίας. Αν καταφέρεται να υλοποιήσετε το ποθούμενο σας , θα βεβαιωθείτε πώς έχετε σχέση με το θεϊκό σπέρμα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αυτοϊαθείται μέσω της ψυχικής σχέσης με το ενδοκρινικό σώμα. Ο επηρεασμός των κινήσεων των άστρων- ήλιων λειτουργεί πάνω στο ενδοκρινικό μας σύστημα. Το ενδοκρινικό μας είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για το οποίο μιλήσαμε στην αρχή του κεφαλαίου και συνδέεται με το κουτί της Πανδώρας . Μέσα από αυτό λειτουργεί ο ψυχισμός μας και όταν είναι «ανοιχτό» , όχι μόνο διασκορπίζετε η ενέργειά μας, αλλά εξαιτίας αυτού προκαλούνται όλες οι ασθένειες που εμφανίζονται στο σώμα μας. Συναισθήματα και ορμόνες συνδέονται με το ενδοκρινικό και διεγείρονται από την φαντασία μας.
Η φαντασία μας συνήθως άγεται από τις εξωτερικές εντυπώσεις που μας δημιουργούν οι ελεγχόμενες και κατευθυνόμενες εικόνες του κόσμου και που οι περισσότερες είναι επιβεβλημένη εστίαση του νού μας προς αυτές από τους ατλάντειους παράγοντες που μας κρατούν σε κατάσταση ύπνου. Ένα από τά όπλα τους για τά σημερινά δεδομένα είναι η Τηλεόραση. Αν όμως κατευθύνουμε την φαντασία μας αναλόγως, τότε θα απελευθερωθούμε. Γιατί ο κόσμο είναι φτιαγμένος από την Φαντασία του Θεού. Μετά την φαντασία έρχεται η μορφική – υλική πραγματικότητα. Διότι θα πρέπει να μάθετε πως αυτό που διεγείρει τα μορφογενετικά πεδία, την Αιθερική Οργόνη, το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας , για να οργανώσει τα ηλεκτρόνια στην διαμόρφωση μιας μορφής, είναι το συναίσθημα. Ο μυστικιστής Χάρτμαν λέει:
«« Όπως κάθε μαθηματικό σημείο στο διάστημα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ορατό όν με ζωή και συνείδηση , άπαξ κα έχει σχηματισθεί ένα ορισμένο «κέντρο δύναμης» , έτσι και στο αόρατο βασίλειο της ψυχής μπορούν να γεννηθούν αστρικές μορφές , όπου υπάρχουνε οι απαραίτητες συνθήκες για την ανάπτυξή τους . Και με τον ίδιο τρόπο , κάνει ένα «κέντρο δύναμης» στο αστρικό πλάνο , να κρυσταλλοποιηθεί σε μια αόρατη αλλά ουσιώδης οντότητα γύρο από μια σκέψη. Οι μορφές του αστρικού πλάνου είναι εκφράσεις των χαρακτηριστικών των συναισθημάτων .»
Το πεπρωμένο μας λοιπόν είναι ελευθέρας βουλήσεως , πού αφορά μόνο εμάς. Ή εκ του Σείριου ενδυνάμωση του ψυχισμού μας , είναι μια από τις αρχές πού αγγίζουν τον κόσμο μας και συνδέεται με το εκ των θεών προερχόμενο σπέρμα και την Επίφυση. Όπως έχουμε αναλύσει , από την πρώτη αρχή , τον Δημιουργό Νού, προέρχεται ή σαν ηλεκτρικός σπινθήρας , εικόνα – σκέψη του κόσμου, πού μαγνητίζεται στο πεδίο των άστρων από όπου εκπορεύεται ό ψυχισμός . Η ηλεκτρομαγνητική αυτή ένωση , επιδρά σαν Έρως επί των στοιχείων πού αποτελούν το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας και υλοποιείται ό κόσμος. Η μοίρα, το πεπρωμένο, αφορά την υπό των νόμων της υλικής πραγματικότητας δέσμευση , κάτω από την οποία καλούμαστε να αποδείξουμε την ανώτερη φύση μας, την τριαδική μας υπόσταση, Νοητική - Ψυχική – Σωματική , πού μας απελευθερώνει από τά δεσμά τά οποία μας επεβλήθησαν με την αποκοπή κατ’ αρχήν από το Νοητικό μας , μέσω του ελέγχου της σκέψης μας. Κατά δεύτερον από το ψυχικό μας το οποίο απορροφούν με σκοπό την ενίσχυση με την ενέργειά του , του Εωσφόρου Ήλιου του Μεσονυκτίου , στο κέντρο της Γής, από του οποίου εξαρτάται ή δική τους ύπαρξη και αθανασία. Τέλος , το αποτέλεσμα είναι ή διαπαντός , μέσω της διαλύσεως και του Σωματικού μετά τον θάνατο εξαφάνιση της υπάρξεώς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ατλάντιο –Κρόνιο ΙερατείοΣτον Ελληνικό κόσμο, πολύ πριν τους τρείς Κατακλυσμούς που είναι καταγεγραμμένοι, του Φορονέως, του Δευκαλίωνος και του Ωγύγου υπήρξε μια χρυσή εποχή που αποτελεί θρύλο για ολόκληρο τον κόσμο.

Το Έπος "Φορωνίς"

Ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι», αναφέρει το Χρυσό γένος. Ήταν η εποχή που βασίλευε ο Κρόνος. Οι άνθρωποι ζούσαν όπως οι θεοί, μακριά από βάσανα και δυστυχίες. Δεν γερνούσαν και περνούσαν τον καιρό τους πάντα νέοι σε συμπόσια και γιορτές.

Όταν ερχόταν η ώρα να πεθάνουν αποκοιμούνταν γλυκά. Δεν γνώριζαν το νόμο της δουλειάς. Όλα τα αγαθά ήταν στη διάθεσή τους από μόνα τους. Το έδαφος έδινε από μόνο του αρκετή σοδειά κι εκείνοι ζούσαν στην εξοχή ειρηνικά. Από τότε που το γένος αυτό χάθηκε από τη γη με τη βασιλεία του Διός, οι άνθρωποι της εποχής εκείνης έγιναν Φύλακες των Θνητών και χορηγοί των αγαθών.

Αυτός είναι με την πιο παλιά μορφή του ο μύθος της χρυσής εποχής που πολύ αργότερα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΕ από τους Ιουδαίους στις διηγήσεις για τον Παράδεισο που τον ανέμιξαν με ότι είχαν μάθει στη Βαβυλώνα όπως το ιερό δένδρο της γνώσης, το οποίο υιοθέτησαν στο δένδρο της Καμπάλα.

Ο μύθος αυτός πολύ σύντομα έγινε κοινός τόπος ηθικής που συνήθιζε να αναπαριστά την αρχή της ανθρωπότητας έως την εποχή της δικαιοσύνης και της καλοπιστίας. Στην Ρώμη, όπου ο Κρόνος κυριαρχούσε με τον Σατούρνο, τοποθετούσαν την χρυσή εποχή, την εποχή που ο θεός αυτός βασίλευε στην Ιταλία, η οποία ονομαζόταν Αυσονία.

Οι θεοί ζούσαν σε στενή σχέση με τους θνητούς. Πόρτες δεν υπήρχαν αφού δεν υπήρχε κλεψιά, ούτε δολοφονίες. Για πρώτη φορά ο τεχνικό πολιτισμός εμφανίστηκε με την εισαγωγή του ΔΡΕΠΑΝΙΟΥ από τον Κρόνο, ένα σύμβολο που χρησιμοποίησε αργότερα ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ για δύο λόγους: πρώτα για να αναφερθεί στην χρυσή εποχή που υποσχόταν και δεύτερον για να τονίσει πως συντάσσεται στο Στρατόπεδο του ΚΡΟΝΟΥ, του αντιπάλου του ΔΙΟΣ.

Ο Σατούρνος έμαθε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν καλύτερα τα προϊόντα που έδινε η εύφορη γη από μόνη της. Στη Ρώμη διηγούντο πως ο Σατούρνος βασίλεψε στο Καπιτώλιο, εκεί που αργότερα χτίστηκε ο ναός του Αρίστου Υψίστου Διός.

Στη χώρα αυτή τον υποδέχθηκε ο θεός Ιανός και από τότε βασίλευε εκεί μαζί του. Ο μύθος της Χρυσής Εποχής εμφανίζεται αργότερα στον μυστικισμό των Νεοπυθαγορείων, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλες οι ΕΧΘΡΙΚΕΣ, προς την Βασιλεία του Διός, δυνάμεις, υπόσχονταν τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, για να παραπλανήσουν και να στρατολογήσουν συμμάχους ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ προς τον Δία.

Η γνώση που διαδόθηκε στην προκατακλυσμιαία εποχή από δυνάμεις (Οάννες, Τελχίνες κ.α.) είναι ξεκάθαρο πως εισήχθησαν από εξωγήινες πηγές και με αρκετά θετικές προθέσεις. Οι θεοί δεν είναι παρά κάποιοι εξωγήινοι που προσγειώθηκαν στη γη στην αρχή με τα διαστημόπλοια του Διός και πολύ αργότερα έφθασαν τα ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ που διέβρωσαν και κακομεταχειρίστηκαν την ΓΝΩΣΗ, όπως συμβαίνει και σήμερα με τη διάσπαση της πυρηνικής ενέργειας, τους χημικούς και βιολογικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τις τεχνολογίες ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Η γνώση είναι ουδέτερη, όσο και αν ισχυρίζεται το Κρόνειο ιερατείο πως η γνώση είναι η αιτία του κακού. (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ῙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ)…..

Τα ιερατεία τότε δεν είχαν μόνον την γνώση των μαγνητικών Πεδίων αλλά γνώριζαν πώς να χειρίζονται γενικότερα τα ενεργειακά πεδία και το νού των ανθρώπων…..

Οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδος είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις, υπονόμευαν όμως ολοκληρωτικά και διέφθειραν την ηθική των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

Εισήλθαν σε θέσεις που πριν κατείχαν οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ και άρπαξαν τα ηνία της Πνευματικής κυβέρνησης.

Η Αδελφότητα αυτή είναι η ίδια Αδελφότητα (ΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ) που ελέγχει τον κόσμο σήμερα, μέσω του τραπεζικού συστήματος που δημιούργησε, χειριζόμενη το νου των ανθρώπων, μέσω του (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) συστήματος που δεν έχει στόχο τη μόρφωση των πολιτών αλλά την διδαχή των ΑΡΧΩΝ που επιβάλλει το ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό του…….
πηγή

.........1

.........1
Κατά τον Πλάτωνα οι κατέχοντες την εξουσία θα πρέπει να είναι πρόσωπα αδιάφθορα , χωρίς μισθό , ικανότατα και αξιόπιστα, πάνω από υλικές απολαβές, με περίσσευμα αγάπης προς τον άνθρωπο και την φύση , αλλά ακόμα , με γνώσεις και από ευγενικό γένος . Δηλαδή οι Άριστοι.

.........2

.........2
Η Αγια Τριάς. Ο Θεός είναι ο διαμορφωτής του κόσμου.Ο Χριστός είναι η υλική μορφή μιάς Ιδέας «ιδίας θελήσεως» από τον Θεό, σταλμένη στον χώρο των μορφών.Το Άγιο Πνεύμα είναι το «μεταφορικό μέσον» . Μέσω αυτού πραγματώνεται η Θεία Θέληση. Η Πνευματική μας επαφή , μας κάνει κάτοχους της γνώσεως της Δημιουργίας. Όμως, η επαφή αυτή πετυχαίνετε μέσω της θελήσεώς μας.

.........3

.........3
Μέσα στον χώρο πού κατέχει ό Θάλαμος , ό Υποθάλαμος και ή Υπόφυση , βρίσκεται ή πραγματικότητα πού νοούμε ως δεδομένη, δηλαδή ό κόσμος μας. Ό εγκεφαλικός φλοιός είναι ό Λαβύρινθος πού πρέπει να διαβεί κάποιος για να φθάσει στο υψηλό φωτεινό σημείο της αποκάλυψης της αλήθειας. Είναι το αντίστοιχο του ουράνιου χώρου. Ή Επίφυση αποτελεί την πιο σύντομη οδό. Η Παρεγκεθαλίτιδα, αποτελεί το αντίστοιχο του υπογήινου κόσμου των Ατλάντων. Από εκεί προέρχεται ή σύγχυση της λογικής και ή ψυχική διαταραχή μέσω των άλογων συναισθημάτων.

...........4

...........4
Οι τρείς εκφραστικές επιρροές του εγκεφάλου, αποτελούν τα τρία τμήματα ενός ενιαίου συνόλου που αλληλοεπηρεάζονται.Ο Φλοιώδες - Αναλυτικός της Λογικής και της Σκέψης, η Παρεγκεφαλίδα – ο Ψυχικός, και ο Νωτιαίος – Όφις . Και οι τρείς έχουν σημείο αναφοράς το κέντρο του εγκεφάλου , εκεί όπου συγκλίνουν όλες οι επιδράσεις με τις ανάλογες αντιδράσεις.

..........5

..........5
Ο Θάλαμος του εγκεφάλου μας εκτός από δέκτης πληροφοριών είναι και η αίθουσα προβολής αυτών. Μέσα εκεί δημιουργούμε τον κόσμο μας και τον προβάλουμε. Μέσω της πιο ξεκάθαρης εικόνας που δημιουργούμε εκεί μέσα μας παρέχετε και η ικανότητα της πίστης. Μέσω της πίστεως μεταφράζουμε, μεταβάλλουμε και μεταμορφώνουμε τον κόσμο της πραγματικότητας γύρο μας. Έτσι , μέσα από τον εγκέφαλό μας ξεπηδά κάθε στιγμή και ένα κομμάτι της Δημιουργίας του κόσμου. Όσο πιο θετικά και με αγάπη σκεπτόμαστε , τόσο πιο όμορφο κάνουμε τον κόσμο. Μέσα στον χώρο αυτό του εγκεφάλου μας δημιουργούμε αγγέλους ή διαβόλους και τους ανοίγουμε την πόρτα να εισβάλουν στον χώρο μας.

..........6

..........6
Αυτό το μαγικό σημείο που μας δίνει την Δύναμη να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα , είναι το φωτεινό κέντρο του εγκεφάλου μας η Επίφυση. Η ερώτηση είναι , έχουν όλοι Επίφυση;

.........7

.........7
Γιατροί όπως ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης , γνώριζαν τον τρόπο ενεργοποίησης της Επίφυσης που μέσω αυτής παρέχεται ή δυνατότητα ίασης του ασθενούς, αλλά, και ή γνώση της αθανασίας .

..........8

..........8
Η ουράνια διάταξη μέσα στο σώμα μας , συσχετίζετε με το αστρικό ταξίδι της ψυχής. Το ενδοκρινικό μοιάζει να είναι το ψυχικό σώμα μέσα από το οποίο επηρεάζονται όλες οί λειτουργίες του σώματος και του νού.

..........9

..........9
Το χαρακτηριστικό φίδι στο μέτωπο, το οποίο κοσμούσε την τιάρα των Φαραώ , μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχει κάποια σχέση με την Ατλάντεια αδελφότητα του σκοτεινού κόσμου. Το σημείο δε στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια, μας παραπέμπει στον έλεγχο και την απονέκρωση της Επίφυση του εγκεφάλου από τά κατώτερα ένστικτα.

............10

............10
Είναι άραγε οι δράκοι των παραμυθιών μια φανταστική ύπαρξη ή έχουν σχέση με την δύναμη της γήινης ενέργειας που εκβάλετε από τρύπες και σπήλαια της Γής ; Αλλά ακόμα, μήπως δεν είναι άλλο από την υπογήϊνη τεχνολογία του Ατλάντιου υπόκοσμου ;

............11

............11
Ο αρχαϊκός Aτόν εξυψώθηκε σε θεό του φωτός, στοργικό πατέρα του δημιουργημένου κόσμου και ταυτίστηκε με τον γερακοκέφαλο Ρα-Αράκχτυ. Η γερακοκέφαλη μορφή του Ρα-Αράκχτυ αντικαταστάθηκε τώρα από το σύμβολο ενός ηλιακού δίσκου ,«Aτόν» σημαίνει στην κυριολεξία «φωτεινός δίσκος».Προσέχτε τό φίδι στον δίσκο.

..........12

..........12
Ο Άμων, Άμμων επίσης Άμεν, Ιμν και Αμούν υπήρξε κύρια θεότητα των Θηβών της αρχαίας Αιγύπτου.

...........13

...........13
Το γεγονός πώς οι αρχαίοι ναοί δεν εκτίζοντο σε τυχαία μέρη , αλλά σε επίλεκτα ενεργειακά σημεία , το βεβαιώνουν και οι ιστορικοί μύθοι που τους περιβάλλουν. Όπως αυτός του Απόλλωνος στους Δελφούς που σκότωσε τον Πίθωνα και στο σημείο από όπου ήταν το χάσμα από το οποίο έβγαινε , δημιουργήθηκε ο ναός του. Αλλά και σήμερα, με τους Χριστιανικούς ναούς , που κατά το πλείστον έχουν κτισθεί πάνω από αρχαίους, κάποιος παρόμοιος λόγος θα υπάρχει. Άλλωστε θα έχετε ακούσει πώς πάμπολλες εκκλησίες , κάτω από το ιερό τους έχουν επτασφράγιστη κρύπτη η οποία οδηγεί σε περίεργες υπόγειες διαδρομές. Διαδρομές που πιθανών να έχουν σφραγισθεί μέσα τους κάποιοι Πίθωνες ή Μινώταυροι.

.............14

.............14
Το φίδι Εωσφόρος , ήταν η αιτία της «πτώσεως» των πρωτόπλαστων στην αιώνια δυστυχία και την απώλεια του Παραδείσου. Μήπως όμως πίσω από τον μύθο υποκρύπτεται ή σκλήρυνση της Επιφύσεως πού ως αιτία έχει την αποκοπή των ανθρώπων στην πρόσβασή τους στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας;

.........15

.........15
Η ράβδος και το σκήπτρο, δηλώνουν στην πραγματική τους έννοια , έλεγχο της γήινης ενέργειας , δηλαδή των ενστίκτων. Στο σώμα μας η ράβδος είναι η σπονδυλική μας στήλη , και η ενέργεια , το φίδι –κουταλίνι . Ο έλεγχος είναι η συνειδητή διά του Νού κυριαρχία επί του νευρικού συστήματος

........16

........16
Ο αστέρας Σείριος έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τους Έλληνες και ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το γεγονός όμως πώς ο πεντηκονταετής κύκλος του Σείριου Β΄ γύρω από τον Σείριο σχετίζεται με τους 50 Αργοναύτες και το πλοίο Αργώ, ή ακόμα, με τον ίδιο τον αστερισμό της Αργούς, μας κάνει να τον βλέπουμε με άλλο μάτι. Μήπως κάποτε τα 9 έτη φωτός για τον Σείριο ήταν ένα συνηθισμένο αστρικό ταξίδι των Θεών;

.......17

.......17
O Καρλομάγνος στέφεται από τον Πάπα, και η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα και τον ελληνισμό έχει αρχίσει.

.........18

.........18
Η αρχιτεκτονική των Ελλήνων σκοπό είχε την ανάταση της ψυχής προς τον ουρανό και την αφύπνιση του προορισμού της προς τον δρόμο που οδηγεί στα άστρα

........19

........19
Το Δελφικό «ΕΙ» κωδικοποιεί τον Ήλιο και τον Ερμή στο ηλιακό μας σύστημα, το πνεύμα και τον λόγο, όπως σε αντιστοιχία στον αστερισμό του Κυνός εκφράζει τον Σείριο ήλιο και τον Σείριο Β΄ Συνοδό.

............21

............21
Πλανητικός πολιτισμός 3ου τύπου είναι αυτός που διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την ενέργεια δισεκατομμυρίων αστρικών συστημάτων. Ο δικός μας είναι ακόμα τόσο πίσω, τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια φορές αφού εξαρτάται από την νεκρή ύλη, το πετρέλαιο.

..........22

..........22
Η βιολογία μας λέει πώς το 72% των σωμάτων των όντων αποτελούνται από Νερό. Ο Πυθαγόρας θέτει ως κέντρο του πλανητικού μας συστήματος την Φωτιά. Τα δύο αυτά στοιχεία συνθέτουν και αποσυνθέτουν τις μορφές που δομούνται από την Γή. Ο Αέρας είναι η αρχή της έμπνευσης των μορφών. Και τα τέσσερα αυτά κοσμολογικά στοιχεία συνθέτουν την Ζωή. Το πέμπτο, ο Αιθέρας , είναι η ανθρώπινη ελευθερία μέσω της κατανόησης του εαυτού του.

.

.
Λένε λοιπόν οι υποθέσεις , ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν εκεί όπου τώρα βρίσκεται ο Ατλαντικός ωκεανός. Μερικοί υποστηρίζουν ότι στην ουσία η Ατλαντίδα μπορεί να ένωνε την Αμερική με την Ευρώπη. Ο Πλάτωνας πάντως την αναφέρει ως νησί (κατά πάσα βεβαιότητα οι Έλληνες είχαν φτάσει μέχρι τη νότια, τουλάχιστον, Αμερική). Μήπως όμως η Ατλαντίδα ήταν η ίδια η Αμερική; Ή ένα τμήμα της που καταποντίστηκε; Κάπου εκεί στο "Τρίγωνο των Βερμούδων";Οι πιο τολμηροί θεωρητικοί αναφέρουν το σενάριο ότι μετά τον "κατακλυσμό" (πιθανότατα μετά από την όχι και τόσο ρομαντική προσέγγιση της Σελήνης στη γη) κάποιοι Ατλάντιοι βρέθηκαν στην Αίγυπτο όπου μετέφεραν τις γνώσεις τους και θεμελίωσαν το μετέπειτα αιγυπτιακό πολιτισμό.Οι ανεξήγητοι, ακόμα, πολιτισμοί της νότιας Αμερικής μπορεί να οφείλονταν σε επιρροές των Ατλάντων... ή και να είναι απομεινάρια των γνώσεών τους.Κι αν ήταν έτσι, αυτοί οι τόσο προχωρημένοι Άτλαντες διάλεξαν σκόπιμα ως εγκατάστασή τους την Ατλαντίδα λόγω της ενεργειακής της θέσης, ή οι ενεργειακές ιδιότητες του τόπου δημιουργήθηκαν αργότερα, σαν αποτέλεσμα μιας υπερ-τεχνολογίας που ενδεχομένως και σήμερα να εκπέμπει, από τα βάθη της θάλασσας ή από άλλα μυστηριώδη πεδία;

..

..

...

...

....

....

..

..
Η πιο πρόσφατη λίστα μυστηριωδών περιστατικών είναι:28 Αυγούστου 1991: Ένα airbus πέφτει σε ξαφνικό «κενό» λόγω αεροστρόβιλου, με αποτέλεσμα αναγκαστική προσγείωση και 30 τραυματίες (κατά τα άλλα όλα καλά, αν και συνάγεται ότι στο Τρίγωνο συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα).28 Νοεμβρίου 1994: Παρόμοια, airbus βρίσκεται ξαφνικά σε αεροστρόβιλο (ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες) με αποτέλεσμα και πάλι αναγκαστική προσγείωση και πάνω από 40 τραυματίες, οι οποίοι βρέθηκαν (μαζί με τις αποσκευές τους) «ατάκτως ερριμμένοι» στο εσωτερικό του αεροσκάφους.20-24 Μαρτίου 1995: Ένα μικρό σκάφος 357 τόνων εξαφανίζεται στη διαδρομή από Cape Haitian προς Μαϊάμι.25 Ιουνίου 1995: Μία από τα ίδια. Επιβατηγό αεροσκάφος βρίσκεται σε αεροστρόβιλο με αποτέλεσμα τραυματισμούς. Σημειωτέον ότι αυτοί οι αναιδείς αεροστρόβιλοι κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους και δεν είναι ανιχνεύσιμοι από τα ραντάρ. (Και οι τρεις πτήσεις κατευθύνονταν προς Πουέρτο Ρίκο.)17 Ιανουαρίου 1996: Τι πρωτότυπο. 26 τραυματίες σε πτήση επιβατηγού αεροσκάφους (προς Πουέρτο Ρίκο, πού αλλού;) λόγω ξαφνικού αεροστρόβιλου.14 Οκτωβρίου 1996: Θαλαμηγός 65 ποδών με 16 επιβάτες στέλνει σήμα κινδύνου (επικρατούσε κακοκαιρία). Οι επιβάτες πρόλαβαν να ενημερώσουν ότι εγκατέλειπαν το σκάφος. Οι επί ημέρες προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων ή έστω πνιγμένων, απέβησαν άκαρπες.15 Απριλίου 1999: Ένα αλιευτικό 85 ποδών με 4μελές πλήρωμα εξαφανίζεται. Η περιοχή «χτενίζεται» και μόνο ένα αεροσκάφος επισημαίνει 2 πνιγμένους, όμως ελλείψει καυσίμων δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. «Μαρκάρει» το σημείο αλλά όταν έφτασαν εκεί άλλα πλοία και αεροπλάνα, τα πτώματα είχαν γίνει άφαντα.23 Απριλίου 1999: Ένα μικρό φορτηγό πλοίο 196 τόνων εξαφανίζεται μαζί με τα 3 μέλη του πληρώματός του.14 Ιουνίου 1999: Ένα μικρό αεροσκάφος (Cessna 210) με 2 επιβάτες εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ (και όχι μόνο) πάνω από τις Μπαχάμες.8 Ιουλίου 1999: Και πάλι, επιβατηγό αεροσκάφος εκτελεί αναγκαστική προσγείωση λόγω αεροστροβίλων. 26 Μαρτίου 2001: Επιβατηγό αεροσκάφος παρά λίγο να συντριβεί όταν σχηματίστηκε πάνω του πάγος με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Οι κυβερνήτες κατάφεραν –με πολλή προσπάθεια– να προσγειωθούν και ανέφεραν ότι κάποια όργανα δεν λειτούργησαν σωστά.

...

...
Ας αναφερθούμε τώρα λίγο στον μύθο της Ατλαντίδος όταν λοιπόν οι θεοί αποφάσισαν να μοιράσουν την γη ο Ποσειδώνας πήρε την Ατλαντίδα εκεί γεννήθηκαν οι δέκα γιοι του στους οποίους ανέθεσε την διακυβέρνηση της. Στο κέντρο της πόλης υπήρχε και ένας ναός αφιερωμένος στον Ποσειδώνα προς τιμή του οποίου γινόταν η θυσία ταύρων και σε αυτό το σημείο έχουμε την ομοιότητα με τον Μινωικό πολιτισμό αφού και στην Κρήτη ο ταύρος ήταν ένα ιερό ζώο. Όσον αφορά τώρα την Ατλαντίδα πρέπει να ήταν μια χώρα με πολλές ποικιλίες φυτών και ζωών και με πλούσιο υπέδαφος. Σύμφωνα με ένα υπνωτιστή τον Εντγκαρ Kέις στην Ατλαντίδα ως πηγή ενέργειας χρησιμοποιούσαν τον πυρόλιθο του οποίου τις ακτινοβολίες συγκέντρωναν για την πτήση αεροσκαφων,αεροσκαφη τα οποία όπως αναφέρουν οι ίδιοι βοήθησαν τους κάτοικους να μεταφερθούν σε άλλους τόπους. Πολλοί άλλοι υπνωτιστές έλεγαν πως οι κάτοικοι της Ατλαντίδος δεν ήταν γήινοι αλλά προέρχονταν από άλλο ηλιακό συστημα.Ετσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε και τις γνώσεις που μεταφέρθηκαν και αλλού όπως η Αίγυπτος στην οποία έχουμε την εμφάνιση δημιουργημάτων τα οποία απαιτούσαν τεχνογνωσία και πλήρη γνώση των θετικών επιστήμων για την κατασκευή τους, τυπικό παράδειγμα ειναι οι πυραμίδες οι οποίες αποτελούν ένα γεωμετρικό θαύμα.

....

....
Οι Ατλάντιοι φαίνεται να ήταν πολύ προοδευμένη τεχνολογία. Είναι γνωστά σε ολους τους μελετητές της Ατλαντίδας. Λέγεται οτι είχαν κατακτήσει πολλές χώρες της Μεσογείου. Οταν καταποντίστηκε η Ατλαντίδα βρισκόταν σε πόλεμο με τους Ελληνες. Μιλάμε για το 10.000 ΠΧ. Την εποχή εκείνη δεν ειχε ακόμα ανακαλυφθεί ο χαλκός. Οι ανθρωποι βρίσκονταν ακόμα στη νεολιθική εποχή. Με τί πήγαν εκεί οι Ελληνες και με τι οπλα τους νίκησαν?

....72

Ζώνες Βαν Αλλεν

Εντοπίστηκε δακτύλιος αντι- ύλης γύρω από τη Γη;


Ομάδα επιστημονών του Πανεπιστημίου της Ρώμης χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγει ο δορυφόρος Pamela ο οποίος ανιχνεύει την κοσμική ακτινοβολία, εντόπισαν τον δακτύλιο της αντι-ύλης μέσα στις ζώνες ακτινοβολίας Βαν Άλλεν.

Συγκεκριμένα, οι ιταλοί επιστήμονες εντόπισαν την ύπαρξη ενός δακτυλίου σωματιδίων γύρω από την Γη, που δεν έχουν σχέση με αυτά της συμβατικής ύλης αλλά πρόκειται για σωματίδια της «εξωτικής» αντι-ύλης. Οι ερευνητές εντόπισαν την παρουσία μεγάλο αριθμού αντιπρωτονίων τα οποία (θεωρητικώς) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα για διαστημόπλοια.

Τα σωματίδια αντι-ύλης είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και ακόμη δυσκολότερο να μελετηθούν αφού μπορεί να παράγονται μεν μέσα σε διάφορες κοσμικές διεργασίες αλλά αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την «κανονική» ύλη καταστρέφονται.

Η αγνωστη «αντι-ζώνη»

Όπως φαίνεται οι αλληλεπιδράσεις στην συγκεκριμένη περιοχή όπου συναντώνται το μαγνητικό πεδίο της Γης με τις ζώνες κοσμικής ακτινοβολίας δημιούργησε ένα κενό μέσα στο οποίο η αντι-ύλη μπορεί να παράγεται αλλά κυρίως να διατηρείται ζωντανή για κάποιο χρονικό διάστημα πριν έρθει σε επαφή με την κανονική ύλη.

Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί η παρουσία ποζιτρονίων (η αντι-ύλη των ηλεκτρονίων) σε ζώνες ακτινοβολίας αλλά είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται αντι-πρωτόνια και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα αντι-πρωτόνια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα σε μελλοντικά διαστημόπλοια προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην κίνηση τους

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ;

Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των...

σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η Μεγάλη Έκρηξη δημιούργησε 10 εις την χιλιοστή δεκάτη έκτη (10^1016) σύμπαντα. Είναι όμως αρκετά πιθανό το ένα σύμπαν να υπάρχει μέσα στο άλλο, συμπεριλαμβανομένου και του πλανήτη μας. Συνεπώς, ίσως υπάρχει μια άλλη κρυμμένη Γη στο εσωτερικό του πλανήτη μας!

Στην Αρχαία Ελλάδα, υπήρχε o μύθος των Ταρτάρων-ο δυσοίωνος υπόγειος κόσμος. Ο φιλόσοφος Αναξαγόρας(5ος αιώνας π.Χ) εφήυρε ένα μοντέλο της Κτίσης αποτελούμενης από την επίπεδη Γή, η οποία περικυκλωνόταν απο την αέρια σφαίρα και το στρώμα του αιθέρα. Έγραψε για την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου με τους λαούς, τις πολιτείες και τα ουράνια ακόμη σώματά του. Αν ο πλανήτης Γή είναι το κέντρο του Σύμπαντος πού ζούν αυτοί οι άνθρωποι; Ζούν κάτω από το έδαφος;

Υποθέσεις σχετικά με την ύπαρξη του Κοίλου χώρου μέσα στον πλανήτη Γη εμφανίζονται και αργότερα. Η θεωρία μεταξύ άλλων προωθήθηκε από τους Γαλιλαίο, Φραγκλίνο και Λίχτενμπεργκ.

Το 1818, ο John Cleves Symmes κατέκλυσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια και διακεκριμένους επιστήμονες με μηνύματα, στα οποία προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Γη φτιάχτηκε από αρκετές ομόκεντρες σφαίρες με ανοίγματα κοντά στους πόλους.

Ο Σοβιετικός ακαδημαϊκός V. Obruchev προέκρινε μια υπόθεση σχετικά με έναν γιγαντιαίο μετεωρίτη ο οποίος έπεσε στη Γη στα πολύ παλιά χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μετεωρίτης μπορεί να είχε σπάσει μέσω της κρούστας του πλανήτη και να δημιούργησε κοιλότητα στο εσωτερικό.

Ο αμερικανός ερευνητής Cyrus Teed είπε ότι η επιφάνεια της Γης μπορεί να είναι το εσωτερικό κέλυφος μιας σφαίρας. Η θεωρία έγινε γνωστή ως η υπόθεση της" κούφιας κοίλης Γης". Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όλοι μας ζούμε στο εσωτερικό κέλυφος της Γης.

Ας υποθέσουμε ότι ο υπόγειος κόσμος υπάρχει και ότι κάποιοι ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Με τι μπορεί αυτά τα πλάσματα να μοιάζουν; Μπορεί να είναι μυστηριώδη τέρατα, η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη των οποίων να έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες;