Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

34η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ακόμα κατασκεύασαν δεξαμενές , τόσο στα χωράφια όσο και μέσα στην πόλη …Με αυλάκια έφεραν το νερό από τις δεξαμενές μέχρι τις γέφυρες στις εξωτερικές ζώνες …Όταν κάποιος διέσχιζε τα λιμάνια , που ήταν τρία , για να βγει έξω , έβλεπε ένα τείχος που άρχιζε από την θάλασσα και περιτριγύριζε το νησί ..για να καταλήξει στο στόμιο της διώρυγας …Η διώρυγα και το μεγάλο λιμάνι , ήταν γεμάτο πλοία και εμπόρους που έρχονταν από όλα τα μέρη του κόσμου και επειδή ήταν πολλοί έκαναν τόση φασαρία και κάθε είδους θορύβους , μέρα και νύχτα. Το βάθος , το πλάτος και το μήκος κάθε χαντακιού ήταν τόσο μεγάλο που είναι απίστευτο αυτό που λέγεται ότι ήταν φτιαγμένο από ανθρώπινα χέρια.».
Ο κόσμος μας είναι άραγε αποτέλεσμα αυτού του αρχαίου τεχνολογικού ατλάντιου κόσμου , οι υπόγειοι κάτοικοι του οποίου μέσω άλλων δυνάμεων και δυνατοτήτων, επιχειρούν με τον έλεγχο , χημικό και βιολογικό να μεταλλάξουν την ζωή στην επιφάνεια του πλανήτη ετοιμάζοντας την επιστροφή τους ;
Τις παράξενες μορφές που συναντάμε στην Ελληνική μυθολογία , αλλά και σε άλλες ιστορίες του κόσμου, όπως είναι οι Γίγαντες, οι Τρίτωνες , οι Γοργόνες , οι Κένταυροι , και άλλα παρόμοια είδη , τα συγκαταλέγουνε στην Ατλάντια γενιά. Τι έκαναν άραγε τον καιρό εκείνο; Ποια ήταν η ύβρις των προς την Δημιουργία που επέφερε τα αποτελέσματα τόσων παραμορφωμένων όντων; Και πόσος καιρός χρειάστηκε για να επανέλθει η ισορροπία στον πλανήτη; Μέσα από τα κατορθώματα Ελλήνων ηρώων κατανοούμε ένα σχέδιο «εκκαθάρισης» που επιβλήθηκε για να ξαναβρεί η φύση την αρμονία της.
Όπως είπαμε και πιο πάνω, με την χρήση της δυνάμεως του ελεύθερου πεδίου δημιουργίας πού χρησιμοποιήθηκε κάποτε από τους Άτλαντες, ενέργειες από τον συμπαντικό χώρο μορφοποιούντο στο γήϊνο πεδίο με απρόσμενα αποτελέσματα. Μέσα από τήν Ενοποίηση των Πεδίων πού είχαν στην διάθεσή τους, δηλαδή με την χρήση τού ουράνιου και τού γήινου ηλεκτρομαγνητισμού πού συνδεόταν μέσα από τις πύλες τής Στύγας. Προσέξατε βέβαια την αναφορά πού κάναμε πιο πάνω για τις ακτίνες του ήλιου πού έγιναν ραδιενεργές και δεν ήταν δυνατόν να τις αντέξουν ακόμα και τα αθάνατα σώματα των Τιτάνων πού ήταν στην Γή. Όμως, πώς είναι δυνατόν να γίνουν ξαφνικά οι ηλιακές ακτίνες ραδιενεργές; Συμβαίνουν πολλά και παράξενα στον συμπαντικό χώρο. Η επιστήμη της φυσικής έχει βρεθεί πολλές φορές πρό εκπλήξεως ακόμα και ανάμεσα σε αυτά πού νόμιζε πώς τά γνώριζε καλά. Αιτία του γεγονότος ήταν το βαρυτικό πεδίο πού είχε δημιουργήσει η Στύγα με αποτέλεσμα ο ήλιος μας και το πλανητικό σύστημα έκαναν ένα «πήδημα» επιπέδου στον χώρο αφήνοντας ένα μεγάλο μέρος ενέργειας να εκπεμφθεί. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μεγάλες ποσότητες φωτονίων να βομβαρδίσουν την γή και να επιδράσουν στα στοιχεία της.
Άλλωστε, όταν ο Ησίοδος μας λέει πώς οι Τιτάνες κλείστηκαν βαθιά στην γή από τον Δία , καταδικασμένοι σε αιώνια υπόγεια δεσμά, αφήνετε να υπονοηθεί, πώς με το κλείσιμο της Στύγας επήλθε και η καταδίκη τους. «Τους Τιτάνες τους έστειλαν έπειτα κάτω στην πλατειά γή , και τους δέσαμε σε σκληρά δεσμά…Τόσο μακριά κάτω απ’ την γή όσο ο ουρανός μακριά είναι από την γή…Χάλκινο τείχος τους περιτριγυρίζει…εκεί είναι θαμμένοι οι Τιτάνες από την βουλή του Δία του νεφεληγερέτη .Δέν μπορούν να φύγουν από εκεί…χάσμα μεγάλο που στον πυθμένα του δεν θα έφθανες ούτε και σε έναν χρόνο από την στιγμή που θα διάβαινες τις πύλες του αλλά θα σε έσπρωχναν πότε εδώ και πότε εκεί, σπηλιά πάνω στην σπηλιά…εκεί κατοικούν τα παιδιά της μαύρης Νύχτας, ο Ύπνος και ο Θάνατος..»
ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ


Οι Άτλαντες , δεν ξέχασαν ποτέ την ήττα τους από τους Έλληνες, και δεν έπαψαν ποτέ να επιδιώκουν την διάνοιξη μιάς νέας Στύγας πού θα τους οδηγήσει στον ουράνιο Όλυμπο.

Άτλαντες μπορεί να ανακαλύψει κανείς να κάνουν την εμφάνιση τους σε πολλά μέρη της Ελλάδος, με βασικό κέντρο εξόρμησης την Αρκαδία. Οί ήρωες πού βλέπουμε να εκτελούν αποστολές κατ’ εντολή των Θεών , δεν είναι άλλο παρά άτομα – μέλη του πληρώματος της Αργούς, πού γύρισε όλον τον πλανήτη, αποκατέστησε το ταραγμένο γεωδαιτικό της σύστημα, και επεδίωξε να επαναφέρει την ισορροπία.
Ήρωες πού μπήκαν σε αποστολή τους βλέπουμε να εφοδιάζονται με ειδικό εξοπλισμό πού τους δίνεται από τους θεούς, όπως ο Ηρακλής, ο οποίος πήρε από τον Ερμή το ξίφος, από τον Απόλλωνα τόξα, από τον Ήφαιστο χρυσό θώρακα, και από την Αθηνά ένα χιτώνα. Από την Πυθία πήρε το κατευθυντήριο σχέδιο. Έτσι , πήγε στην Τίρυνθα, στον Ευρυσθέα, και για δώδεκα χρόνια ήταν ένας στρατιώτης σε υπηρεσία εκκαθάρισης. Στην πραγματικότητα, δεν εκτελούσε θηρία και τέρατα, αλλά διέλυε τά ιερατεία και τά στρατηγικά σημεία των ατλάντων. Άλλωστε, οι ίδιοι οι θεοί δεν ήταν άμοιροι ευθυνών για το τι γινότανε πάνω στην Γή. «Ξαδέλφια» τους Τιτάνες επιστήμονες ήταν και οι Άτλαντες, πού ξέφυγαν από την αρχική αποστολή πού είχαν, δηλαδή την εξερεύνηση των ηλιακών συστημάτων προς εύρεση νοημόνων όντων, και ξέπεσαν μετά την παρέμβαση στα γήινα όντα.

Οι θεοί από τον Σείριο , είχαν την απόλυτη γνώση των νόμων της φυσικής, της χημείας και της βιολογίας. Ο Πλάτωνας λέει, «.Ας εξετάσουμε λοιπόν , για ποιόν λόγο έφτιαξε ο δημιουργός την γένεση και τον κόσμο . Ήταν αγαθός… για αυτό θέλησε να γίνουν τα πάντα όσο το δυνατόν ποιο όμοια με τον ίδιο … πήρε όλη την ορατή ύλη που ποτέ δεν ησύχαζε , αλλά βρισκόταν σε άτακτη , ακανόνιστη κίνηση , και την έβαλε από την αταξία σε τάξη.» Τίμαιος : 30 b
Τον άνθρωπο τον έπλασε ο Θεός ξεχωριστά από τά άλλα όντα, πού δηλώνει πώς , μέσα στον χώρο πού αναπτύχθηκε με πνεύμα δημιουργίας , έθεσε το αντίγραφό του , «κατ’ εικόνα και ομοίωση», ή κατά τον Ιουλιανό ""Ότε Ζευς εκόσμει τα πάντα, σταγόνων αίματος ιερού πεσουσών εξ ουρανού το των ανθρώπων εβλάστησε γένος..." , ή κατά τον Αριστοτέλη «δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθεν απ' αυτούς... το δε πρώτον δεν είναι το σπέρμα αλλά το τέλειον. Έτσι ημπορεί κανείς να είπη ότι ό άνθρωπος είναι πρότερος οπό το σπέρμα, αλλά ο πρότερος άνθρωπος δεν ήλθεν από το σπέρμα, αντιθέτως από τον άλλον αυτόν άνθρωπον ήλθεν το σπέρμα».»
Επειδή δε ο άνθρωπος δημιουργήθηκε την έκτη μέρα «κατά τάς γραφάς», καί αποτελεί μια τρισυπόστατη ύπαρξη, Νούς – Ψυχή - Σώμα, ο εκπεσόν ατλάντιος , υποκρύπτει τον κωδικό 666. Δηλαδή ο κολλημένος στο 6ο επίπεδο. Όπως έχουμε πεί, η ανάπτυξη έρχεται με την ενεργοποίηση της Επίφυσης πού αποτελεί τον 7ο αδένα του ενδοκρινικού. Άρα, οι βλέποντες και ακούοντες με τον 6ο , την Υπόφυση, βρίσκονται κάτω από την εξουσία των νόμων του χώρου. Ο εξελιγμένος άνθρωπος είναι αυτός πού αφού «δεί» με την Επίφυση «το φώς το αληθινό», «θα λάβει πνεύμα επουράνιο», δηλαδή θα βρεθεί στον 8ο ουρανό όπου θα αποκαταστήσει την ενοποίησή του με το ιδεατό πρότυπό του πού είναι το Πνευματικό σώμα, και θα γίνει Αθάνατος.
Όταν οι άνθρωποι στην γή απέκτησαν το σπέρμα, μετά την «πτώση» σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, προφανώς υπονοούνται οί Άτλαντες , πού έπεσαν στο ατόπημα τού να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους πού οι ίδιοι δημιούργησαν και συγχρόνως έχασαν και την αθανασία τους. Και λέγετε ότι, «Και όταν οι άνθρωποι άρχισαν να πληθύνονται επάνω στο πρόσωπο της γης, και γεννήθηκαν σ' αυτούς θυγατέρες, βλέποντας οι γιοι τού Θεού τις θυγατέρες των ανθρώπων, ότι ήσαν ωραίες, πήραν για τον εαυτό τους γυναίκες από όλες όσες διάλεξαν. Και ο Κύριος είπε: Δεν θα παραμείνει το πνεύμα μου πάντοτε μαζί με τον άνθρωπο, επειδή είναι σάρκα· οι ημέρες του θα είναι ακόμα 120 χρόνια.»
Όμως, το να χάσουν την αθανασία τους , δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να την ξαναποκτήσουν. Στον Ηρακλή η Πυθία , εκτός από την αποστολή πού του έδωσε να αναλάβει, του υποσχέθηκε και την αθανασία του. Γιατί , όσοι είναι απόγονοι θεών, έχουν αυτή την δυνατότητα. Όσοι όμως αποτελούνται από υλικά στοιχεία μόνο, δηλαδή οι χωμάτινοι, αυτοί πού κατασκεύασαν οι Άτλαντες πού ο Προμηθέας τους έδωσε το ολίγον πύρ, και με τους οποίους ήρθαν σε μείξη , μέλουν να καταλήξουν «χούν είς χούν» . Και ό απόστολος Παύλος λέει για αυτό , « Ου πάσα σάρξ η αυτή σάρξ , αλλά άλλη μεν ανθρώπων , άλλη δε σάρξ κτηνών , άλλη δε ιχθύων άλλη δε πετεινών . Και σώματα επουράνια , και σώματα επίγεια…άλλη δόξα ηλίου και άλλη δόξα σελήνης , και άλλη δόξα αστέρων , αστήρ γαρ αστέρος διαφέρει εν δόξη … έστι σώμα ψυχικόν και έστι σώμα πνευματικόν …οίος ο χοϊκός , τοιούτοι και οι χοϊκοί , και οίος ο επουράνιος και οι επουράνιοι . Προς Κορινθίους Α΄ ΙΕ΄ 39 – 48
Έτσι και ο Χριστός, όταν έλεγε ήρθα για να σας σώσω, δηλαδή να επιστρέψουν τά απολωλότα πρόβατα στην Βασιλεία των Ουρανών, δεν το εννοούσε για όλους. Προφανώς με τά παρακάτω λόγια του , αυτό υπονοούσε. «Και είπεν αυτοίς , υμείς εκ των κάτω έστε , εγώ εκ των άνω ειμί , υμείς εκ του κόσμου τούτου έστε , εγώ ουκ ειμί εκ του κόσμου τούτου …Υμείς εκ του πατρός του διαβόλου έστε, και τας επιθυμίας του πατρός υμών θέλετε ποιείν , εκείνος ανθρωποκτόνος ήν απ’ αρχής» Κατά Ιωάννη Η 23-44
Έτσι, η Πυθία , μαζί με την αποστολή πού έδωσε στον Ηρακλή, να κάνει εκκαθάριση του ατλάντιου στοιχείου , του υποσχέθηκε και την αθανασία. Από τον Ευρυσθέα έπαιρνε τις εντολές , και τά κέντρα των Ατλάντων πού έπρεπε να εκκαθαρίσει, ήταν , «ο Λέων» στην Νεμέα, με άντρο ένα σπηλαίο με δύο εισόδους.
Η «Ύδρα», στην Λέρνη, εκεί πού οι Δαναΐδες είχαν χώσει τα κεφάλια των υιών του Αιγύπτου, οι οποίοι προφανώς ατλάντιοι, ήθελαν να ζευγαρώσουν μαζί τους και τους σκότωσαν με εντολή του΄ πατέρα τους Δαναού πού προφανώς εκτελούσε αποστολή, γιατί μετά τον φόνο, τις εξάγνισαν η Αθηνά και ο Ερμής με εντολή του Δία . Η Ύδρα βρισκόταν στον λόφο από όπου ανάβλυζαν οι πηγές της Αμυμώνης, αυτές δηλαδή πού είχε κλείσει ο Ποσειδώνας και προς χάρη της ΔαναΪδος Αμυμώνης συζύγου του, τις ξανάνοιξε. Η Ύδρα ,εκτός από τά 9 κεφάλια, επειδή είχε και ένα αθάνατο, όπως λέει ο μύθος, υποκρύπτει την από τις Υάδες του αστερισμού του Ταύρου ενέργεια, πού συνδέεται με τά υπόγεια νερά και τά πειράματα των Τελχίνων πού ανακάτευαν με το νερό της Στύγας θειάφι και δηλητηρίαζαν την θάλασσα στην Ρόδο.
Στην Οινόη κυνήγησε την Κερυνίτιδα έλαφο, την αφιερωμένη στην Άρτεμη, με τά χρυσά κέρατα , πού δια μέσω του Αρτεμισίου όρου την συνέλαβε, αλλά δεν την σκότωσε, στον Λάδωνα ποταμό. Επειδή η Άρτεμης συνδέετε με την Σελήνη , προφανώς θα σχετίζετε η έλαφος με κάποια θεϊκή δύναμη την οποία είχαν στην κατοχή τους οι Άτλαντες και την χρησιμοποιούσαν, και ο Ηρακλής απλώς τους την απέσπασε αλλά δεν την κατέστρεψε.
Στην Ψωφίδα έπρεπε να πιάσει τον Ερυμάνθιο κάπρο, το γουρούνι δηλαδή πού ίσως και πάλι να σχετίζετε με τις Υάδες πού ονομάζονται και γουρούνες. Αντιμετώπισε όμως και τους Κενταύρους πού ήταν από την Ατλάντια γενιά και τους οποίους ο Ποσειδώνας τους προστάτεψε κρύβοντάς τους μέσα σε ένα βουνό στην Ελευσίνα, πού πιθανών να είναι υπόγεια πύλη - κατάβαση στον κάτω κόσμο των Ατλάντων . Την ίδια ανταπόκριση θα βρούμε και σήμερα, ειδικά στους νεοάτλαντες, τους Αμερικάνους. Τον πρώτο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο πού χρησιμοποιήθηκε από το διαστημικό πρόγραμμα των Η. Π. Α , ονομάζετο Άτλας Κένταυρος. Αν δεχθούμε δε την αποκωδικοποίηση του ονόματος Κένταυρος , η οποία λέει ότι αποτελείται από το Κεντώ = κεντρίζω, πληγώνω, και Αύρα = αέρας , ίσως να κατανοήσουμε το κακό πού προξενούν στον χώρο αυτά τά μηχανήματα – όντα , οι σατανομηχανές των δαιμόνων. Έπειτα ο Ηρακλής έπρεπε να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία . Ο κόπρος , ήταν η βρώμικη περιοχή των Ατλάντιων πειραμάτων της Ήλιδος, εκεί πού είχε ξαναπάει ο Ηρακλής, και συγκεκριμένα στην Πύλο και σκότωσε τον Νηλέα και τα παιδιά του εκτός από τον Νέστορα . Γιατί αυτός ήταν το μόνο από τα 50 παιδιά του Νηλέα που μεγάλωνε κοντά στους Γερηνίους και ήταν διαφορετικός. Το τι ακριβώς γινότανε εκεί , ίσως θα μπορούσαμε να το φαντασθούμε αν συγκρίνουμε το τι γίνετε σήμερα στον θαλάσσιο χώρο της Πύλόυ, πού μέσω τού προγράμματος «Νέστωρας», παρακολουθούν {;;;} τά Νετρίνα.
Όσο για τις Στυμφαλίδες όρνιθες πού ήταν στην λίμνη στην Αρκαδία, ήταν ιπτάμενα οχήματα , κλασική περίπτωση UFO πού ακόμα καί σήμερα έχει παρατηρηθεί πώς έχουν άμεση σχέση με το υγρό στοιχείο λιμνών, ποταμών και θάλασσας , το οποίο , εκτός από τις υπόγειες βάσεις περάσματα πού ίσως διέρχονται, θα χρησιμοποιούν το «πλάσμα της ύλης» του νερού σαν ενεργειακό υλικό.
Ο 7ος άθλος του όμως πού αφορούσε τον ταύρο της Κρήτης δεν είχε επιτυχία. Ενώ τον συνέλαβε και τον πήγε στον Ευρυσθέα , δεν φάνηκε να κατάφερε να τον εξουδετερώσει γιατί του΄ έφυγε, και περνώντας από την Σπάρτη και Αρκαδία, πέρασε τον Ισθμό, και κατέληξε στον Μαραθώνα. Όμως, επειδή τον πήρε από την Κρήτη , οι ντόπιοι προς τιμήν του ονόμασαν την περιοχή Ηράκλειο. Αυτός ο ταύρος ήταν πού ο Μίνωας είχε οικειοποιηθεί από τον Ποσειδώνα, και ο οποίος δηλώνει μεγάλη γήινη ενέργεια προερχόμενη από τον Εωσφόρο Ήλιο του υπόγειου κόσμου και πού μέσω αυτής ο Μίνωας πήρε και την βασιλεία της Κρήτης. Ενώ ο Δαναός, όταν πήγε στο Άργος και ήθελε να πάρει την εξουσία, απάλλαξε την πόλη από έναν ταύρο πού τους λυμαινόταν σκοτώνοντάς τον.
Όσο για τις ανθρωποφάγες φοράδες του Διομήδη στην Θράκη, εκεί έγινε κανονική εκκαθάριση ολόκληρης της περιοχής σκοτώνοντας και τον ίδιο τον ατλάντιο Διομήδη . Γιατί στην πραγματικότητα, δεν αφορούσε άλογα – ζώα, αλλά μη έλλογα όντα πού μεταλλασσόντουσαν με πειράματα σε υπόγεια εργαστήρια στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ατλάντιο –Κρόνιο ΙερατείοΣτον Ελληνικό κόσμο, πολύ πριν τους τρείς Κατακλυσμούς που είναι καταγεγραμμένοι, του Φορονέως, του Δευκαλίωνος και του Ωγύγου υπήρξε μια χρυσή εποχή που αποτελεί θρύλο για ολόκληρο τον κόσμο.

Το Έπος "Φορωνίς"

Ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι», αναφέρει το Χρυσό γένος. Ήταν η εποχή που βασίλευε ο Κρόνος. Οι άνθρωποι ζούσαν όπως οι θεοί, μακριά από βάσανα και δυστυχίες. Δεν γερνούσαν και περνούσαν τον καιρό τους πάντα νέοι σε συμπόσια και γιορτές.

Όταν ερχόταν η ώρα να πεθάνουν αποκοιμούνταν γλυκά. Δεν γνώριζαν το νόμο της δουλειάς. Όλα τα αγαθά ήταν στη διάθεσή τους από μόνα τους. Το έδαφος έδινε από μόνο του αρκετή σοδειά κι εκείνοι ζούσαν στην εξοχή ειρηνικά. Από τότε που το γένος αυτό χάθηκε από τη γη με τη βασιλεία του Διός, οι άνθρωποι της εποχής εκείνης έγιναν Φύλακες των Θνητών και χορηγοί των αγαθών.

Αυτός είναι με την πιο παλιά μορφή του ο μύθος της χρυσής εποχής που πολύ αργότερα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΕ από τους Ιουδαίους στις διηγήσεις για τον Παράδεισο που τον ανέμιξαν με ότι είχαν μάθει στη Βαβυλώνα όπως το ιερό δένδρο της γνώσης, το οποίο υιοθέτησαν στο δένδρο της Καμπάλα.

Ο μύθος αυτός πολύ σύντομα έγινε κοινός τόπος ηθικής που συνήθιζε να αναπαριστά την αρχή της ανθρωπότητας έως την εποχή της δικαιοσύνης και της καλοπιστίας. Στην Ρώμη, όπου ο Κρόνος κυριαρχούσε με τον Σατούρνο, τοποθετούσαν την χρυσή εποχή, την εποχή που ο θεός αυτός βασίλευε στην Ιταλία, η οποία ονομαζόταν Αυσονία.

Οι θεοί ζούσαν σε στενή σχέση με τους θνητούς. Πόρτες δεν υπήρχαν αφού δεν υπήρχε κλεψιά, ούτε δολοφονίες. Για πρώτη φορά ο τεχνικό πολιτισμός εμφανίστηκε με την εισαγωγή του ΔΡΕΠΑΝΙΟΥ από τον Κρόνο, ένα σύμβολο που χρησιμοποίησε αργότερα ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ για δύο λόγους: πρώτα για να αναφερθεί στην χρυσή εποχή που υποσχόταν και δεύτερον για να τονίσει πως συντάσσεται στο Στρατόπεδο του ΚΡΟΝΟΥ, του αντιπάλου του ΔΙΟΣ.

Ο Σατούρνος έμαθε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν καλύτερα τα προϊόντα που έδινε η εύφορη γη από μόνη της. Στη Ρώμη διηγούντο πως ο Σατούρνος βασίλεψε στο Καπιτώλιο, εκεί που αργότερα χτίστηκε ο ναός του Αρίστου Υψίστου Διός.

Στη χώρα αυτή τον υποδέχθηκε ο θεός Ιανός και από τότε βασίλευε εκεί μαζί του. Ο μύθος της Χρυσής Εποχής εμφανίζεται αργότερα στον μυστικισμό των Νεοπυθαγορείων, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλες οι ΕΧΘΡΙΚΕΣ, προς την Βασιλεία του Διός, δυνάμεις, υπόσχονταν τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, για να παραπλανήσουν και να στρατολογήσουν συμμάχους ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ προς τον Δία.

Η γνώση που διαδόθηκε στην προκατακλυσμιαία εποχή από δυνάμεις (Οάννες, Τελχίνες κ.α.) είναι ξεκάθαρο πως εισήχθησαν από εξωγήινες πηγές και με αρκετά θετικές προθέσεις. Οι θεοί δεν είναι παρά κάποιοι εξωγήινοι που προσγειώθηκαν στη γη στην αρχή με τα διαστημόπλοια του Διός και πολύ αργότερα έφθασαν τα ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ που διέβρωσαν και κακομεταχειρίστηκαν την ΓΝΩΣΗ, όπως συμβαίνει και σήμερα με τη διάσπαση της πυρηνικής ενέργειας, τους χημικούς και βιολογικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τις τεχνολογίες ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Η γνώση είναι ουδέτερη, όσο και αν ισχυρίζεται το Κρόνειο ιερατείο πως η γνώση είναι η αιτία του κακού. (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ῙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ)…..

Τα ιερατεία τότε δεν είχαν μόνον την γνώση των μαγνητικών Πεδίων αλλά γνώριζαν πώς να χειρίζονται γενικότερα τα ενεργειακά πεδία και το νού των ανθρώπων…..

Οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδος είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις, υπονόμευαν όμως ολοκληρωτικά και διέφθειραν την ηθική των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

Εισήλθαν σε θέσεις που πριν κατείχαν οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ και άρπαξαν τα ηνία της Πνευματικής κυβέρνησης.

Η Αδελφότητα αυτή είναι η ίδια Αδελφότητα (ΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ) που ελέγχει τον κόσμο σήμερα, μέσω του τραπεζικού συστήματος που δημιούργησε, χειριζόμενη το νου των ανθρώπων, μέσω του (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) συστήματος που δεν έχει στόχο τη μόρφωση των πολιτών αλλά την διδαχή των ΑΡΧΩΝ που επιβάλλει το ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό του…….
πηγή

.........1

.........1
Κατά τον Πλάτωνα οι κατέχοντες την εξουσία θα πρέπει να είναι πρόσωπα αδιάφθορα , χωρίς μισθό , ικανότατα και αξιόπιστα, πάνω από υλικές απολαβές, με περίσσευμα αγάπης προς τον άνθρωπο και την φύση , αλλά ακόμα , με γνώσεις και από ευγενικό γένος . Δηλαδή οι Άριστοι.

.........2

.........2
Η Αγια Τριάς. Ο Θεός είναι ο διαμορφωτής του κόσμου.Ο Χριστός είναι η υλική μορφή μιάς Ιδέας «ιδίας θελήσεως» από τον Θεό, σταλμένη στον χώρο των μορφών.Το Άγιο Πνεύμα είναι το «μεταφορικό μέσον» . Μέσω αυτού πραγματώνεται η Θεία Θέληση. Η Πνευματική μας επαφή , μας κάνει κάτοχους της γνώσεως της Δημιουργίας. Όμως, η επαφή αυτή πετυχαίνετε μέσω της θελήσεώς μας.

.........3

.........3
Μέσα στον χώρο πού κατέχει ό Θάλαμος , ό Υποθάλαμος και ή Υπόφυση , βρίσκεται ή πραγματικότητα πού νοούμε ως δεδομένη, δηλαδή ό κόσμος μας. Ό εγκεφαλικός φλοιός είναι ό Λαβύρινθος πού πρέπει να διαβεί κάποιος για να φθάσει στο υψηλό φωτεινό σημείο της αποκάλυψης της αλήθειας. Είναι το αντίστοιχο του ουράνιου χώρου. Ή Επίφυση αποτελεί την πιο σύντομη οδό. Η Παρεγκεθαλίτιδα, αποτελεί το αντίστοιχο του υπογήινου κόσμου των Ατλάντων. Από εκεί προέρχεται ή σύγχυση της λογικής και ή ψυχική διαταραχή μέσω των άλογων συναισθημάτων.

...........4

...........4
Οι τρείς εκφραστικές επιρροές του εγκεφάλου, αποτελούν τα τρία τμήματα ενός ενιαίου συνόλου που αλληλοεπηρεάζονται.Ο Φλοιώδες - Αναλυτικός της Λογικής και της Σκέψης, η Παρεγκεφαλίδα – ο Ψυχικός, και ο Νωτιαίος – Όφις . Και οι τρείς έχουν σημείο αναφοράς το κέντρο του εγκεφάλου , εκεί όπου συγκλίνουν όλες οι επιδράσεις με τις ανάλογες αντιδράσεις.

..........5

..........5
Ο Θάλαμος του εγκεφάλου μας εκτός από δέκτης πληροφοριών είναι και η αίθουσα προβολής αυτών. Μέσα εκεί δημιουργούμε τον κόσμο μας και τον προβάλουμε. Μέσω της πιο ξεκάθαρης εικόνας που δημιουργούμε εκεί μέσα μας παρέχετε και η ικανότητα της πίστης. Μέσω της πίστεως μεταφράζουμε, μεταβάλλουμε και μεταμορφώνουμε τον κόσμο της πραγματικότητας γύρο μας. Έτσι , μέσα από τον εγκέφαλό μας ξεπηδά κάθε στιγμή και ένα κομμάτι της Δημιουργίας του κόσμου. Όσο πιο θετικά και με αγάπη σκεπτόμαστε , τόσο πιο όμορφο κάνουμε τον κόσμο. Μέσα στον χώρο αυτό του εγκεφάλου μας δημιουργούμε αγγέλους ή διαβόλους και τους ανοίγουμε την πόρτα να εισβάλουν στον χώρο μας.

..........6

..........6
Αυτό το μαγικό σημείο που μας δίνει την Δύναμη να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα , είναι το φωτεινό κέντρο του εγκεφάλου μας η Επίφυση. Η ερώτηση είναι , έχουν όλοι Επίφυση;

.........7

.........7
Γιατροί όπως ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης , γνώριζαν τον τρόπο ενεργοποίησης της Επίφυσης που μέσω αυτής παρέχεται ή δυνατότητα ίασης του ασθενούς, αλλά, και ή γνώση της αθανασίας .

..........8

..........8
Η ουράνια διάταξη μέσα στο σώμα μας , συσχετίζετε με το αστρικό ταξίδι της ψυχής. Το ενδοκρινικό μοιάζει να είναι το ψυχικό σώμα μέσα από το οποίο επηρεάζονται όλες οί λειτουργίες του σώματος και του νού.

..........9

..........9
Το χαρακτηριστικό φίδι στο μέτωπο, το οποίο κοσμούσε την τιάρα των Φαραώ , μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχει κάποια σχέση με την Ατλάντεια αδελφότητα του σκοτεινού κόσμου. Το σημείο δε στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια, μας παραπέμπει στον έλεγχο και την απονέκρωση της Επίφυση του εγκεφάλου από τά κατώτερα ένστικτα.

............10

............10
Είναι άραγε οι δράκοι των παραμυθιών μια φανταστική ύπαρξη ή έχουν σχέση με την δύναμη της γήινης ενέργειας που εκβάλετε από τρύπες και σπήλαια της Γής ; Αλλά ακόμα, μήπως δεν είναι άλλο από την υπογήϊνη τεχνολογία του Ατλάντιου υπόκοσμου ;

............11

............11
Ο αρχαϊκός Aτόν εξυψώθηκε σε θεό του φωτός, στοργικό πατέρα του δημιουργημένου κόσμου και ταυτίστηκε με τον γερακοκέφαλο Ρα-Αράκχτυ. Η γερακοκέφαλη μορφή του Ρα-Αράκχτυ αντικαταστάθηκε τώρα από το σύμβολο ενός ηλιακού δίσκου ,«Aτόν» σημαίνει στην κυριολεξία «φωτεινός δίσκος».Προσέχτε τό φίδι στον δίσκο.

..........12

..........12
Ο Άμων, Άμμων επίσης Άμεν, Ιμν και Αμούν υπήρξε κύρια θεότητα των Θηβών της αρχαίας Αιγύπτου.

...........13

...........13
Το γεγονός πώς οι αρχαίοι ναοί δεν εκτίζοντο σε τυχαία μέρη , αλλά σε επίλεκτα ενεργειακά σημεία , το βεβαιώνουν και οι ιστορικοί μύθοι που τους περιβάλλουν. Όπως αυτός του Απόλλωνος στους Δελφούς που σκότωσε τον Πίθωνα και στο σημείο από όπου ήταν το χάσμα από το οποίο έβγαινε , δημιουργήθηκε ο ναός του. Αλλά και σήμερα, με τους Χριστιανικούς ναούς , που κατά το πλείστον έχουν κτισθεί πάνω από αρχαίους, κάποιος παρόμοιος λόγος θα υπάρχει. Άλλωστε θα έχετε ακούσει πώς πάμπολλες εκκλησίες , κάτω από το ιερό τους έχουν επτασφράγιστη κρύπτη η οποία οδηγεί σε περίεργες υπόγειες διαδρομές. Διαδρομές που πιθανών να έχουν σφραγισθεί μέσα τους κάποιοι Πίθωνες ή Μινώταυροι.

.............14

.............14
Το φίδι Εωσφόρος , ήταν η αιτία της «πτώσεως» των πρωτόπλαστων στην αιώνια δυστυχία και την απώλεια του Παραδείσου. Μήπως όμως πίσω από τον μύθο υποκρύπτεται ή σκλήρυνση της Επιφύσεως πού ως αιτία έχει την αποκοπή των ανθρώπων στην πρόσβασή τους στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας;

.........15

.........15
Η ράβδος και το σκήπτρο, δηλώνουν στην πραγματική τους έννοια , έλεγχο της γήινης ενέργειας , δηλαδή των ενστίκτων. Στο σώμα μας η ράβδος είναι η σπονδυλική μας στήλη , και η ενέργεια , το φίδι –κουταλίνι . Ο έλεγχος είναι η συνειδητή διά του Νού κυριαρχία επί του νευρικού συστήματος

........16

........16
Ο αστέρας Σείριος έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τους Έλληνες και ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το γεγονός όμως πώς ο πεντηκονταετής κύκλος του Σείριου Β΄ γύρω από τον Σείριο σχετίζεται με τους 50 Αργοναύτες και το πλοίο Αργώ, ή ακόμα, με τον ίδιο τον αστερισμό της Αργούς, μας κάνει να τον βλέπουμε με άλλο μάτι. Μήπως κάποτε τα 9 έτη φωτός για τον Σείριο ήταν ένα συνηθισμένο αστρικό ταξίδι των Θεών;

.......17

.......17
O Καρλομάγνος στέφεται από τον Πάπα, και η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα και τον ελληνισμό έχει αρχίσει.

.........18

.........18
Η αρχιτεκτονική των Ελλήνων σκοπό είχε την ανάταση της ψυχής προς τον ουρανό και την αφύπνιση του προορισμού της προς τον δρόμο που οδηγεί στα άστρα

........19

........19
Το Δελφικό «ΕΙ» κωδικοποιεί τον Ήλιο και τον Ερμή στο ηλιακό μας σύστημα, το πνεύμα και τον λόγο, όπως σε αντιστοιχία στον αστερισμό του Κυνός εκφράζει τον Σείριο ήλιο και τον Σείριο Β΄ Συνοδό.

............21

............21
Πλανητικός πολιτισμός 3ου τύπου είναι αυτός που διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την ενέργεια δισεκατομμυρίων αστρικών συστημάτων. Ο δικός μας είναι ακόμα τόσο πίσω, τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια φορές αφού εξαρτάται από την νεκρή ύλη, το πετρέλαιο.

..........22

..........22
Η βιολογία μας λέει πώς το 72% των σωμάτων των όντων αποτελούνται από Νερό. Ο Πυθαγόρας θέτει ως κέντρο του πλανητικού μας συστήματος την Φωτιά. Τα δύο αυτά στοιχεία συνθέτουν και αποσυνθέτουν τις μορφές που δομούνται από την Γή. Ο Αέρας είναι η αρχή της έμπνευσης των μορφών. Και τα τέσσερα αυτά κοσμολογικά στοιχεία συνθέτουν την Ζωή. Το πέμπτο, ο Αιθέρας , είναι η ανθρώπινη ελευθερία μέσω της κατανόησης του εαυτού του.

.

.
Λένε λοιπόν οι υποθέσεις , ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν εκεί όπου τώρα βρίσκεται ο Ατλαντικός ωκεανός. Μερικοί υποστηρίζουν ότι στην ουσία η Ατλαντίδα μπορεί να ένωνε την Αμερική με την Ευρώπη. Ο Πλάτωνας πάντως την αναφέρει ως νησί (κατά πάσα βεβαιότητα οι Έλληνες είχαν φτάσει μέχρι τη νότια, τουλάχιστον, Αμερική). Μήπως όμως η Ατλαντίδα ήταν η ίδια η Αμερική; Ή ένα τμήμα της που καταποντίστηκε; Κάπου εκεί στο "Τρίγωνο των Βερμούδων";Οι πιο τολμηροί θεωρητικοί αναφέρουν το σενάριο ότι μετά τον "κατακλυσμό" (πιθανότατα μετά από την όχι και τόσο ρομαντική προσέγγιση της Σελήνης στη γη) κάποιοι Ατλάντιοι βρέθηκαν στην Αίγυπτο όπου μετέφεραν τις γνώσεις τους και θεμελίωσαν το μετέπειτα αιγυπτιακό πολιτισμό.Οι ανεξήγητοι, ακόμα, πολιτισμοί της νότιας Αμερικής μπορεί να οφείλονταν σε επιρροές των Ατλάντων... ή και να είναι απομεινάρια των γνώσεών τους.Κι αν ήταν έτσι, αυτοί οι τόσο προχωρημένοι Άτλαντες διάλεξαν σκόπιμα ως εγκατάστασή τους την Ατλαντίδα λόγω της ενεργειακής της θέσης, ή οι ενεργειακές ιδιότητες του τόπου δημιουργήθηκαν αργότερα, σαν αποτέλεσμα μιας υπερ-τεχνολογίας που ενδεχομένως και σήμερα να εκπέμπει, από τα βάθη της θάλασσας ή από άλλα μυστηριώδη πεδία;

..

..

...

...

....

....

..

..
Η πιο πρόσφατη λίστα μυστηριωδών περιστατικών είναι:28 Αυγούστου 1991: Ένα airbus πέφτει σε ξαφνικό «κενό» λόγω αεροστρόβιλου, με αποτέλεσμα αναγκαστική προσγείωση και 30 τραυματίες (κατά τα άλλα όλα καλά, αν και συνάγεται ότι στο Τρίγωνο συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα).28 Νοεμβρίου 1994: Παρόμοια, airbus βρίσκεται ξαφνικά σε αεροστρόβιλο (ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες) με αποτέλεσμα και πάλι αναγκαστική προσγείωση και πάνω από 40 τραυματίες, οι οποίοι βρέθηκαν (μαζί με τις αποσκευές τους) «ατάκτως ερριμμένοι» στο εσωτερικό του αεροσκάφους.20-24 Μαρτίου 1995: Ένα μικρό σκάφος 357 τόνων εξαφανίζεται στη διαδρομή από Cape Haitian προς Μαϊάμι.25 Ιουνίου 1995: Μία από τα ίδια. Επιβατηγό αεροσκάφος βρίσκεται σε αεροστρόβιλο με αποτέλεσμα τραυματισμούς. Σημειωτέον ότι αυτοί οι αναιδείς αεροστρόβιλοι κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους και δεν είναι ανιχνεύσιμοι από τα ραντάρ. (Και οι τρεις πτήσεις κατευθύνονταν προς Πουέρτο Ρίκο.)17 Ιανουαρίου 1996: Τι πρωτότυπο. 26 τραυματίες σε πτήση επιβατηγού αεροσκάφους (προς Πουέρτο Ρίκο, πού αλλού;) λόγω ξαφνικού αεροστρόβιλου.14 Οκτωβρίου 1996: Θαλαμηγός 65 ποδών με 16 επιβάτες στέλνει σήμα κινδύνου (επικρατούσε κακοκαιρία). Οι επιβάτες πρόλαβαν να ενημερώσουν ότι εγκατέλειπαν το σκάφος. Οι επί ημέρες προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων ή έστω πνιγμένων, απέβησαν άκαρπες.15 Απριλίου 1999: Ένα αλιευτικό 85 ποδών με 4μελές πλήρωμα εξαφανίζεται. Η περιοχή «χτενίζεται» και μόνο ένα αεροσκάφος επισημαίνει 2 πνιγμένους, όμως ελλείψει καυσίμων δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. «Μαρκάρει» το σημείο αλλά όταν έφτασαν εκεί άλλα πλοία και αεροπλάνα, τα πτώματα είχαν γίνει άφαντα.23 Απριλίου 1999: Ένα μικρό φορτηγό πλοίο 196 τόνων εξαφανίζεται μαζί με τα 3 μέλη του πληρώματός του.14 Ιουνίου 1999: Ένα μικρό αεροσκάφος (Cessna 210) με 2 επιβάτες εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ (και όχι μόνο) πάνω από τις Μπαχάμες.8 Ιουλίου 1999: Και πάλι, επιβατηγό αεροσκάφος εκτελεί αναγκαστική προσγείωση λόγω αεροστροβίλων. 26 Μαρτίου 2001: Επιβατηγό αεροσκάφος παρά λίγο να συντριβεί όταν σχηματίστηκε πάνω του πάγος με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Οι κυβερνήτες κατάφεραν –με πολλή προσπάθεια– να προσγειωθούν και ανέφεραν ότι κάποια όργανα δεν λειτούργησαν σωστά.

...

...
Ας αναφερθούμε τώρα λίγο στον μύθο της Ατλαντίδος όταν λοιπόν οι θεοί αποφάσισαν να μοιράσουν την γη ο Ποσειδώνας πήρε την Ατλαντίδα εκεί γεννήθηκαν οι δέκα γιοι του στους οποίους ανέθεσε την διακυβέρνηση της. Στο κέντρο της πόλης υπήρχε και ένας ναός αφιερωμένος στον Ποσειδώνα προς τιμή του οποίου γινόταν η θυσία ταύρων και σε αυτό το σημείο έχουμε την ομοιότητα με τον Μινωικό πολιτισμό αφού και στην Κρήτη ο ταύρος ήταν ένα ιερό ζώο. Όσον αφορά τώρα την Ατλαντίδα πρέπει να ήταν μια χώρα με πολλές ποικιλίες φυτών και ζωών και με πλούσιο υπέδαφος. Σύμφωνα με ένα υπνωτιστή τον Εντγκαρ Kέις στην Ατλαντίδα ως πηγή ενέργειας χρησιμοποιούσαν τον πυρόλιθο του οποίου τις ακτινοβολίες συγκέντρωναν για την πτήση αεροσκαφων,αεροσκαφη τα οποία όπως αναφέρουν οι ίδιοι βοήθησαν τους κάτοικους να μεταφερθούν σε άλλους τόπους. Πολλοί άλλοι υπνωτιστές έλεγαν πως οι κάτοικοι της Ατλαντίδος δεν ήταν γήινοι αλλά προέρχονταν από άλλο ηλιακό συστημα.Ετσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε και τις γνώσεις που μεταφέρθηκαν και αλλού όπως η Αίγυπτος στην οποία έχουμε την εμφάνιση δημιουργημάτων τα οποία απαιτούσαν τεχνογνωσία και πλήρη γνώση των θετικών επιστήμων για την κατασκευή τους, τυπικό παράδειγμα ειναι οι πυραμίδες οι οποίες αποτελούν ένα γεωμετρικό θαύμα.

....

....
Οι Ατλάντιοι φαίνεται να ήταν πολύ προοδευμένη τεχνολογία. Είναι γνωστά σε ολους τους μελετητές της Ατλαντίδας. Λέγεται οτι είχαν κατακτήσει πολλές χώρες της Μεσογείου. Οταν καταποντίστηκε η Ατλαντίδα βρισκόταν σε πόλεμο με τους Ελληνες. Μιλάμε για το 10.000 ΠΧ. Την εποχή εκείνη δεν ειχε ακόμα ανακαλυφθεί ο χαλκός. Οι ανθρωποι βρίσκονταν ακόμα στη νεολιθική εποχή. Με τί πήγαν εκεί οι Ελληνες και με τι οπλα τους νίκησαν?

....72

Ζώνες Βαν Αλλεν

Εντοπίστηκε δακτύλιος αντι- ύλης γύρω από τη Γη;


Ομάδα επιστημονών του Πανεπιστημίου της Ρώμης χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγει ο δορυφόρος Pamela ο οποίος ανιχνεύει την κοσμική ακτινοβολία, εντόπισαν τον δακτύλιο της αντι-ύλης μέσα στις ζώνες ακτινοβολίας Βαν Άλλεν.

Συγκεκριμένα, οι ιταλοί επιστήμονες εντόπισαν την ύπαρξη ενός δακτυλίου σωματιδίων γύρω από την Γη, που δεν έχουν σχέση με αυτά της συμβατικής ύλης αλλά πρόκειται για σωματίδια της «εξωτικής» αντι-ύλης. Οι ερευνητές εντόπισαν την παρουσία μεγάλο αριθμού αντιπρωτονίων τα οποία (θεωρητικώς) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα για διαστημόπλοια.

Τα σωματίδια αντι-ύλης είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και ακόμη δυσκολότερο να μελετηθούν αφού μπορεί να παράγονται μεν μέσα σε διάφορες κοσμικές διεργασίες αλλά αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την «κανονική» ύλη καταστρέφονται.

Η αγνωστη «αντι-ζώνη»

Όπως φαίνεται οι αλληλεπιδράσεις στην συγκεκριμένη περιοχή όπου συναντώνται το μαγνητικό πεδίο της Γης με τις ζώνες κοσμικής ακτινοβολίας δημιούργησε ένα κενό μέσα στο οποίο η αντι-ύλη μπορεί να παράγεται αλλά κυρίως να διατηρείται ζωντανή για κάποιο χρονικό διάστημα πριν έρθει σε επαφή με την κανονική ύλη.

Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί η παρουσία ποζιτρονίων (η αντι-ύλη των ηλεκτρονίων) σε ζώνες ακτινοβολίας αλλά είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται αντι-πρωτόνια και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα αντι-πρωτόνια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα σε μελλοντικά διαστημόπλοια προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην κίνηση τους

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ;

Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των...

σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η Μεγάλη Έκρηξη δημιούργησε 10 εις την χιλιοστή δεκάτη έκτη (10^1016) σύμπαντα. Είναι όμως αρκετά πιθανό το ένα σύμπαν να υπάρχει μέσα στο άλλο, συμπεριλαμβανομένου και του πλανήτη μας. Συνεπώς, ίσως υπάρχει μια άλλη κρυμμένη Γη στο εσωτερικό του πλανήτη μας!

Στην Αρχαία Ελλάδα, υπήρχε o μύθος των Ταρτάρων-ο δυσοίωνος υπόγειος κόσμος. Ο φιλόσοφος Αναξαγόρας(5ος αιώνας π.Χ) εφήυρε ένα μοντέλο της Κτίσης αποτελούμενης από την επίπεδη Γή, η οποία περικυκλωνόταν απο την αέρια σφαίρα και το στρώμα του αιθέρα. Έγραψε για την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου με τους λαούς, τις πολιτείες και τα ουράνια ακόμη σώματά του. Αν ο πλανήτης Γή είναι το κέντρο του Σύμπαντος πού ζούν αυτοί οι άνθρωποι; Ζούν κάτω από το έδαφος;

Υποθέσεις σχετικά με την ύπαρξη του Κοίλου χώρου μέσα στον πλανήτη Γη εμφανίζονται και αργότερα. Η θεωρία μεταξύ άλλων προωθήθηκε από τους Γαλιλαίο, Φραγκλίνο και Λίχτενμπεργκ.

Το 1818, ο John Cleves Symmes κατέκλυσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια και διακεκριμένους επιστήμονες με μηνύματα, στα οποία προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Γη φτιάχτηκε από αρκετές ομόκεντρες σφαίρες με ανοίγματα κοντά στους πόλους.

Ο Σοβιετικός ακαδημαϊκός V. Obruchev προέκρινε μια υπόθεση σχετικά με έναν γιγαντιαίο μετεωρίτη ο οποίος έπεσε στη Γη στα πολύ παλιά χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μετεωρίτης μπορεί να είχε σπάσει μέσω της κρούστας του πλανήτη και να δημιούργησε κοιλότητα στο εσωτερικό.

Ο αμερικανός ερευνητής Cyrus Teed είπε ότι η επιφάνεια της Γης μπορεί να είναι το εσωτερικό κέλυφος μιας σφαίρας. Η θεωρία έγινε γνωστή ως η υπόθεση της" κούφιας κοίλης Γης". Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όλοι μας ζούμε στο εσωτερικό κέλυφος της Γης.

Ας υποθέσουμε ότι ο υπόγειος κόσμος υπάρχει και ότι κάποιοι ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Με τι μπορεί αυτά τα πλάσματα να μοιάζουν; Μπορεί να είναι μυστηριώδη τέρατα, η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη των οποίων να έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες;