Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

35η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στον 9ο άθλο, ο Ηρακλής πήγε για την Ζώνη της αμαζόνας Ιππολύτης , αλλά και συγχρόνως έκανε και εκκαθάριση των τεσσάρων υιών του Μίνωα πού ζούσαν στην Πάρο. Σε αυτόν τον άθλο συνέβησαν πολλά, και η συγκεκριμένη Ζώνη, αφορά την γαλαξιακή περιοχή στην οποία ανήκει και το ηλιακό μας σύστημα. Την Ταινία της Αργούς. Περιλαμβάνει τούς αστέρες του Σκορπιού, Οφιούχου, Ηρακλέως Λύρας, Αετού, Κύκνου, Κηφέως , Κασσιόπης, Ανδρομέδας, Περσέως, Ταύρου, Ωρίονος, Κενταύρου, Νότιου Σταυρού , και Αργούς. Το ανοικτό αυτό σμήνος βρίσκετε σε έναν από τους πλοκάμους του Γαλαξία μας, πρόκειται για ένα τοπικό σύστημα όπου ανήκουμε και
εμείς , όπου ο Ήλιος μας με την Γή μας κατέχει την κομβική θέση. Η κόμβωση αυτή απέχει από το κέντρο του Γαλαξία μας 33000 έτη φωτός. Στο γήινο επίπεδο μας υποδεικνύει την περιοχή πού έχουμε την επιρροή αυτών των άστρων και πού περιελάμβανε την μεγαλύτερη δράση των Ατλάντιων δυνάμεων.
Στον 10ο άθλο ο Ηρακλής βρίσκετε στο υπόγειο βασίλειο των Ατλάντων, από είσοδο – πύλη της νήσου Γάδειρα, πού είναι στην περιοχή του Ατλαντικού, όπου εκεί έστησε και τις δύο στήλες, τις ονομαζόμενες Ηράκλειες πού ενώνουν την Ευρώπη με την Αφρική. Περνώντας στον υπόγειο κόσμο και εξουδετερώνοντας το φύλακα σκύλο Όρθρο τον δικέφαλο, πού κωδικοποιεί τους δύο πόλους της Γής, καθώς και τον «Ήλιου του Μεσονυκτίου», την εσωτερική εωσφορική ενέργεια πού τον έκαιγε, πήρε τις «αγελάδες του Άδη» . Μαζί με αυτές, επιστρέφοντας στον Ευρυσθέα έβαλε
και τον ταύρο Ιταλό ή Ταλώ τον οποίο έπιασε στην χώρα πού πήρε το όνομα Ιταλία, και πού προφανώς θα έχει σχέση με τον Δαίδαλο ο οποίος ήταν μηχανικός και αρχιτέκτων που τον έδιωξαν από την Αθήνα γιατί σκότωσε τον υιό της αδελφής του, τον Τάλω, το όνομα του οποίου έδωσε στον χάλκινο γίγαντα που τον παρουσίαζαν σαν ταύρο , τον οποίο κατασκεύασε για τον Μίνωα . Αυτόν τον Ταλώ ο Μίνωας τον είχε σαν φύλακα στο νησί πού ΄το περιέτρεχε και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει. Μάλιστα εμπόδισε και αυτή την Αργώ με τους αργοναύτες . Ο Δαίδαλος όταν έφυγε από την Κρήτη «πετώντας», πήγε στην Ιταλία και κατασκεύασε ένα παρόμοιο Ταλώ από το οποίο πήρε και το όνομά της .
Κατά τον 11ο άθλο του, έπρεπε να πάρει τά Μήλα των Εσπερίδων. Από το Έσπερος = το απόβραδο, το σκοτάδι, εξάγετε το συμπέρασμα πώς αφορά τον σκοτεινό κάτω κόσμο των Ατλάντων, τον Άδη. Τά μήλα, όπως είπαμε και πιο πάνω , συμβολίζουν την «γνώση» πού κατείχαν οι Άτλαντες από την εποχή πού ήταν θεοί. Αυτή η γνώση είχε σχέση με τους πόλους του πλανήτη μας, της Σελήνης και του Ήλιου, από όπου διέρχονται στοιχεία Μη- ύλης = Μήλα. Και αφορά αυτά τά σημεία γιατί μετά το πέρας του άθλου, η θεά Αθηνά παίρνοντας τα , τά τοποθέτησε πάλι στην θέση τους γιατί σύμφωνα με τους θείους νόμους δεν έπρεπε να βρίσκονται πουθενά αλλού.
Για να εκτελεσθεί αυτός ο άθλος, χρειάστηκε να σκοτώσει ο Ηρακλής τον Ανταίο, τον βασιλιά της Λιβύης, τον Βούσιρη τον βασιλιά της Αιγύπτου, τον υιό του Αμφιδάμαντα, τον Ημαθίωνα στην Αραβία, και να ελευθερώσει τον Προμηθέα από τά δεσμά του . Τότε ήταν πού κινήθηκαν οι πόλοι κατά 27 μοίρες , απόκλιση πού έχει διαπιστωθεί και από τις πυραμίδες της Αιγύπτου πού ήταν προσανατολισμένες στο άστρο του Σείριου , ανάμεσα στον αστερισμό του Ταύρου και των Διδύμων. Μάλιστα, μαζί με όλα τά παραπάνω, αντιμετώπισε ο ήρωας και τον δράκο με τά 100 κεφάλια, δηλαδή την ενέργεια πού προήρθε από τά δυναμικά πεδία του Σείριου, και μεταβλήθηκε από τους άτλαντες σε εωσφορική . Γιατί, το φώς από την Πρώτη Αρχή έλκετε από τα δυναμικά πεδία του Σείριου πού προέρχονται από την 50ετή περιστροφή του Σείριου Β΄ γύρω από τον Σείριο ήλιο, και κατερχόμενο προς την Γή, διασπάται μέσω του Ηλίου μας Χ2 = σέ 100. Την ενέργεια αυτή εκφράζει και η χθόνια θεότητα Εκάτη. Και ο μήνας από 15 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου είχε την ονομασία Εκατομβαιών , γιατί αποτελεί την περίοδο πού μεσουρανεί ο Σείριος το μεσημέρι, καί έχουμε τά Κυνικά καύματα.
Ο μύθος για τον άθλο αυτόν λέει πώς ο Ηρακλής αναγκάστηκε να κρατήσει τον ουρανό στους ώμους του για να του φέρει τά μήλα ο Άτλαντας , δηλαδή να διαχειριστεί την από τους πόλους διερχόμενη ενέργεια , πού όπως αναφέραμε και αλλού, είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται και σαν χωροχρονική πύλη , ενεργειακή σκουληκότρυπα .
Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ
ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ


Ότι και να συνέβη με τον άθλο αυτόν ήταν η αιτία των δεινών πού επακολούθησαν τον Ηρακλή .


Όταν αναφερόμαστε στον Ηρακλή, θα μπορούσαμε να έχουμε κατά νού την υπόθεση να λέγετε «Ηρακλής» ένα σχέδιο εκκαθάρισης ατλάντιων στρατηγικών σημείων, όπου στρατευμένοι «Ηρακλήδες», να αποτελούσαν ένα σώμα ηρώων . Στον τελευταίο άθλο τού Ηρακλή , συμβαίνει κάτι το ύποπτο. Χρειάσθηκε να φέρει τον Κέρβερο από τον Άδη , αλλά για να το κάνει έπρεπε πρώτα να πάει να μυηθεί στον Εύμολπο στην Ελευσίνα. Ο Εύμολπος όμως δεν ήθελε να τον μυήσει γιατί, πρώτον ο Ηρακλής ήταν ξένος { Τι εννοούσε; Ότι δεν άνηκε σε αυτούς; } , και δεύτερον είχε σκοτώσει τους ατλάντιους Κενταύρους. Υποψιάζομαι πώς και ο Εύμολπος ήταν Ατλάντιος, και πώς τά μυστήρια σχετιζόντουσαν με την ατλάντεια γνώση. Άλλωστε, τά Ελευσίνια Μυστήρια ήταν αφιερωμένα στην Δήμητρα και την Περσεφόνη πού θεωρούνται χθόνιες θεότητες. Κάτι δηλαδή παρόμοιο και με τις σημερινές τελετές πού κάνουν στις Τεκτονικές στοές όπου επιδιώκετε η εμφάνιση της Περσεφόνης από τον Άδη, ή και η παρόμοια τελετή εμφάνισης της Ίσιδος στα αιγυπτιακά μυστήρια. Ίσιδα ήταν το όνομα που έδωσε για την θεά Δήμητρα στην Αίγυπτο ή Ιώ . Η Ιώ, δηλώνει την Αυγή , το πρωινό άστρο , πού έχει την επωνυμία και «Άστρο της Αυγής», ή Αυγερινός , ή και Εωσφόρος. Αυτό το άστρο υπονοούσε το φώς πού διέρχεται μέσω του Σείριου και του Ήλιο μας φθάνοντας στην Γή . Αφορά το φώς το προερχόμενο από την Πρώτη Αρχή, από τον Δία και τον μακρινό Όλυμπο όπως τον υμνεί ο Ορφέας.

« Άκουσε σύ πού περιφέρεις πάντοτε τον κύκλο , ό οποίος εκπέμπει ελικοειδείς ακτίνας κατά την κυκλικήν περιστροφήν , πού φθάνει μακράν, περιφερόμενον κατά τάς ουράνιας στροφάς , σύ ώ λαμπρέ Δία , Διόνυσε , πατέρα του πόντου, πατέρα της Γής, σύ ώ Ήλιε , πού εγέννησες τά πάντα , ώ Πάν ποικίλε, πού έχεις χρυσήν λάμψιν .»

Με την Ιώ συνευρέθει ο Δίας, ενώ η Ήρα, πού μεταφορικά είναι ό αήρ, η ατμόσφαιρα της Γής , την μεταμόρφωσε σε αγελάδα, πού όπως έχουμε πεί, οι ταύροι και οι αγελάδες έχουν την έννοια των γήινων δυναμικών ενεργειών. Εφόσον λοιπόν αφορά γήινη δύναμη, και έχει την επωνυμία και Εωσφόρος, τότε ανακαλύπτουμε πίσω από τον μύθο την Ατλάντια Στύγα πού προφανώς είχε και μια ιδιαίτερη φωτεινότητα πού ήταν ορατή στον πλανήτη σαν ανταύγεια. Και επειδή το εωσφορικό αυτό φώς σήμερα μετά την καταστροφή της Στυγός βρίσκετε στο εσωτερικό της γής , έχει την επωνυμία και Περσεφόνη.
Το από τον Μακρινό Όλυμπο Φώς , κατέληξε να γίνει ο Όφις Σατανάς . ‘Ένα αρχαίο αλαβάστρινο δοχείο πού βρέθηκε στην προσωπική συλλογή ενός συλλέκτη στην Λειψία, ήταν η αιτία να ασχοληθεί ο Hans Leisegang τού οποίο τις έρευνές έχει περιγράψει στο βιβλίο του «Η Ορφική λατρεία στην Μεσόγειο». Το δοχείο πού διακοσμούν 16 μορφές , μάλλον αφορά άτομα μυημένα στην λατρεία του όφεως , γιατί είναι όλοι τους στραμμένοι με ευλάβεια προς τά κάτω κοιτώντας ένα κουλουριασμένο όφη στο εσωτερικό της λεκάνης πού υπονοεί το κέντρο της Γής. Ο δε όφις είναι η εωσφορική ανταύγεια του΄ πρώτου φωτός πού διαχειρίζονται οι Άτλαντες , και αυτό μας το βεβαιώνει και το γεγονός ότι γύρω από την λεκάνη είναι γραμμένο μέρος από το Ορφικό απόσπασμα πού αναφέραμε πιο πάνω.
Ο Ηρακλή λοιπόν αφού μυήθηκε , κατέβηκε από το στόμιο- πύλη πού βρίσκετε στο Ταίναρο της Λακωνίας, στον Άδη. Εκεί , όχι μόνο είδε φαντάσματα , όπως αυτό της Μέδουσας, αλλά και ψυχές, όπως του Μελέαγρου. Βρήκε όμως εκεί και τον Θησέα , ένας άλλος από τους ήρωες πού είχε αναλάβει αποστολή εκκαθάρισης , και μάλιστα ήταν αυτός πού σκότωσε τον Μινώταυρο στον Λαβύρινθο του Μίνωα. Τον Θησέα τον είχε παρασύρει εκεί ο Πειρίθους, ο οποίος τον έπεισε να κατέβουν στον Άδη για να κλέψουν την Περσεφόνη με αποτέλεσμα να βρεθούν δεμένοι με φίδια στον θρόνο της Λήθης. Τον Θησέα τον ελευθέρωσε ο Ηρακλής, αλλά τον Πειρίθου όχι.
Κατάφερε μάλιστα να πάρει τον Κέρβερο και να τον πάει στον Ευρυσθέα και να τον εξαναπαναφέρει στην θέση του, πού υπόπτως , όπως γνωρίζουμε ήταν ο σκύλος με τά τρία κεφάλια πού φυλάει τις πύλες του Άδη πού αν τις διέλθει κανείς πηγαίνει στον Σείριο. Οι τρείς πύλες είναι οι τρείς πόλοι των, Γής, Σελήνης, Ηλίου, πού αποτελούν τον Τριτόκοσμος και έχει την επωνυμία Άδης. Τά έγκατα της Γής, είναι τά Τάρταρα όπου είναι ριγμένοι οι Άτλαντες, πού η σημερινή τους ονομασία είναι Κόλαση.
Όμως, η όλη αυτή ενέργεια του Ηρακλή, του τελευταίου του δηλαδή άθλου , υποψιαζόμαστε ότι , όπως και ο Θησέας , έμπλεξε με τις ατλάντιες δυνάμεις, καί έγινε υποχείριό τους. Γιατί , κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον τελευταίο υιό του Δία, από όσα γνωρίζουμε, τον Μέγα Αλέξανδρο , ο οποίος , ενώ εκτελούσε θεϊκή αποστολή εκκαθάρισης , εκεί πού ξεχάστηκε και έχασε τον σκοπό του ήταν στην ύποπτη Βαβυλώνα , την πόρνη όπως την αποκαλεί ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη. Το παράξενο πού συνέβη με τον Ηρακλή ήταν ότι τον «κτύπησε τρέλα» και σκότωνε ανθρώπους, γι αυτό πήγε στην Πυθία στους Δελφούς να την συμβουλευτεί πώς να απαλλαγεί από αυτή την «αρρώστια» , και αυτή δεν του αποκρινόταν.
Θυμωμένος ο Ηρακλής εναντίον της πυθίας, άρπαξε τον ιερό τρίποδα για να φτιάξει δικό του μαντείο , αλλά μεσολάβησε ο Δίας και το βοήθησε , ώστε παίρνοντας χρησμό πήγε για τρία χρόνια στις υπηρεσίες του Εύρυτου και ξεπέρασε το πρόβλημα. Η τρέλα του αυτή , ήταν ο έλεγχος τού νού του από ατλάντιες μηχανές πού αποδυναμώνουν την λογική λειτουργία του εγκεφάλου μέσω βομβαρδισμού κυμάτων χαμηλής ταλάντωσης, και κατευθύνουν την θέληση του ανθρώπου. Γιατί θα πρέπει να θυμηθούμε εδώ την αναφορά μας στις σατανομηχανές πού χειρίζονται οι Δέρος. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν και μηχανές που προκαλούν τρέλα επηρεάζοντας το μυαλό. Αλλά ακόμα και αν δεν έγινε χρήση μηχανών , προφανώς θα έγινε νοητική παρέμβαση με την διατάραξη του νού του από σκεπτομορφές που εξαπέστελναν εναντίον του οι αρχιερείς Άτλαντες .
Μάλιστα , όπως θα δούμε, όταν συνήρθε ο Ηρακλής, θυμήθηκε ξανά την αποστολή του, πού βασικά ήταν η εξόντωση των μη- ανθρώπινων όντων ΄του Προμηθεικού είδους, καθώς και η αποκοπή των ατλάντιων σχεδίων επικυριαρχίας, γι αυτό επαναοργανώθηκε αμέσως, Αφού συγκέντρωσε μάλιστα στρατό εθελοντών [εδώ μπορεί να γίνετε η αποκάλυψη πώς με το όνομα Ηρακλής ήταν όντως σώμα ηρώων στρατευμένων}, κίνησε εκστρατεία εναντίον της Τροίας, όπου οι Άτλαντες ετοίμαζαν το νέο τους κέντρο δύναμης , κατεύθυνσης και εξουσίας για παγκόσμια κυριαρχία, με σκοπό την εξολοκλήρου μετάλλαξη των παιδιών του Διός , των ανθρώπων δηλαδή πού διαθέτουν Επίφυση , καί εν συνεχεία, την πλανητική μετάλλαξη για να ξαναεπανέρθουν επί την Γή ώστε μέσω μιάς νέας Στύγας να κινηθούν προς τον Σείριο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ατλάντιο –Κρόνιο ΙερατείοΣτον Ελληνικό κόσμο, πολύ πριν τους τρείς Κατακλυσμούς που είναι καταγεγραμμένοι, του Φορονέως, του Δευκαλίωνος και του Ωγύγου υπήρξε μια χρυσή εποχή που αποτελεί θρύλο για ολόκληρο τον κόσμο.

Το Έπος "Φορωνίς"

Ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι», αναφέρει το Χρυσό γένος. Ήταν η εποχή που βασίλευε ο Κρόνος. Οι άνθρωποι ζούσαν όπως οι θεοί, μακριά από βάσανα και δυστυχίες. Δεν γερνούσαν και περνούσαν τον καιρό τους πάντα νέοι σε συμπόσια και γιορτές.

Όταν ερχόταν η ώρα να πεθάνουν αποκοιμούνταν γλυκά. Δεν γνώριζαν το νόμο της δουλειάς. Όλα τα αγαθά ήταν στη διάθεσή τους από μόνα τους. Το έδαφος έδινε από μόνο του αρκετή σοδειά κι εκείνοι ζούσαν στην εξοχή ειρηνικά. Από τότε που το γένος αυτό χάθηκε από τη γη με τη βασιλεία του Διός, οι άνθρωποι της εποχής εκείνης έγιναν Φύλακες των Θνητών και χορηγοί των αγαθών.

Αυτός είναι με την πιο παλιά μορφή του ο μύθος της χρυσής εποχής που πολύ αργότερα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΕ από τους Ιουδαίους στις διηγήσεις για τον Παράδεισο που τον ανέμιξαν με ότι είχαν μάθει στη Βαβυλώνα όπως το ιερό δένδρο της γνώσης, το οποίο υιοθέτησαν στο δένδρο της Καμπάλα.

Ο μύθος αυτός πολύ σύντομα έγινε κοινός τόπος ηθικής που συνήθιζε να αναπαριστά την αρχή της ανθρωπότητας έως την εποχή της δικαιοσύνης και της καλοπιστίας. Στην Ρώμη, όπου ο Κρόνος κυριαρχούσε με τον Σατούρνο, τοποθετούσαν την χρυσή εποχή, την εποχή που ο θεός αυτός βασίλευε στην Ιταλία, η οποία ονομαζόταν Αυσονία.

Οι θεοί ζούσαν σε στενή σχέση με τους θνητούς. Πόρτες δεν υπήρχαν αφού δεν υπήρχε κλεψιά, ούτε δολοφονίες. Για πρώτη φορά ο τεχνικό πολιτισμός εμφανίστηκε με την εισαγωγή του ΔΡΕΠΑΝΙΟΥ από τον Κρόνο, ένα σύμβολο που χρησιμοποίησε αργότερα ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ για δύο λόγους: πρώτα για να αναφερθεί στην χρυσή εποχή που υποσχόταν και δεύτερον για να τονίσει πως συντάσσεται στο Στρατόπεδο του ΚΡΟΝΟΥ, του αντιπάλου του ΔΙΟΣ.

Ο Σατούρνος έμαθε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν καλύτερα τα προϊόντα που έδινε η εύφορη γη από μόνη της. Στη Ρώμη διηγούντο πως ο Σατούρνος βασίλεψε στο Καπιτώλιο, εκεί που αργότερα χτίστηκε ο ναός του Αρίστου Υψίστου Διός.

Στη χώρα αυτή τον υποδέχθηκε ο θεός Ιανός και από τότε βασίλευε εκεί μαζί του. Ο μύθος της Χρυσής Εποχής εμφανίζεται αργότερα στον μυστικισμό των Νεοπυθαγορείων, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλες οι ΕΧΘΡΙΚΕΣ, προς την Βασιλεία του Διός, δυνάμεις, υπόσχονταν τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, για να παραπλανήσουν και να στρατολογήσουν συμμάχους ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ προς τον Δία.

Η γνώση που διαδόθηκε στην προκατακλυσμιαία εποχή από δυνάμεις (Οάννες, Τελχίνες κ.α.) είναι ξεκάθαρο πως εισήχθησαν από εξωγήινες πηγές και με αρκετά θετικές προθέσεις. Οι θεοί δεν είναι παρά κάποιοι εξωγήινοι που προσγειώθηκαν στη γη στην αρχή με τα διαστημόπλοια του Διός και πολύ αργότερα έφθασαν τα ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ που διέβρωσαν και κακομεταχειρίστηκαν την ΓΝΩΣΗ, όπως συμβαίνει και σήμερα με τη διάσπαση της πυρηνικής ενέργειας, τους χημικούς και βιολογικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τις τεχνολογίες ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Η γνώση είναι ουδέτερη, όσο και αν ισχυρίζεται το Κρόνειο ιερατείο πως η γνώση είναι η αιτία του κακού. (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ῙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ)…..

Τα ιερατεία τότε δεν είχαν μόνον την γνώση των μαγνητικών Πεδίων αλλά γνώριζαν πώς να χειρίζονται γενικότερα τα ενεργειακά πεδία και το νού των ανθρώπων…..

Οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδος είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις, υπονόμευαν όμως ολοκληρωτικά και διέφθειραν την ηθική των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

Εισήλθαν σε θέσεις που πριν κατείχαν οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ και άρπαξαν τα ηνία της Πνευματικής κυβέρνησης.

Η Αδελφότητα αυτή είναι η ίδια Αδελφότητα (ΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ) που ελέγχει τον κόσμο σήμερα, μέσω του τραπεζικού συστήματος που δημιούργησε, χειριζόμενη το νου των ανθρώπων, μέσω του (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) συστήματος που δεν έχει στόχο τη μόρφωση των πολιτών αλλά την διδαχή των ΑΡΧΩΝ που επιβάλλει το ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό του…….
πηγή

.........1

.........1
Κατά τον Πλάτωνα οι κατέχοντες την εξουσία θα πρέπει να είναι πρόσωπα αδιάφθορα , χωρίς μισθό , ικανότατα και αξιόπιστα, πάνω από υλικές απολαβές, με περίσσευμα αγάπης προς τον άνθρωπο και την φύση , αλλά ακόμα , με γνώσεις και από ευγενικό γένος . Δηλαδή οι Άριστοι.

.........2

.........2
Η Αγια Τριάς. Ο Θεός είναι ο διαμορφωτής του κόσμου.Ο Χριστός είναι η υλική μορφή μιάς Ιδέας «ιδίας θελήσεως» από τον Θεό, σταλμένη στον χώρο των μορφών.Το Άγιο Πνεύμα είναι το «μεταφορικό μέσον» . Μέσω αυτού πραγματώνεται η Θεία Θέληση. Η Πνευματική μας επαφή , μας κάνει κάτοχους της γνώσεως της Δημιουργίας. Όμως, η επαφή αυτή πετυχαίνετε μέσω της θελήσεώς μας.

.........3

.........3
Μέσα στον χώρο πού κατέχει ό Θάλαμος , ό Υποθάλαμος και ή Υπόφυση , βρίσκεται ή πραγματικότητα πού νοούμε ως δεδομένη, δηλαδή ό κόσμος μας. Ό εγκεφαλικός φλοιός είναι ό Λαβύρινθος πού πρέπει να διαβεί κάποιος για να φθάσει στο υψηλό φωτεινό σημείο της αποκάλυψης της αλήθειας. Είναι το αντίστοιχο του ουράνιου χώρου. Ή Επίφυση αποτελεί την πιο σύντομη οδό. Η Παρεγκεθαλίτιδα, αποτελεί το αντίστοιχο του υπογήινου κόσμου των Ατλάντων. Από εκεί προέρχεται ή σύγχυση της λογικής και ή ψυχική διαταραχή μέσω των άλογων συναισθημάτων.

...........4

...........4
Οι τρείς εκφραστικές επιρροές του εγκεφάλου, αποτελούν τα τρία τμήματα ενός ενιαίου συνόλου που αλληλοεπηρεάζονται.Ο Φλοιώδες - Αναλυτικός της Λογικής και της Σκέψης, η Παρεγκεφαλίδα – ο Ψυχικός, και ο Νωτιαίος – Όφις . Και οι τρείς έχουν σημείο αναφοράς το κέντρο του εγκεφάλου , εκεί όπου συγκλίνουν όλες οι επιδράσεις με τις ανάλογες αντιδράσεις.

..........5

..........5
Ο Θάλαμος του εγκεφάλου μας εκτός από δέκτης πληροφοριών είναι και η αίθουσα προβολής αυτών. Μέσα εκεί δημιουργούμε τον κόσμο μας και τον προβάλουμε. Μέσω της πιο ξεκάθαρης εικόνας που δημιουργούμε εκεί μέσα μας παρέχετε και η ικανότητα της πίστης. Μέσω της πίστεως μεταφράζουμε, μεταβάλλουμε και μεταμορφώνουμε τον κόσμο της πραγματικότητας γύρο μας. Έτσι , μέσα από τον εγκέφαλό μας ξεπηδά κάθε στιγμή και ένα κομμάτι της Δημιουργίας του κόσμου. Όσο πιο θετικά και με αγάπη σκεπτόμαστε , τόσο πιο όμορφο κάνουμε τον κόσμο. Μέσα στον χώρο αυτό του εγκεφάλου μας δημιουργούμε αγγέλους ή διαβόλους και τους ανοίγουμε την πόρτα να εισβάλουν στον χώρο μας.

..........6

..........6
Αυτό το μαγικό σημείο που μας δίνει την Δύναμη να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα , είναι το φωτεινό κέντρο του εγκεφάλου μας η Επίφυση. Η ερώτηση είναι , έχουν όλοι Επίφυση;

.........7

.........7
Γιατροί όπως ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης , γνώριζαν τον τρόπο ενεργοποίησης της Επίφυσης που μέσω αυτής παρέχεται ή δυνατότητα ίασης του ασθενούς, αλλά, και ή γνώση της αθανασίας .

..........8

..........8
Η ουράνια διάταξη μέσα στο σώμα μας , συσχετίζετε με το αστρικό ταξίδι της ψυχής. Το ενδοκρινικό μοιάζει να είναι το ψυχικό σώμα μέσα από το οποίο επηρεάζονται όλες οί λειτουργίες του σώματος και του νού.

..........9

..........9
Το χαρακτηριστικό φίδι στο μέτωπο, το οποίο κοσμούσε την τιάρα των Φαραώ , μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχει κάποια σχέση με την Ατλάντεια αδελφότητα του σκοτεινού κόσμου. Το σημείο δε στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια, μας παραπέμπει στον έλεγχο και την απονέκρωση της Επίφυση του εγκεφάλου από τά κατώτερα ένστικτα.

............10

............10
Είναι άραγε οι δράκοι των παραμυθιών μια φανταστική ύπαρξη ή έχουν σχέση με την δύναμη της γήινης ενέργειας που εκβάλετε από τρύπες και σπήλαια της Γής ; Αλλά ακόμα, μήπως δεν είναι άλλο από την υπογήϊνη τεχνολογία του Ατλάντιου υπόκοσμου ;

............11

............11
Ο αρχαϊκός Aτόν εξυψώθηκε σε θεό του φωτός, στοργικό πατέρα του δημιουργημένου κόσμου και ταυτίστηκε με τον γερακοκέφαλο Ρα-Αράκχτυ. Η γερακοκέφαλη μορφή του Ρα-Αράκχτυ αντικαταστάθηκε τώρα από το σύμβολο ενός ηλιακού δίσκου ,«Aτόν» σημαίνει στην κυριολεξία «φωτεινός δίσκος».Προσέχτε τό φίδι στον δίσκο.

..........12

..........12
Ο Άμων, Άμμων επίσης Άμεν, Ιμν και Αμούν υπήρξε κύρια θεότητα των Θηβών της αρχαίας Αιγύπτου.

...........13

...........13
Το γεγονός πώς οι αρχαίοι ναοί δεν εκτίζοντο σε τυχαία μέρη , αλλά σε επίλεκτα ενεργειακά σημεία , το βεβαιώνουν και οι ιστορικοί μύθοι που τους περιβάλλουν. Όπως αυτός του Απόλλωνος στους Δελφούς που σκότωσε τον Πίθωνα και στο σημείο από όπου ήταν το χάσμα από το οποίο έβγαινε , δημιουργήθηκε ο ναός του. Αλλά και σήμερα, με τους Χριστιανικούς ναούς , που κατά το πλείστον έχουν κτισθεί πάνω από αρχαίους, κάποιος παρόμοιος λόγος θα υπάρχει. Άλλωστε θα έχετε ακούσει πώς πάμπολλες εκκλησίες , κάτω από το ιερό τους έχουν επτασφράγιστη κρύπτη η οποία οδηγεί σε περίεργες υπόγειες διαδρομές. Διαδρομές που πιθανών να έχουν σφραγισθεί μέσα τους κάποιοι Πίθωνες ή Μινώταυροι.

.............14

.............14
Το φίδι Εωσφόρος , ήταν η αιτία της «πτώσεως» των πρωτόπλαστων στην αιώνια δυστυχία και την απώλεια του Παραδείσου. Μήπως όμως πίσω από τον μύθο υποκρύπτεται ή σκλήρυνση της Επιφύσεως πού ως αιτία έχει την αποκοπή των ανθρώπων στην πρόσβασή τους στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας;

.........15

.........15
Η ράβδος και το σκήπτρο, δηλώνουν στην πραγματική τους έννοια , έλεγχο της γήινης ενέργειας , δηλαδή των ενστίκτων. Στο σώμα μας η ράβδος είναι η σπονδυλική μας στήλη , και η ενέργεια , το φίδι –κουταλίνι . Ο έλεγχος είναι η συνειδητή διά του Νού κυριαρχία επί του νευρικού συστήματος

........16

........16
Ο αστέρας Σείριος έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τους Έλληνες και ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το γεγονός όμως πώς ο πεντηκονταετής κύκλος του Σείριου Β΄ γύρω από τον Σείριο σχετίζεται με τους 50 Αργοναύτες και το πλοίο Αργώ, ή ακόμα, με τον ίδιο τον αστερισμό της Αργούς, μας κάνει να τον βλέπουμε με άλλο μάτι. Μήπως κάποτε τα 9 έτη φωτός για τον Σείριο ήταν ένα συνηθισμένο αστρικό ταξίδι των Θεών;

.......17

.......17
O Καρλομάγνος στέφεται από τον Πάπα, και η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα και τον ελληνισμό έχει αρχίσει.

.........18

.........18
Η αρχιτεκτονική των Ελλήνων σκοπό είχε την ανάταση της ψυχής προς τον ουρανό και την αφύπνιση του προορισμού της προς τον δρόμο που οδηγεί στα άστρα

........19

........19
Το Δελφικό «ΕΙ» κωδικοποιεί τον Ήλιο και τον Ερμή στο ηλιακό μας σύστημα, το πνεύμα και τον λόγο, όπως σε αντιστοιχία στον αστερισμό του Κυνός εκφράζει τον Σείριο ήλιο και τον Σείριο Β΄ Συνοδό.

............21

............21
Πλανητικός πολιτισμός 3ου τύπου είναι αυτός που διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την ενέργεια δισεκατομμυρίων αστρικών συστημάτων. Ο δικός μας είναι ακόμα τόσο πίσω, τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια φορές αφού εξαρτάται από την νεκρή ύλη, το πετρέλαιο.

..........22

..........22
Η βιολογία μας λέει πώς το 72% των σωμάτων των όντων αποτελούνται από Νερό. Ο Πυθαγόρας θέτει ως κέντρο του πλανητικού μας συστήματος την Φωτιά. Τα δύο αυτά στοιχεία συνθέτουν και αποσυνθέτουν τις μορφές που δομούνται από την Γή. Ο Αέρας είναι η αρχή της έμπνευσης των μορφών. Και τα τέσσερα αυτά κοσμολογικά στοιχεία συνθέτουν την Ζωή. Το πέμπτο, ο Αιθέρας , είναι η ανθρώπινη ελευθερία μέσω της κατανόησης του εαυτού του.

.

.
Λένε λοιπόν οι υποθέσεις , ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν εκεί όπου τώρα βρίσκεται ο Ατλαντικός ωκεανός. Μερικοί υποστηρίζουν ότι στην ουσία η Ατλαντίδα μπορεί να ένωνε την Αμερική με την Ευρώπη. Ο Πλάτωνας πάντως την αναφέρει ως νησί (κατά πάσα βεβαιότητα οι Έλληνες είχαν φτάσει μέχρι τη νότια, τουλάχιστον, Αμερική). Μήπως όμως η Ατλαντίδα ήταν η ίδια η Αμερική; Ή ένα τμήμα της που καταποντίστηκε; Κάπου εκεί στο "Τρίγωνο των Βερμούδων";Οι πιο τολμηροί θεωρητικοί αναφέρουν το σενάριο ότι μετά τον "κατακλυσμό" (πιθανότατα μετά από την όχι και τόσο ρομαντική προσέγγιση της Σελήνης στη γη) κάποιοι Ατλάντιοι βρέθηκαν στην Αίγυπτο όπου μετέφεραν τις γνώσεις τους και θεμελίωσαν το μετέπειτα αιγυπτιακό πολιτισμό.Οι ανεξήγητοι, ακόμα, πολιτισμοί της νότιας Αμερικής μπορεί να οφείλονταν σε επιρροές των Ατλάντων... ή και να είναι απομεινάρια των γνώσεών τους.Κι αν ήταν έτσι, αυτοί οι τόσο προχωρημένοι Άτλαντες διάλεξαν σκόπιμα ως εγκατάστασή τους την Ατλαντίδα λόγω της ενεργειακής της θέσης, ή οι ενεργειακές ιδιότητες του τόπου δημιουργήθηκαν αργότερα, σαν αποτέλεσμα μιας υπερ-τεχνολογίας που ενδεχομένως και σήμερα να εκπέμπει, από τα βάθη της θάλασσας ή από άλλα μυστηριώδη πεδία;

..

..

...

...

....

....

..

..
Η πιο πρόσφατη λίστα μυστηριωδών περιστατικών είναι:28 Αυγούστου 1991: Ένα airbus πέφτει σε ξαφνικό «κενό» λόγω αεροστρόβιλου, με αποτέλεσμα αναγκαστική προσγείωση και 30 τραυματίες (κατά τα άλλα όλα καλά, αν και συνάγεται ότι στο Τρίγωνο συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα).28 Νοεμβρίου 1994: Παρόμοια, airbus βρίσκεται ξαφνικά σε αεροστρόβιλο (ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες) με αποτέλεσμα και πάλι αναγκαστική προσγείωση και πάνω από 40 τραυματίες, οι οποίοι βρέθηκαν (μαζί με τις αποσκευές τους) «ατάκτως ερριμμένοι» στο εσωτερικό του αεροσκάφους.20-24 Μαρτίου 1995: Ένα μικρό σκάφος 357 τόνων εξαφανίζεται στη διαδρομή από Cape Haitian προς Μαϊάμι.25 Ιουνίου 1995: Μία από τα ίδια. Επιβατηγό αεροσκάφος βρίσκεται σε αεροστρόβιλο με αποτέλεσμα τραυματισμούς. Σημειωτέον ότι αυτοί οι αναιδείς αεροστρόβιλοι κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους και δεν είναι ανιχνεύσιμοι από τα ραντάρ. (Και οι τρεις πτήσεις κατευθύνονταν προς Πουέρτο Ρίκο.)17 Ιανουαρίου 1996: Τι πρωτότυπο. 26 τραυματίες σε πτήση επιβατηγού αεροσκάφους (προς Πουέρτο Ρίκο, πού αλλού;) λόγω ξαφνικού αεροστρόβιλου.14 Οκτωβρίου 1996: Θαλαμηγός 65 ποδών με 16 επιβάτες στέλνει σήμα κινδύνου (επικρατούσε κακοκαιρία). Οι επιβάτες πρόλαβαν να ενημερώσουν ότι εγκατέλειπαν το σκάφος. Οι επί ημέρες προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων ή έστω πνιγμένων, απέβησαν άκαρπες.15 Απριλίου 1999: Ένα αλιευτικό 85 ποδών με 4μελές πλήρωμα εξαφανίζεται. Η περιοχή «χτενίζεται» και μόνο ένα αεροσκάφος επισημαίνει 2 πνιγμένους, όμως ελλείψει καυσίμων δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. «Μαρκάρει» το σημείο αλλά όταν έφτασαν εκεί άλλα πλοία και αεροπλάνα, τα πτώματα είχαν γίνει άφαντα.23 Απριλίου 1999: Ένα μικρό φορτηγό πλοίο 196 τόνων εξαφανίζεται μαζί με τα 3 μέλη του πληρώματός του.14 Ιουνίου 1999: Ένα μικρό αεροσκάφος (Cessna 210) με 2 επιβάτες εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ (και όχι μόνο) πάνω από τις Μπαχάμες.8 Ιουλίου 1999: Και πάλι, επιβατηγό αεροσκάφος εκτελεί αναγκαστική προσγείωση λόγω αεροστροβίλων. 26 Μαρτίου 2001: Επιβατηγό αεροσκάφος παρά λίγο να συντριβεί όταν σχηματίστηκε πάνω του πάγος με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Οι κυβερνήτες κατάφεραν –με πολλή προσπάθεια– να προσγειωθούν και ανέφεραν ότι κάποια όργανα δεν λειτούργησαν σωστά.

...

...
Ας αναφερθούμε τώρα λίγο στον μύθο της Ατλαντίδος όταν λοιπόν οι θεοί αποφάσισαν να μοιράσουν την γη ο Ποσειδώνας πήρε την Ατλαντίδα εκεί γεννήθηκαν οι δέκα γιοι του στους οποίους ανέθεσε την διακυβέρνηση της. Στο κέντρο της πόλης υπήρχε και ένας ναός αφιερωμένος στον Ποσειδώνα προς τιμή του οποίου γινόταν η θυσία ταύρων και σε αυτό το σημείο έχουμε την ομοιότητα με τον Μινωικό πολιτισμό αφού και στην Κρήτη ο ταύρος ήταν ένα ιερό ζώο. Όσον αφορά τώρα την Ατλαντίδα πρέπει να ήταν μια χώρα με πολλές ποικιλίες φυτών και ζωών και με πλούσιο υπέδαφος. Σύμφωνα με ένα υπνωτιστή τον Εντγκαρ Kέις στην Ατλαντίδα ως πηγή ενέργειας χρησιμοποιούσαν τον πυρόλιθο του οποίου τις ακτινοβολίες συγκέντρωναν για την πτήση αεροσκαφων,αεροσκαφη τα οποία όπως αναφέρουν οι ίδιοι βοήθησαν τους κάτοικους να μεταφερθούν σε άλλους τόπους. Πολλοί άλλοι υπνωτιστές έλεγαν πως οι κάτοικοι της Ατλαντίδος δεν ήταν γήινοι αλλά προέρχονταν από άλλο ηλιακό συστημα.Ετσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε και τις γνώσεις που μεταφέρθηκαν και αλλού όπως η Αίγυπτος στην οποία έχουμε την εμφάνιση δημιουργημάτων τα οποία απαιτούσαν τεχνογνωσία και πλήρη γνώση των θετικών επιστήμων για την κατασκευή τους, τυπικό παράδειγμα ειναι οι πυραμίδες οι οποίες αποτελούν ένα γεωμετρικό θαύμα.

....

....
Οι Ατλάντιοι φαίνεται να ήταν πολύ προοδευμένη τεχνολογία. Είναι γνωστά σε ολους τους μελετητές της Ατλαντίδας. Λέγεται οτι είχαν κατακτήσει πολλές χώρες της Μεσογείου. Οταν καταποντίστηκε η Ατλαντίδα βρισκόταν σε πόλεμο με τους Ελληνες. Μιλάμε για το 10.000 ΠΧ. Την εποχή εκείνη δεν ειχε ακόμα ανακαλυφθεί ο χαλκός. Οι ανθρωποι βρίσκονταν ακόμα στη νεολιθική εποχή. Με τί πήγαν εκεί οι Ελληνες και με τι οπλα τους νίκησαν?

....72

Ζώνες Βαν Αλλεν

Εντοπίστηκε δακτύλιος αντι- ύλης γύρω από τη Γη;


Ομάδα επιστημονών του Πανεπιστημίου της Ρώμης χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγει ο δορυφόρος Pamela ο οποίος ανιχνεύει την κοσμική ακτινοβολία, εντόπισαν τον δακτύλιο της αντι-ύλης μέσα στις ζώνες ακτινοβολίας Βαν Άλλεν.

Συγκεκριμένα, οι ιταλοί επιστήμονες εντόπισαν την ύπαρξη ενός δακτυλίου σωματιδίων γύρω από την Γη, που δεν έχουν σχέση με αυτά της συμβατικής ύλης αλλά πρόκειται για σωματίδια της «εξωτικής» αντι-ύλης. Οι ερευνητές εντόπισαν την παρουσία μεγάλο αριθμού αντιπρωτονίων τα οποία (θεωρητικώς) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα για διαστημόπλοια.

Τα σωματίδια αντι-ύλης είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και ακόμη δυσκολότερο να μελετηθούν αφού μπορεί να παράγονται μεν μέσα σε διάφορες κοσμικές διεργασίες αλλά αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την «κανονική» ύλη καταστρέφονται.

Η αγνωστη «αντι-ζώνη»

Όπως φαίνεται οι αλληλεπιδράσεις στην συγκεκριμένη περιοχή όπου συναντώνται το μαγνητικό πεδίο της Γης με τις ζώνες κοσμικής ακτινοβολίας δημιούργησε ένα κενό μέσα στο οποίο η αντι-ύλη μπορεί να παράγεται αλλά κυρίως να διατηρείται ζωντανή για κάποιο χρονικό διάστημα πριν έρθει σε επαφή με την κανονική ύλη.

Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί η παρουσία ποζιτρονίων (η αντι-ύλη των ηλεκτρονίων) σε ζώνες ακτινοβολίας αλλά είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται αντι-πρωτόνια και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα αντι-πρωτόνια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα σε μελλοντικά διαστημόπλοια προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην κίνηση τους

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ;

Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των...

σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η Μεγάλη Έκρηξη δημιούργησε 10 εις την χιλιοστή δεκάτη έκτη (10^1016) σύμπαντα. Είναι όμως αρκετά πιθανό το ένα σύμπαν να υπάρχει μέσα στο άλλο, συμπεριλαμβανομένου και του πλανήτη μας. Συνεπώς, ίσως υπάρχει μια άλλη κρυμμένη Γη στο εσωτερικό του πλανήτη μας!

Στην Αρχαία Ελλάδα, υπήρχε o μύθος των Ταρτάρων-ο δυσοίωνος υπόγειος κόσμος. Ο φιλόσοφος Αναξαγόρας(5ος αιώνας π.Χ) εφήυρε ένα μοντέλο της Κτίσης αποτελούμενης από την επίπεδη Γή, η οποία περικυκλωνόταν απο την αέρια σφαίρα και το στρώμα του αιθέρα. Έγραψε για την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου με τους λαούς, τις πολιτείες και τα ουράνια ακόμη σώματά του. Αν ο πλανήτης Γή είναι το κέντρο του Σύμπαντος πού ζούν αυτοί οι άνθρωποι; Ζούν κάτω από το έδαφος;

Υποθέσεις σχετικά με την ύπαρξη του Κοίλου χώρου μέσα στον πλανήτη Γη εμφανίζονται και αργότερα. Η θεωρία μεταξύ άλλων προωθήθηκε από τους Γαλιλαίο, Φραγκλίνο και Λίχτενμπεργκ.

Το 1818, ο John Cleves Symmes κατέκλυσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια και διακεκριμένους επιστήμονες με μηνύματα, στα οποία προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Γη φτιάχτηκε από αρκετές ομόκεντρες σφαίρες με ανοίγματα κοντά στους πόλους.

Ο Σοβιετικός ακαδημαϊκός V. Obruchev προέκρινε μια υπόθεση σχετικά με έναν γιγαντιαίο μετεωρίτη ο οποίος έπεσε στη Γη στα πολύ παλιά χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μετεωρίτης μπορεί να είχε σπάσει μέσω της κρούστας του πλανήτη και να δημιούργησε κοιλότητα στο εσωτερικό.

Ο αμερικανός ερευνητής Cyrus Teed είπε ότι η επιφάνεια της Γης μπορεί να είναι το εσωτερικό κέλυφος μιας σφαίρας. Η θεωρία έγινε γνωστή ως η υπόθεση της" κούφιας κοίλης Γης". Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όλοι μας ζούμε στο εσωτερικό κέλυφος της Γης.

Ας υποθέσουμε ότι ο υπόγειος κόσμος υπάρχει και ότι κάποιοι ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Με τι μπορεί αυτά τα πλάσματα να μοιάζουν; Μπορεί να είναι μυστηριώδη τέρατα, η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη των οποίων να έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες;